spalatorie haine Bucuresti | realizare site web

La Merişani a început anul cu TAXE mai MARI

Facebook Twitter Google+
La Merişani a început anul cu TAXE mai MARI

Vă informăm că începând cu anul 2018 colectarea gunoiului se va face de la fiecare gospodărie, selectiv, în acest sens se vor distribui pubele speciale. Taxa de salubrizare va fi, astfel, de 5 lei/persoană/lună.  Conform legii 211/2011 toţi cetăţenii sunt obligaţi să respecte legislaţia în vigoare, privind colectarea selectivă a deşeurilor. Nerespectarea prevederilor legale se va sancţiona cu amendă. Deşeurile reciclabile se vor ridica de la fiecare gospodărie, după următorul program:

-plastic, hârtie, carton, doze de aluminiu – în a 2-a săptămână a lunii, în ziua de marţi;

-ambalaje de sticlă, borcane – în a 2-a săptămână a lunii, în ziua de marţi, la interval de 3 luni.

Resturile alimentare, legume, coji de ouă, plante, iarbă, etc, se vor depozita în cutiile de compost deja distribuite. Menţionăm că, în situaţia în care, deşeurile reciclabile nu sunt selectate corespunzător, începând cu anul 2019 taxa de salubrizare va fi majorată la 7 lei/persoană/lună.” anunţǎ primarul comunei Merişani, spre dezamǎgirea locuitorilor din comunǎ care fie nu vor sǎ plǎteascǎ, fie nu vor sǎ recicleze aşa cum, spun ei, vrea primarul.

Facebook Twitter Google+

Redactor sef editie print, redactor coordonator editie online. Jurnalist cu peste 10 ani experienta in presa scrisa, autor a nenumarate reportaje si anchete jurnalistice. Colaborari cu publicatii nationale si agentii de presa. Contact e-mail: malina.petrescu@ziarulprofit.ro

Facebook Comments

Mai poti citi si....