spalatorie haine Bucuresti | realizare site web

La loc comanda! Porţile spitalelor rămân, deocamdată, închise pentru public

Facebook Twitter Google+
La loc comanda! Porţile spitalelor rămân, deocamdată, închise pentru public

Anunţat pentru data de 22 august, ca un eveniment la nivel naţional, Ziua Porţilor Deschise la spitalele publice româneşti a fost amânată, printr-o circulară a Ministerului Sănătăţii, pentru o dată care va fi stabilită ulterior.
Motivul oficial îl constituie disfuncţionalităţile „în ceea ce priveşte corelarea organizării acestui eveniment în cadrul unităţilor sanitare din cauza intervalului scurt de timp alocat”. Adevăratul motiv ar putea fi însă situaţia tensionată din spitale, generată de statutul de funcţionar public al medicilor, stabilit recent printr-o Hotărâre a Înaltei Curţi de Casaţie şi Justiţie, şi de salarizarea precară a acestora.
La Spitalul municipal Câmpulung, programul stabilit includea un simpozion, precum şi circuite de vizită prin spital pentru publicul care dorea să cunoască aspecte ale activităţii medicale şi să comunice cu personalul sanitar.
La Spitalul de Pneumoftiziologie din Câmpulung nu s-a programat şi nu se va programa Ziua Porţilor Deschise, din cauza caracterului contagios al afecţiunilor care se tratează aici.

Facebook Twitter Google+

Facebook Comments

Mai poti citi si....