spalatorie haine Bucuresti | realizare site web

LA LOC COMANDA ! Cătălin Rădulescu, salvatorul lui Cornel Ionică ! Acesta ramane primar fara probleme cu ANI !

Facebook Twitter Google+
LA LOC COMANDA ! Cătălin Rădulescu, salvatorul lui Cornel Ionică ! Acesta ramane primar fara probleme cu ANI !

Cornel Ionica are toate sansele sa scape de problemele cu ANI dar si de grija de a-si pierde mandatul de primar inainte de termen, in acest moment dosarul sau de incompatibilitate aflandu-se pe masa magistratilor Inaltei Curti de Casatie si Justitie. Cel care il scapa de aceste belele este nimeni altul decat deputatul Catalin Radulescu, adica tocmai cel care a fost „zvarlit” din PSD Arges si cu votul lui Ionica.

Cum scapa Ionica de belele cu ajutorul lui Radulescu? Simplu ! Astazi Comisia juridică a Camerei Deputaţilor a votat o propunere legislativă iniţiată de deputatul PSD Cătălin Rădulescu, mai exact modificarea a legii Agenţiei Naţionale de Integritate (ANI), stabilind că faptele săvârşite de persoanele aflate în funcţii şi demnităţi publice ce determină existenţa conflictului de interese sau a stării de incompatibilitate se prescriu după trei ani de la săvârşirea lor.

Membrii comisiei au adoptat, în acest sens, un amendament la propunerea legislativă iniţiată de deputatul PSD Cătălin Rădulescu şi semnată de mai mulţi parlamentari. Prin amendamentul adoptat de comisie se introduce referirea la prevederea din Codul civil privind prescripţia, potrivit căreia termenul prescripţiei este de trei ani, dacă legea nu menţionează un alt termen.

Raportul Comisiei juridice urmează să fie supus la vot în plenul Camerei Deputaţilor.

Facebook Twitter Google+

Editorialist, directorul si fondatorul publicatiilor PROFIT. Cu o experienta de 20 ani in presa scrisa a colaborat de-a lungul timpului cu ziare nationale si agentii de presa pentru care a publicat nenumarate reportaje si anchete jurnalistice, multe dintre acestea devenind subiecte pe plan national. Contact e-mail iulian.uta@ziarulprofit.ro

Facebook Comments

Mai poti citi si....