Conecteaza-te cu noi

ACTUAL

VIDEO ! La Festivalul Naţional de Umor „Podul minciunilor” de la Sibiu, Iulia Uţă a adus Argeşului premiul I!

Publicat

in

La doar 7 ani, fiica directorului ziarului PROFIT şi Cercul Militar Curtea de Argeş au luat locul I  la cea mai grea secţiune a festivalului, devansând reprezentanţii Braşovului, Iaşiului sau Clujului

 

120 de participanţi din toată ţara, 3 zile de concurs şi un juriu foarte exigent, cam acestea ar fi coordonatele principale ale celei de-a 22 a ediţii a Festivalului Naţional de Umor Cazon „Podul minciunilor” desfăşurat la Sibiu în perioada 23-27.04.2012 în organizarea Ministerului Apărării Naţionale prin Secţia Tradiţii Militare şi Educaţie Civică. Evenimentul a cuprins mai multe secţiuni de concurs precum interpretare-monolog, caricatură,  poezie şi epigrame, film-scurtmetraje, toate având un caracter satirico- umoristic. La ediţia din acest an,  judeţul Argeş a fost reprezentat de Cercurile Militare din Piteşti şi Curtea de Argeş acesta din urmă, sub îndrumarea Cristinei Anghelina, reuşind prin intermediul Iuliei Uţă, fiica directorului ziarului PROFIT, să ia premiul I la cea mai grea secţiune, cea de interpretare-monolog.

 

A încântat publicul şi juriul devenind la doar 7 ani vedeta festivalului

 

Deşi a intrat în concurs a noua, după echipe de profesionişti maturi din ansamblurile de la Iaşi, Brasov, Cluj sau Buzău, micuţa Iulia, absolventă a Şcolii de Teatru şi Film Pygmalion Bucureşti sub îndrumarea actriţei Stela Popescu, nu a căzut pradă emoţiei şi a interpretat impecabil o scenetă, o parodie în fapt, intitulată sugestiv ” Singură acasă”. Textul şi melodia, bine concepute de Cristina Anghelina de la Cercul Militar Curtea de Argeş, au fost transformate de mica actriţă într-un show de excepţie care a stârnit ropote de aplauze dar mai ales aprecierea celor nouă membri ai exigentului juriu. În cadrul Galei de premiere desfăşurată a doua zi, previziunile celor prezenţi s-au adeverit, Iulia Uţă primind premiul I la cea mai grea secţiune, aducând în acest fel Cercului Militar Curtea de Argeş mândria de a devansa reprezentanţii Iaşiului, favoriţi la începerea festivalului, Braşovului, Clujului sau Buzăului. Momentul înmânării premiului a fost unul deosebit, o întreagă sală răsplătind cu aplauze prelungite prestaţia micii actriţe. Tot în seara Galei de premiere, Iulia Uţă a fost solicitată pentru o sedinţă foto profesionistă, deoarece organizatorii au decis ca ea să fie imaginea ediţiei din 2013 a  Festivalului Naţional de Umor  „Podul minciunilor”. De precizat că Iulia Uţă, elevă în clasa I la Şcoala Generală Mircea cel Bătrîn, la doar 7 ani, a jucat deja în două filme de televiziune dar şi în câteva reclame difuzate la TV iar în vara acestui an, urmează să joace un important rol într-un lung metraj după ce a trecut de un casting desfăşurat la Bucureşti.

 

Cercul militar din Curtea de Argeş, apreciat la nivel naţional

 

Aşa cum spuneam, la Festivalul Naţional de Umor de la Sibiu, judeţul Argeş a fost reprezentat de Cercurile Militare din Piteşti şi Curtea de Argeş. Acesta din urmă însă, a demonstrat că, cel puţin din punct de vedere artistic, este de departe cel mai performant din judeţ şi chiar din ţară şi asta datorită Cristinei Anghelina. Dovadă stau aprecierile primite la recent încheiatul Festivalului Naţional de Umor  de la Sibiu, acolo unde, echipa condusă de inimoasa dar ambiţioasa doamnă, pe lângă marele premiu de la secţiunea interpretare a ocupat şi un loc doi la o altă secţiune mizând  tot pe tineri.

Comenteaza cu profilul de FB
Citeste mai mult
Publicitate
4 Comentarii

4 Comments

 1. mariana

  2 mai 2012 la 8:22

  FELICITARI ,DAR NU ESTE FRUMOS SA EVIDENTIATI DOAR PE ACEASTA FETITA SI NU POMENITI NIMIC DE CEILALTI DOI PARTICIPANTI CARE AU OBTINUT SI EI UN REZULTAT FOARTE BUN FARA NICI O PREGATIRE SUPLIMENTARA………… NU UITATI CA SUNT SI EI COPII …

 2. petrescu alexandru

  2 mai 2012 la 21:21

  detalii. ..cine sunt ..,la ce sectiune au participat ..pe ce loc s-au clast???

 3. mariana

  3 mai 2012 la 0:10

  nu cunosc multe detalii …

  am inteles ca erau nerabdatori sa apara ziarul …iar cand a aparut… deceptie ….nimic despre ei…in 2 pagini…..
  Au participat la doua sectiuni, cu doua piese, s-au clasat pe -locul 2 la sectiunea duet
  -locul 2 la sectiunea grup
  tot sub indrumarea doamnei Cristina Anghelina, care are tot meritul pentru succesul intrgului grup din Curtea de Arges.
  FELICITARI !

  cei doi baieti ,din CURTEA DE ARGES , au muncit ,si au reprezentat cu cinste judetul ARGES …impreuna cu IULIA

  ALEXANDRU ANGHELINA scoala nr.6 ; clasa a 7 -a
  ADRIAN CONSTANTIN BADESCU scoala nr.4 ; clasa a 7 -a
  doi baieti talentati .
  Mult succes mai departe baieti !

  S-A SCRIS SI DESPRE VOI…
  ,,a ocupat şi un loc doi la o altă secţiune mizând tot pe tineri.”
  [Save as PDF]

  – felicitari IULIEI UTA mult succes mai departe!
  -felicitari baieti !!!! nu a-ti facut pregatire cu actori profesionisti nu aveti experianta ,succesul vostru este valoros …sunteti talentati, continuati .

  ,, Valoarea acordata de noi fiecarui lucru atarna de conceptia noastra generala despre lume si viata.”
  Autor: Vasile Pârvan
  ,,Unii oameni au demnitatea ambiţiei lor, alţii al situaţiei lor, cei mai puţini demnitatea persoanei lor” – autor Nicolae Iorga

 4. stops

  13 noiembrie 2012 la 13:28

  DACĂ NU DĂDURĂ NIKA DE BEUT JAPITZEI CONCURRARĂ PI DIJEABA !

You must be logged in to post a comment Login

Lasa un comentariu

ACTUAL

Autospecială pentru ISU Argeș de Ziua Protecției Civile

Publicat

in

De

Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă “Cpt. Puică Nicolae” al judeţului Argeş a sărbătorit astăzi “Ziua Protecţiei Civile din România” prin organizarea unor activităţi festive și educative. Astfel, cu această ocazie, a avut loc înaintarea în grad a unor  cadre militare, înainte de expirarea stagiului minim, și trecerea în rezervă a unor cadre ale Inspectoratului. În cadrul evenimentului, președintele Consiliului Județean Argeș, Dan Manu, a predat către Inspectoratul pentru Situații de Urgență Argeș autospeciala pentru misiuni pirotehnice achiziționată de CJ, la solicitarea I.S.U. Argeș. De asemenea, pentru buna colaborare dintre cele două instituții dar și în semn de apreciere pentru munca angajaților ISU Argeș, președintele Dan Manu a oferit inspectorului șef al ISU Argeș, locotenent colonel Bogdan Olar, “Trofeul Argeșului”. Autospeciala pirotehnică este destinată pentru intervenția operativă în vederea asanării teritoriului de muniție rămasă neexplodată în cadrul misiunilor specifice ISU Argeș. Asigură transportul echipamentelor și materialelor din dotare precum și a echipajului pirotehnic la locul intervenției. Valoarea mașinii este de 206.465 lei cu TVA.

Comenteaza cu profilul de FB
Citeste mai mult

ACTUAL

ULTIMA ORĂ ! Două NOI cazuri de coronavirus in România – pacienții sunt INTERNAȚI

Publicat

in

De

Două noi cazuri de infectare cu coronavirus au fost confirmate în România.

Nelu Tătar, secretar de stat în Ministerul Sănătății a informat că mai avem două confirmări coronavirus pozitiv – un bărbat de 45 de ani din Maramureș venit din Italia în afara zonelor din carantină. Era bolnav în Italia, a mers la medic, i s-a prescris tratament și a venit în România. I s-a făcut rău, a fost testat și internat la Cluj. Al doilea caz e o femeie de 38 de ani din Timișoara, care pe 17 februarie a fost la Bergamo. La 27 a fost la spital, nu a prezentat simptomatologie, a mers acasă în izolare. Femeia a fost internată la centru din Timișoara, adică la Spitalul Victor Babeș.

Comenteaza cu profilul de FB
Citeste mai mult
Publicitate
Publicitate

PITEȘTI

Câmpulung

Mioveni

În Trend