spalatorie haine Bucuresti | realizare site web

VIDEO ! La Festivalul Naţional de Umor „Podul minciunilor” de la Sibiu, Iulia Uţă a adus Argeşului premiul I!

Facebook Twitter Google+
VIDEO ! La Festivalul Naţional de Umor  „Podul minciunilor” de la Sibiu,  Iulia Uţă a adus Argeşului premiul I!

La doar 7 ani, fiica directorului ziarului PROFIT şi Cercul Militar Curtea de Argeş au luat locul I  la cea mai grea secţiune a festivalului, devansând reprezentanţii Braşovului, Iaşiului sau Clujului

 

120 de participanţi din toată ţara, 3 zile de concurs şi un juriu foarte exigent, cam acestea ar fi coordonatele principale ale celei de-a 22 a ediţii a Festivalului Naţional de Umor Cazon „Podul minciunilor” desfăşurat la Sibiu în perioada 23-27.04.2012 în organizarea Ministerului Apărării Naţionale prin Secţia Tradiţii Militare şi Educaţie Civică. Evenimentul a cuprins mai multe secţiuni de concurs precum interpretare-monolog, caricatură,  poezie şi epigrame, film-scurtmetraje, toate având un caracter satirico- umoristic. La ediţia din acest an,  judeţul Argeş a fost reprezentat de Cercurile Militare din Piteşti şi Curtea de Argeş acesta din urmă, sub îndrumarea Cristinei Anghelina, reuşind prin intermediul Iuliei Uţă, fiica directorului ziarului PROFIT, să ia premiul I la cea mai grea secţiune, cea de interpretare-monolog.

 

A încântat publicul şi juriul devenind la doar 7 ani vedeta festivalului

 

Deşi a intrat în concurs a noua, după echipe de profesionişti maturi din ansamblurile de la Iaşi, Brasov, Cluj sau Buzău, micuţa Iulia, absolventă a Şcolii de Teatru şi Film Pygmalion Bucureşti sub îndrumarea actriţei Stela Popescu, nu a căzut pradă emoţiei şi a interpretat impecabil o scenetă, o parodie în fapt, intitulată sugestiv ” Singură acasă”. Textul şi melodia, bine concepute de Cristina Anghelina de la Cercul Militar Curtea de Argeş, au fost transformate de mica actriţă într-un show de excepţie care a stârnit ropote de aplauze dar mai ales aprecierea celor nouă membri ai exigentului juriu. În cadrul Galei de premiere desfăşurată a doua zi, previziunile celor prezenţi s-au adeverit, Iulia Uţă primind premiul I la cea mai grea secţiune, aducând în acest fel Cercului Militar Curtea de Argeş mândria de a devansa reprezentanţii Iaşiului, favoriţi la începerea festivalului, Braşovului, Clujului sau Buzăului. Momentul înmânării premiului a fost unul deosebit, o întreagă sală răsplătind cu aplauze prelungite prestaţia micii actriţe. Tot în seara Galei de premiere, Iulia Uţă a fost solicitată pentru o sedinţă foto profesionistă, deoarece organizatorii au decis ca ea să fie imaginea ediţiei din 2013 a  Festivalului Naţional de Umor  „Podul minciunilor”. De precizat că Iulia Uţă, elevă în clasa I la Şcoala Generală Mircea cel Bătrîn, la doar 7 ani, a jucat deja în două filme de televiziune dar şi în câteva reclame difuzate la TV iar în vara acestui an, urmează să joace un important rol într-un lung metraj după ce a trecut de un casting desfăşurat la Bucureşti.

 

Cercul militar din Curtea de Argeş, apreciat la nivel naţional

 

Aşa cum spuneam, la Festivalul Naţional de Umor de la Sibiu, judeţul Argeş a fost reprezentat de Cercurile Militare din Piteşti şi Curtea de Argeş. Acesta din urmă însă, a demonstrat că, cel puţin din punct de vedere artistic, este de departe cel mai performant din judeţ şi chiar din ţară şi asta datorită Cristinei Anghelina. Dovadă stau aprecierile primite la recent încheiatul Festivalului Naţional de Umor  de la Sibiu, acolo unde, echipa condusă de inimoasa dar ambiţioasa doamnă, pe lângă marele premiu de la secţiunea interpretare a ocupat şi un loc doi la o altă secţiune mizând  tot pe tineri.

Facebook Twitter Google+

Facebook Comments