spalatorie haine Bucuresti | realizare site web

La Electroargeş SA, investiţii majore în asigurarea stabilităţii pe termen mediu şi lung

Facebook Twitter Google+
La Electroargeş SA, investiţii majore în asigurarea stabilităţii pe termen mediu şi lung

Compania argeșeană Electroarges SA (ELGS) a anunţat, zilele trecute, majorarea plafonului Programului de investiţii pentru anul 2018 la suma de 3.870.000 Euro (în totalitate fonduri proprii), din care s-au realizat obiective în proporţie de peste 80%. Această majorare reprezintă o creştere cu peste 280% faţă de plafonul Programului de investiţii pentru anul 2017 şi o creştere cu peste 630% faţă de plafonul Programului de investiţii pentru anul 2016. De precizat că, iniţial, plafonul aprobat de AGA Electroargeş SA fusese de 2,8 milioane Euro dar, ulterior, acesta a fost majorat cu încă 1 milion de Euro.
Surse din interiorul Electroargeş SA au declarat redactorilor PROFIT că aproximativ 2 milioane de euro au fost investite numai în echipamente şi utilaje necesare eficientizării secţiilor direct sau indirect productive ale companiei argeşene.

O altă sumă importantă de bani a fost direcţionată pentru o mai mare siguranţă a capacităţilor de producţie. Vorbim, în primul rând, de alinierea la cerinţele impuse de lege, prin ISU, în materie de prevenire şi stingere a incendiilor (PSI). Astfel, în acest sector, o achiziţie importantă a fost cea a unor noi poduri rulante adaptate actualelor cerinţe de producţie dar şi normelor de siguranţă.
O altă direcţie unde s-a investit serios, a fost cea privind reparaţia si modernizarea unităţii de producţie, în ansamblul ei. În acest sens, a fost extinsă şi modernizată infrastructura societăţii iar numarul rampelor de încărcare a fost dublat. Nu a fost uitat nici confortul angajaţilor, astfel că au fost modernizate vestiarele, locurile de luat masa, toaletele. De asemenea, au fost reamenajate, chiar pe multe porţiuni înlocuite, tâmplăria, traseele apei şi a agentului termic, otutl pentru imbunătăţirea confortului termic a angajaţilor.
Nu a fost uitată nici zona de depozitare a produselor finite şi nici acoperişurile unităţii de producţie care au fost dotate cu luminatoare noi si eficiente.

Privind în ansamblu programul de investitii pentru anul 2018, efectele implementării acestuia se vor resimți pe toate planurile în scurt timp, inclusiv in ceea ce priveste cota de încredere a partenerilor comerciali.
Dacă ar fi să tragem şi concluzii, privind ciferele de sfârşit de an si programul de investiţii aproape finalizat, iată, si realizat in totalitate din fonduri proprii, se poate afirma că noua conducere a Electroarges SA investeste în asigurarea stabilităţii pe termen mediu şi lung a companiei.

Dar, cu siguranţă, cea mai importanta concluzie la aproape doi ani de la venirea noii echipe manageriale este că Electroarges SA, în ansamblul său, s-a schimbat radical în bine, iar aceasta stare de fapt poate fi sesizata chiar de la intrarea în fabrică. Putem vorbi chiar de un restart în care vechi concepte manageriale, modul de a privi relaţiile de munca sau comerciale precum şi gestionarea fluxului de producţie au fost înlocuite cu altele noi, adaptate cerintelor actuale. Toate acestea înscriu Electroargeş pe un nou trend, mult mai dinamic, cu efecte benefice atat in relatiile de munca dar mai ales comerciale.

Facebook Twitter Google+

Facebook Comments

Mai poti citi si....