spalatorie haine Bucuresti | realizare site web

La Dedulesti e jale ! S-a rupt soseaua de la Pitesti spre Rm. Valcea

Facebook Twitter Google+
La Dedulesti e jale ! S-a rupt soseaua de la Pitesti spre Rm. Valcea

domnesti 2Puhoaiele de apa au creat serioase probleme la soseaua ce leaga Pitestiul de Rm. Valcea. Astfel, potrivit informatiilor oferite redactorilor nostrii de reprezentantii CNADNR in zona Dedulesti s-a produs o alunecare de teren iar in zona circulatia se desfasoara  cu restrictionare de viteza la 30 km/h, pe o lungime de 100 m ,cu semnalizare  rutiera corespunzatoare.

De asemenea, tot din cauza precipitatiilor abundente, un zid de sprijin cazut pe carosabil tot pe soseaua spre RM. Valcea, mai exact in comuna Milcoiu. Aici circulatia se desfasoara pe 2 benzi (sector de drum cu 3 benzi de circulatie) . Zona este semnalizata corespunzator .

Un alt drum spre RM. Valcea, cel de la Curtea de Arges a fost serios afectat de ploile torentiale in zona Burlusi. Aici s-a produs o grava alunecare de teren si cedarea fundatiei drumului (in 4 zone). Circulatia se desfasoara restrictionat pentru autovehiculele cu MTMA > 12.5 tone. Ruta ocolitoare: DN 73C km 60+000 (Piatra) – DJ 678A – DN 7 (Dedulesti).

 

Vom reveni cu amanunte.

Facebook Twitter Google+

Facebook Comments

Mai poti citi si....