spalatorie haine Bucuresti | realizare site web

La Curtea de Arges – Limitatoare de viteza din … asfalt

Facebook Twitter Google+
La Curtea de Arges – Limitatoare de viteza din … asfalt

Viteza excesiva pe anumite portiuni de drum din Curtea de Arges face victime. De asemenea intunericul de pe anumite tronsoane este la randul lui o problema pentru toti participantii la trafic.

Coonsilierul local Ion Serban a ridicat din nou aceasta problema in cadrul sedintei de consiliu, semnaland faptul ca a trecut un an de zile de cand pe strada 1 Decembrie un copil a fost omorat intr-un accident de circulatie iar autoritatile nu au luat nici o masura pentru ca zona sa fie mai sigura.

Primarul Panturescu spune insa ca se gandeste ca, pe modelul Pitestiului, de anul viitor sa fie amenajate la Curtea de Arges limitatoare de viteza din asfalt , vopsite corespunzator. Ramane de vazut daca va fi asa pentru ca in ultima perioada toate limitatoarele de cauciuc au fost scoase de pe carosabil.

Facebook Twitter Google+

Redactor sef editie print, redactor coordonator editie online. Jurnalist cu peste 10 ani experienta in presa scrisa, autor a nenumarate reportaje si anchete jurnalistice. Colaborari cu publicatii nationale si agentii de presa. Contact e-mail: malina.petrescu@ziarulprofit.ro

Facebook Comments

Mai poti citi si....