spalatorie haine Bucuresti | realizare site web

La Câmpulung, maidanezii sunt o problemă reală

Facebook Twitter Google+
La Câmpulung, maidanezii sunt o problemă reală

#Orașul va fi împânzit cu anunțuri pentru campanii de sterilizare

Câinii abandonați pe străzile Câmpulungului sunt destul de mulți se plâng locuitorii orașului dar și o parte  dintre aleșii locali. Își fac apariția mai mult seara terorizându-i pe trecători, în ciuda faptului că Asociația Anima a beneficiat de sprijin și de fonduri pentru ca maidanezii să fie ”ridicați”.

Ultima discuție pe această temă a avut loc în cadrul ședinței de consiliu local unde social democratul Constantin Ivan a spus că cei de la Anima nu își fac treaba iar câinii terorizează câmpulungenii.

Teoretic, câinii  sunt tot mai puțini a spus la rândul său primarul Țâroiu care a oferit aleșilor și câteva date oficiale. ”Anul acesta peste 250 de câini au fost duși la export, anul trecut peste 300. O să punem anunțuri în to orașul pentru a-i informa pe cetățeni despre campaniile  de sterilizare” a spus primarul.

Facebook Twitter Google+

Redactor sef editie print, redactor coordonator editie online. Jurnalist cu peste 10 ani experienta in presa scrisa, autor a nenumarate reportaje si anchete jurnalistice. Colaborari cu publicatii nationale si agentii de presa. Contact e-mail: malina.petrescu@ziarulprofit.ro

Facebook Comments

Mai poti citi si....