spalatorie haine Bucuresti | realizare site web

La Camera de Comerţ Argeş dai banu` ca să-ţi iei diploma şi fripturica !

Facebook Twitter Google+
La Camera de Comerţ Argeş dai banu` ca să-ţi iei diploma şi fripturica !

Cele mai importante asociatii ale oamenilor de afaceri din Arges au gasit noi metode de a face bani. Daca incazul A.O.A esti scolit pe cateva mii de euro dar macar te alegi cu ceva folositor fara a regreta sumele cheltuite, la Camera de Comert si Industrie lucrurile stau cu totul altfel, mai exact penibil si rusinos deopotriva. La fel cum de rusinos a fost modul in care, recent, AOA a primit 300 mp de la Primaria Pitesti in buricul targului dar, cu tupeu, ocupa moca inca vreo 700 mp in plus.
Asa se face ca Asociaţia Oamenilor de Afaceri Argeş îşi diversifică obiectul de activitate şi începe organizarea de cursuri în activitatea de coaching. Absolvenţii de învăţământ superior, doritori să urmeze cursurile anunţate de AOA Argeş, trebuie să scoată din buzunar 1500 euro. Valoarea totală a cursului este de 6.750 RON-echivalentul a 1500 de euro (pentru cursurile acreditate ANC nu se percepe TVA) şi poate fi achitată în rate lunare.Pentru plata integrală a cursului înainte de începerea primului modul, valoarea investiţiei este de numai 5.900 RON.

LA CCI Arges – diploma si friptura se vând cu 250 lei  !

O metoda de a multumi si capra si varza se practica de ani buni la Camera de Comert si Industrie. Mai exact, afaceristii din Arges sunt invitati anual la o gala de premiere la restaurantul de casa al sefilor CCI. Presa nu prea are acces decat daca demonstreaza ca a lins pe parcursul unui an strachinile indicate. Ceea ce pare penibil in toata aceasta afacere este faptul ca sefimea Camerei de Comert realizeaza anual acest top pe criterii neprofesioniste in urma caruia te invita la o chilaba ca sa iti dea diploma asortata cu o friptura. Chiar daca esti in topul lor needificator pentru pulsul economiei argesene, nu iti poti primi diploma decat daca platesti 250 lei. Totusi, sefii CCI Arges, au si un dram de sinceritate profesionala: te anunta chiar pe invitatia de participare la eveniment ca diploma si friptura lor se vând cu doar 250 lei. Asadar, toti cei care vreti statutul de premiant al CCI Arges, nu trebuie decat sa platiti infima suma si o sa aveti de agatat in birou o diploma iar in stomac sa bagati o friptura….

 

premiere-camera-de-comert

Facebook Twitter Google+

Facebook Comments

Mai poti citi si....