spalatorie haine Bucuresti | realizare site web

La Bursa Locurilor de munca din Argeş, 775 posturi vacante şi doar 3 angajări ! Alte 200 persoane au fost selectate

Facebook Twitter Google+
La Bursa Locurilor de munca din Argeş, 775 posturi vacante şi doar 3 angajări ! Alte 200 persoane au fost selectate

In data de 12 aprilie a.c., AJOFM Arges a organizat Bursa generala a locurilor de munca, actiune organizata in sprijinul persoanelor aflate in cautarea unui loc de munca si al agentilor economici.

Locul de desfasurare a acesteia a fost la Sala Sporturilor din Pitesti, precum si la sediile agentiilor locale din Campulung si Curtea de Arges, la actiune participand un numar de 72 de firme, cu 775 posturi vacante, dar si 850 de persoane interesate in gasirea unui loc de munca.

La bursa care a avut loc in Pitesti au participat 30 de agenti economici care au prezentat o oferta de 435 locuri de munca vacante disponibile, meseriile solicitate de catre angajatori fiind cele din industria auto, industria prelucrarilor mecanice, hoteluri si restaurante, industria textila, constructii civile, transporturi, servicii catre populatie si comert.

La bursele desfasurate in Campulung si Curtea de Arges au participat un numar total de 42 de firme care au pus la dispozitia celor interesati, 340 locuri de munca vacante.

Dintre persoanele prezente, 220 au fost selectate pentru incadrare in munca, agentia urmand sa monitorizeze pe parcursul a 30 de zile, situatia incadrarilor in munca prin contactarea agentilor economici participanti, iar 3 persoane au fost incadrate pe loc.

Facebook Twitter Google+

Facebook Comments

Mai poti citi si....