spalatorie haine Bucuresti | realizare site web

La  Berevoieşti se fac investiţii din excedentul bugetar

Facebook Twitter Google+
La  Berevoieşti se fac investiţii din excedentul bugetar

Lista se investiţii din acest an a fost aprobată şi în comuna musceleană Berevoieşti. Excedentul bugetar de 800.000 lei va fi investit pentru mai multe obiective dintre care ar fi de amintit: actualizarea planului urbanistic general , dotarea cu geam termopan a etajului doi de la dispensar, centrală termică şi instalaţia aferentă la biblioteca comunală şi Muzeul „Mihai Tican Rumano”, reabilitarea acoperişului bisericii Ungureni, reabilitarea faţadei căminului cultural din comună, modernizarea iluminatului public dar şi înfiinţarea reţelei de canalizare şi a unei staţii de epurare.

O bună parte din banii bugetului local al comunei codusă de Marcel Proca se duce pe salarii. 17 posturi la autorităţile executive, pentru care se plăteşte suma de 1.140.000 lei, 50.000 lei pentru angajatul de la cultură, recreere şi religile, 60.000 lei doi angajaţi la servicii şi dezvoltare publică şi 50.000 lei pentru cel care se ocupă de acţiunile economice.

In total,la primăria Berevoieşti s-au alocat 1.300.000 lei pentru cei 21 de angajati.

Facebook Twitter Google+

Redactor sef editie print, redactor coordonator editie online. Jurnalist cu peste 10 ani experienta in presa scrisa, autor a nenumarate reportaje si anchete jurnalistice. Colaborari cu publicatii nationale si agentii de presa. Contact e-mail: malina.petrescu@ziarulprofit.ro

Facebook Comments

Mai poti citi si....