spalatorie haine Bucuresti | realizare site web

Klaus Iohannis își lansează cartea la New York: Cine este organizatorul-SURPRIZĂ

Facebook Twitter Google+

Președintele României Klaus Iohannis nu are timp de pierdut, așa că se străduiește să îmbine calitatea oficială de șef al statului cu cea privată de scriitor în devenire. Invitat în Statele Unite la cea de-a 74-a sesiune a Adunării Generale a ONU, șeful statului s-a gândit să profite de drum și să-și organizeze lansarea cărții EU.RO, pe care New Yorkul nu a văzut-o încă.

Cu ajutorul Fundației Liederkranz, „înființată în 1948 pentru a sponsoriza evenimente muzicale, în special cele dedicate muzicii vocale și pentru a oferi sprijin financiar tinerilor artiști”, lucrurile s-au aranjat cât ai bate din palme.

Citește și: Mega-lovitura dată de frații Dedeman! Tranzacția uriașă făcută de aceștia

Lansarea cărții a fost stabilită la capătul sesiunii ONU, pe 26 septembrie, la ora locală 18.00, la Liederkranz Mansion.

Organizată pentru a promova relațiile germano-americane, Liederkranz din New York este dedicată schimbului cultural și social și sponsorizării evenimentelor muzicale. Activitățile sale sunt dedicate sprijinului, dezvoltării și conservării culturii în New York.

Citește și: Anunț de ultimă oră al Olguței Vasilescu: ‘Trei vești bune, azi, de la Guvernul PSD’

Fundația Liederkranz, Inc. a fost înființată în 1948 pentru a sponsoriza evenimente muzicale, în special cele dedicate muzicii vocale și pentru a oferi sprijin financiar tinerilor artiști.

În niciun caz limitat de originile sale germane, Fundația sponsorizează o gamă largă de activități muzicale, inclusiv o competiție vocală de prestigiu. Fundația oferă resurse pentru a produce evenimente de teatru de operă, cină, concerte corale și recitaluri pe tot parcursul anului.

Facebook Twitter Google+

Facebook Comments