Conecteaza-te cu noi

ACTUAL

KLANAR IMOBILIARE INFORMEAZA: SUPER OFERTE de toamnă la CASE si APARTAMENTE cu plata in rate fara banca 

Publicat

in

– Noutate: case nou construite cu avans de doar 10.000 Euro

Chiar daca a înregistrat o cerere-record in acest an, este evident că programul Prima Casa nu mai reprezintă singura opțiune pentru clienți. O spun cei de la KLANAR IMOBILIARE, cea mai puternica agentie imobiliara din Arges. Potrivit acestore in oferta actuala a agentiei sunt zeci de apartamente sai case noi extrem de avantajoase disponibile fara Prima Casa ci prin credite imobiliare standard sau chiar prin rate direct la agentie, fara banca.

Apartamente la pret de exceptie prin rate fara banca !

„Este drept ca că, in ultimii cativa ani, programul Prima Casă a fost „pâinea și sarea” cumpărătorilor de

Narcisa Uţă, manager Klanar Imobiliare si proprietara a portalurilor arges-imobiliare.ro si maxioferte.ro

locuințe. In ultimul an, insa, s-a intrat într-o nouă etapă de dezvoltare, au aparut alte oferte de creditare, inclusiv cu rate direct la proprietar. Astfel, in oferta Klanar Imobiliare avem disponibile la preturi extrem de atractive atat apartamente disponibile prin credit bancar dar si apartamente si case care le vindem prin rate direct la proprietar, fara interventia bancii. O alta varianta facila este aceea a altor tipuri de credite imobiliare disponibile la bancile partenere”, a declarat Narcisa Uta, manager Klanar Imobiliare, cea mai puternica agentie imobiliara din Arges.

Casele noi cu avans de 10.000 Euro, cea mai buna optiune !

De departe, cea mai buna solutie oferita de Klanar Imobiliare o reprezinta casele noi din minicartierele rezidentiale. ” In iunie 2017, impreuna cu doua firme specializate, am lansat un program propriu prin care oferim la vanzare case noi, ieftine si cu plata in transe fara interventia bancilor. Casa ieftina pe care o propunem raspunde unei cerinte din ce in ce mai prezente pe piata imobiliara din Arges, respectiv o casa mica, structurata pe parter generos si bine structurat si o mansarda in care avem 2 sau chiar trei dormitoare. Sunt acel gen de vile cochete, moderne ca arhitectura si structura interioara, casa ce poate fi foarte utila unei familii formate din 2 adulti si 2, 3 copii. Acestea au un pret apropiat de cel al unui apartament de 3 sau 4 camere dar sunt incomparabile cu acestea pentru ca este alegerea ideala atunci cand membriiunei familii isi doresc o curte si parcare proprie si confortul oferit de o locuinta unifamiliala moderna si spatioasa”, spune Narcisa Uta, manager Klanar Imobiliare, cea mai puternica agentie imobiliara din Arges. Aceste case au pret cuprins intre 55.000 si 80.000 euro, functie de marime si suprafata terenului oferit si se vand cu un avans de minim 10.000 Euro. ” Numai in ultima luna am vandut 3 astfel case. Ele sunt preferate de tinerii casatoriti, de persoanele care lucreaza inca in afara tarii si doresc sa revina in tara curand sau de familiile care vor sa se mute de la bloc si au apartamentul in vanzare. Solutia oferita de noi este una care este total pe placul cumparatorilor. Se da un avans de doar 10.000 euro pentru casele aflate in constructie, cumparatorul isi alege tipul casei si cat teren doreste si, mai apoi, pe masura ce se platesc ratele si casa se finalizeaza conform prefernitelor cumparatorului ( cel care decide exact cum va arata casa sa), la termenul stabilit casa este predata conform cerintelor cumparatorului”, precizeaza Klanar Imobiliare. Sunt situatii cand cumparatorul, de regula cel care are in vanzare un apartament sau tinerii care stiu ca vor avea nunta peste cateva luni, platesc doar avansul iar restul il platesc atunci cand isi vand apartamentul sau cand au strans banii din darul de nunta. In tot acest rastimp, ei practic verifica permanent stadiul finalizarii casei rezervate, inclusiv modul in care dorintele lor privind amenajarile sunt puse in practica. Reprezentantii Klanar Imobiliare sustin ca acest tip de case se pot configura in mai multe variante, functie de preferintele si bugetul cumparatorului.

Comenteaza cu profilul de FB

ACTUAL

Marcel Vela informează: `Voi propune ca autoritățile locale să poată să mai angajeze`!

Publicat

in

De

În ciuda faptului că a primit aviz negativ din partea Parlamentului, Ministrul Afacerilor Interne, Marcel Vela, a declarat că preocuparea sa va fi ca Ministerul Afacerilor Interne să apere cetățenii. Marcel Vela a anunțat că va propune ca autoritățile locale să poată să mai angajeze strict un polițist local pentru paza fiecărei școli care aparține de primăria respectivă. Eu nu pot să propun să desființăm Poliția Locală, ca fost primar vă spun că Poliția Locală trebuie regândită la nivel de atribuții. Am discutat cu mai mulți edili și voi propune că autoritățile locale să poată să mai angajeze strict un polițist local pentru paza fiecărei școli care aparține de primăria respectivă”, a spus Vela.

În cadrul Comisiilor reunite pentru apărare, ordine publică și siguranță națională din Parlament i s-a cerut ministrului Vela să desființeze Poliția Locală.  Ministrul a spus că nu va desființa Poliția Locală și că va propune ca autoritățile locale să poată să mai angajeze strict un polițist local pentru pază fiecărei școli care aparține de primăria respectivă.

„Eu nu pot să propun să desființăm Poliția Locală, ca fost primar vă spun că Poliția Locală trebuie regândită la nivel de atribuții. Am discutat cu mai mulți edili și voi propune ca autoritățile locale să poată să mai angajeze strict un polițist local pentru pază fiecărei școli care aparține de primăria respectivă”, a spus Vela.

„Indiferent de votul dumneavoastră, vă mulțumesc, știu că votul a fost politic. Preocuparea mea va fi ca Ministerul Afacerilor Interne să apere cetățenii și să fie o instituție de elită”, le-a spus Vela senatorilor și deputaților din comisiile reunite la finalul audierilor.

La un moment dat, președintele ședinței de audiere, deputatul Ion Mocioalcă, a trebuit să plece, prilej numai bun pentru ministrul Vela să mai destindă atmosfera și să-l întrebe: „Votul cum este totuși?”. „Îl știți”, i-a transmis Mocioalcă. Doar că votul nu a mai fost același că la audierile din urmă cu trei luni. Au fost doar nouă voturi favorabile lui Vela, patru abțineri, în timp ce 15 au fost împotrivă, arată flux24.ro.

Vezi și:

SURSE PSD pregătește o super-alianță! Pericol mare pentru PNL, PMP și USR

Șoc total! General SRI, ‘uns’ de Eduard Hellvig, are dosar la DIICOT

Proiectul a fost adoptat! Mii de angajați au parte de beneficii uriașe

Comenteaza cu profilul de FB
Citeste mai mult

ACTUAL

Incendiu devastator la Călinești! Zece persoane au rămas fără locuință

Publicat

in

Un incendiu puternic a izbucnit în noaptea de luni spre marți într-o hală agricolă din comuna Călinești, acolo unde locuiau în chirie 10 persoane.

Este vorba despre o familie, din Târgu Mureș, cu patru copii și mai multe rude ale acestora. Toți locuiau în chirie în Argeș. Oamenii au supraîncălzit soba, iar de la aceasta s-au aprins câteva materiale combustibile. A fost de ajuns ca hala să fie distrusă de flăcări.

Hala avea o suprafață de 800 mp, în ea fiind amenajate mai multe camere de locuit. Incendiul s-a manifestat in 3 camere, iar alte 3 s-au degradat.

Oamenii veniseră în Argeș pentru niște afaceri cu burlane și covoare. Aceștia au rămas acum fără o locuință. Din fericire, nicio persoană nu a fost grav rănită în urma incendiului. Imediat cum și-au dat seama că totul va arde, oamenii si-au luat copiii în brațe și au fugit din locuința în flăcări. Doar o femeie s-a rănit la o mână, fiind transportată la spital.

Comenteaza cu profilul de FB
Citeste mai mult
Publicitate
Publicitate

PITEȘTI

Câmpulung

Mioveni

În Trend