spalatorie haine Bucuresti | realizare site web

KLANAR IMOBILIARE INFORMEAZA: SUPER OFERTE de toamnă la CASE si APARTAMENTE cu plata in rate fara banca 

Facebook Twitter Google+
KLANAR IMOBILIARE INFORMEAZA: SUPER OFERTE de toamnă la CASE si APARTAMENTE cu plata in rate fara banca 

– Noutate: case nou construite cu avans de doar 10.000 Euro

Chiar daca a înregistrat o cerere-record in acest an, este evident că programul Prima Casa nu mai reprezintă singura opțiune pentru clienți. O spun cei de la KLANAR IMOBILIARE, cea mai puternica agentie imobiliara din Arges. Potrivit acestore in oferta actuala a agentiei sunt zeci de apartamente sai case noi extrem de avantajoase disponibile fara Prima Casa ci prin credite imobiliare standard sau chiar prin rate direct la agentie, fara banca.

Apartamente la pret de exceptie prin rate fara banca !

„Este drept ca că, in ultimii cativa ani, programul Prima Casă a fost „pâinea și sarea” cumpărătorilor de

Narcisa Uţă, manager Klanar Imobiliare si proprietara a portalurilor arges-imobiliare.ro si maxioferte.ro

locuințe. In ultimul an, insa, s-a intrat într-o nouă etapă de dezvoltare, au aparut alte oferte de creditare, inclusiv cu rate direct la proprietar. Astfel, in oferta Klanar Imobiliare avem disponibile la preturi extrem de atractive atat apartamente disponibile prin credit bancar dar si apartamente si case care le vindem prin rate direct la proprietar, fara interventia bancii. O alta varianta facila este aceea a altor tipuri de credite imobiliare disponibile la bancile partenere”, a declarat Narcisa Uta, manager Klanar Imobiliare, cea mai puternica agentie imobiliara din Arges.

Casele noi cu avans de 10.000 Euro, cea mai buna optiune !

De departe, cea mai buna solutie oferita de Klanar Imobiliare o reprezinta casele noi din minicartierele rezidentiale. ” In iunie 2017, impreuna cu doua firme specializate, am lansat un program propriu prin care oferim la vanzare case noi, ieftine si cu plata in transe fara interventia bancilor. Casa ieftina pe care o propunem raspunde unei cerinte din ce in ce mai prezente pe piata imobiliara din Arges, respectiv o casa mica, structurata pe parter generos si bine structurat si o mansarda in care avem 2 sau chiar trei dormitoare. Sunt acel gen de vile cochete, moderne ca arhitectura si structura interioara, casa ce poate fi foarte utila unei familii formate din 2 adulti si 2, 3 copii. Acestea au un pret apropiat de cel al unui apartament de 3 sau 4 camere dar sunt incomparabile cu acestea pentru ca este alegerea ideala atunci cand membriiunei familii isi doresc o curte si parcare proprie si confortul oferit de o locuinta unifamiliala moderna si spatioasa”, spune Narcisa Uta, manager Klanar Imobiliare, cea mai puternica agentie imobiliara din Arges. Aceste case au pret cuprins intre 55.000 si 80.000 euro, functie de marime si suprafata terenului oferit si se vand cu un avans de minim 10.000 Euro. ” Numai in ultima luna am vandut 3 astfel case. Ele sunt preferate de tinerii casatoriti, de persoanele care lucreaza inca in afara tarii si doresc sa revina in tara curand sau de familiile care vor sa se mute de la bloc si au apartamentul in vanzare. Solutia oferita de noi este una care este total pe placul cumparatorilor. Se da un avans de doar 10.000 euro pentru casele aflate in constructie, cumparatorul isi alege tipul casei si cat teren doreste si, mai apoi, pe masura ce se platesc ratele si casa se finalizeaza conform prefernitelor cumparatorului ( cel care decide exact cum va arata casa sa), la termenul stabilit casa este predata conform cerintelor cumparatorului”, precizeaza Klanar Imobiliare. Sunt situatii cand cumparatorul, de regula cel care are in vanzare un apartament sau tinerii care stiu ca vor avea nunta peste cateva luni, platesc doar avansul iar restul il platesc atunci cand isi vand apartamentul sau cand au strans banii din darul de nunta. In tot acest rastimp, ei practic verifica permanent stadiul finalizarii casei rezervate, inclusiv modul in care dorintele lor privind amenajarile sunt puse in practica. Reprezentantii Klanar Imobiliare sustin ca acest tip de case se pot configura in mai multe variante, functie de preferintele si bugetul cumparatorului.

Facebook Twitter Google+

Facebook Comments

Mai poti citi si....