Conecteaza-te cu noi

ACTUAL

KLANAR IMOBILIARE INFORMEAZĂ : Piața imobiliară din Argeş, în impas?  Ce se întâmplă cu prețurile în 2019 

Publicat

in

– Terenurile se vor ieftini, in timp ce unele apartamente se vor scumpi

Piața imobiliară din Argeş va funcționa cu două viteze în acest an, pe fondul accentuării discrepanțelor între principalele oraşe dar si intre cele doua mari segmente, locuinte si terenuri. Dacă în Curtea de Argeş, cererea în creștere de spații de locuit va continua să pună presiune pe ofertă, mentinand un pret constant si fara şanse de scadere, în Pitesti se anticipeaza o micsoarare usoara a preturilor la apartamente. Tot in Pitesti, datorita infuziei de locuinte noi, mare parte din investițiile in derulare in micile cartiere ar putea fi înghețate, chiar si în domeniul locuințelor unifamiliale, arată o analiză a Klanar Imobiliare, cea mai puternica agentie imobiliara din Argeş. In Curtea de Argeş, piața imobiliară imobiliară este caracterizată, în continuare, de decalajul major dintre cerere și ofertă, asta în condițiile în care deficitul de locuințe la nivel local nu dă semne de revenire. Prețurile relativ mari ale locuințelor în comparație cu alte oraşe similare din regiune și apetitul argeşenilor pentru proprietăți imobiliare, vin să accentueze dezechilibrul dintre cerere și ofertă. Potrivit Klanar Imobiliare, cea mai puternica agentie imobiliara din Argeş, în 2019, cererea de locuințe în Curtea de Argeş va rămâne la un nivel ridicat, astfel că se impune construirea de noi blocuri pentru a tempera decalajul dintre cererea prea mare si oferta prea mica, ceea ce ar conduce la o reasezare a preturilor. Cum nu sunt anuntate a fi finalizate noi blocuri in urmatorii doi ani, este clar ca la Curtea de Argeş prețurile vor urma aceeași tendință de creștere temperată marcată și în 2018.

Ce preţuri vor scădea, totuşi, în 2019

Aşadar, la capitolul apartamente, in 2019 este foarte puțin probabil ca prețurile să scad

Narcisa Uţă, manager Klanar Imobiliare si proprietara a portalulrilor arges-imobiliare.ro si maxioferte.ro

ă. O reducere a preturilor in imobiliare este de anticipat insa, in privinta terenurilor. Potrivit analizei Klanar Imobiliare, cea mai puternica agentie imobiliara din Argeş, terenurile din zonele rurale dar si cele din zonele montane- turistice se vor ieftini in 2019 cu maxim 10-15 %. ” In zonele rurale nu prea mai este nimeni

interesat sa isi construiasca locuinte, asta pentru ca tinerii au migrat in orase. Potentiali cumparatori pentru acestea raman cetateni din marile orase ale tarii care vor case de vacanta la tara. In ceea ce priveste zona montana, preturile vor continua sa scada datorita slabei implicari a autoritatilor in dezvoltarea turistica. Vorbim de infrastructura rutiera, de slaba promovare a zonei si de inexistenta vreunei statiuni montane. Cei care au investit la Molivisu, de exemplu, au facut o afacere proasta, pentru ca isi vand acum terenurile la preturi mai mici decat le-au cumparat cu ani in urmă”, spune Narcisa Uţă, managerul Klanar Imobiliare, cea mai puternica agentie imobiliara din Argeş. În concluzie, piața imobiliară din Argeş va funcţiona, în acest an, cu două viteze.

Comenteaza cu profilul de FB

ACTUAL

Cristian Tudor Popescu șterge pe jos cu Guvernul Orban: Este utilizată acum de nesimţiţi

Publicat

in

De

Guvernul Orban ar fi trebuit să se ocupe mai mult de guvernare şi mai puţin de încercarea de a declanşa alegerile anticipate, este de părere Cristian Tudor Popescu

„Alegerile anticipate sunt gândite, după părerea mea, corect în această Constituţie. Sunt gândite ca ultimă soluţie. Când pică un guvern şi când din pricina unei instabilităţi parlamentare şi unui dezechilibru de forţe, nu se poate numi un prim-ministru care să reziste, care să fie aprobat în Parlament. Astfel de situaţie am avut de pildă, ani şi ani de zile în Italia, pica guvernul şi nu puteau să ajungă la un vot prin care să se ajungă la un prim-ministru şi atunci se perpetuau situaţii în care se stătea cu guvern interimar şi funcţiona. Şi funcţiona destul de bine, economic. Şi Belgia la fel.

Dar această prevedere din Constituţie este ţintită să rezolve această situaţie: «Dom’le am propus un prim ministru, nu ne-am înteles. L-am propus şi pe al doilea, ce facem? Mergem şi propunem la infinit? Nu! După al doilea dizolvăm Parlamentul, dacă doreşte preşedintele şi mergem la alegeri anticipate».

Deci este o măsură logică, pentru oameni de bun simţ. Şi ea este utilizată acum de nesimţiţi, de oameni care vor să facă o combinageală, o tejghetăreală de colţul mesei cu anticipatele astea. Alegerile anticipate sunt un mijloc, nu un scop în sine. Aşa sunt ele gândite şi bine sunt gândite în Constituţie. Sunt un mijloc de a debloca o situaţie de dezechilibru politic care se perpetuează şi îi pui capăt prin alegeri anticipate”, a declarat CTP la Digi24.

Vezi și: Mână liberă pentru polițisti! Ce vor putea face în doar câteva zile? 

EXCLUSIV Un greu din Poliție, executat? Marcel Vela dezvăluie că a fost demarată cercetarea

EXCLUSIV Document. Ministrul Marcel Vela răstoarnă acuzațiile lui Dumitru Coarnă

Comenteaza cu profilul de FB
Citeste mai mult

ACTUAL

Gheorghe Dincă, bun de plată! Banii pe care îi datorează DIICOT-ului

Publicat

in

De

Gheorghe Dincă e bun de plată! Monstrului din Caracal ar putea să i se șteargă zâmbetul ironic de pe buze, afișat la adresa procurorilor.

Astfel, ancheta în Dosarul Caracal, în care Gheorghe Dincă este acuzat că le-a răpit şi ucis pe adolescentele Luiza Melencu şi Alexandra Măceşanu, a costat peste 745.600 de lei.

Iar procurorii DIICOT cer ca Dincă să fie obligat la plata cheltuielilor judiciare.

”Conform prevederilor art. 274, alin. 1 şi 2 din C. proc. pen. solicităm obligarea inculpaţilor la plata cheltuielilor judiciare avansate de stat, în cuantum total de 745.629,55 lei”, afirmă procurorii DIICOT în rechizitoriul privind cazul Caracal.

Ei solicită ca Gheorghe Dincă să achite suma de 744.129,55 lei, iar Ştefan Risipiţeanu, suma de 1.500 lei, informează romaniatv.net.

Vezi și: Mână liberă pentru polițisti! Ce vor putea face în doar câteva zile? 

EXCLUSIV Un greu din Poliție, executat? Marcel Vela dezvăluie că a fost demarată cercetarea

EXCLUSIV Document. Ministrul Marcel Vela răstoarnă acuzațiile lui Dumitru Coarnă

Comenteaza cu profilul de FB
Citeste mai mult
Publicitate
Publicitate

PITEȘTI

Câmpulung

Mioveni

În Trend