spalatorie haine Bucuresti | realizare site web

KLANAR IMOBILIARE INFORMEAZA – Este momentul potrivit să cumperi o locuință ? 

Facebook Twitter Google+
KLANAR IMOBILIARE INFORMEAZA – Este momentul potrivit să cumperi o locuință ? 

Dacă te tot frământă ideea de a te muta la casa ta în viitorul apropiat – sau, de ce nu, de a face un upgrade imobiliar –, probabil că te întrebi dacă momentul actual este potrivit pentru a lua o asemenea decizie. Răspunsul depinde, desigur, de particularitățile fiecărui caz în parte, însă o privire de ansamblu asupra pieței te poate ajuta să-ți dai un răspuns.
Un prim aspect de analizat este cel al evoluției prețurilor locuințelor. Potrivit Narcisei Uta, directorul Klanar Imobiliare, cea mai puternica agentie imobiliara din Arges, pragul de jos a fost deja depășit la acest capitol, iar în momentul de față piața se află pe un curs ascendent. „În Arges, prețurile au scăzut până în trimestrul doi din 2014, iar din trimestrul trei din 2014, cresc”, explică aceasta. O precizare importantă este că ritmul de majorare de pe piața locală se situează sub cel consemnat la nivelul intregii tari.
Am trecut de punctul celor mai mici prețuri
În acest context, reprezentantii Klanar Imobiliare, sunt de părere că momentul actual este unul propice pentru achiziția unei locuințe – în special a uneia noi. „Nu poți să zici: «Vreau să cumpăr la cel mai jos preț», pentru că s-a dus momentul acela, iar acum ești în zona ascendentă. Cred că, pentru cine vrea să cumpere o locuință nouă, e un moment bun: are de unde alege, prețurile sunt competitive, creditarea este în lei” – iar acesta este un aspect demn de luat în seamă, pentru că dispare riscul valutar, a punctat Narcisa Uta, directorul Klanar Imobiliare, cea mai puternica agentie imobiliara din Arges,
Un avantaj important pentru potențialii cumpărători din pricipalele orașe ale judetului Arges este reprezentat de varietatea opțiunilor disponibile în prezent comparativ cu, să zicem, trei-patru ani în urmă. Potrivit lui Petrescu, când piața a început să-și revină după criză, s-a dezvoltat periferia Pitestiului si a Curtii de Arges, unde terenurile erau mai ieftine – și, deci, și dezvoltatorii puteau vinde la prețuri mai accesibile; la polul opus, (pe segmentul premium) se mai dezvoltau proiecte de talie mai mică în zone foarte bune din Pitesti.

Facebook Twitter Google+

Facebook Comments

Mai poti citi si....