spalatorie haine Bucuresti | realizare site web

KLANAR IMOBILIARE INFORMEAZĂ – 10 aspecte de care trebuie sa ţii cont la achiziționarea unui apartament

Facebook Twitter Google+
KLANAR IMOBILIARE INFORMEAZĂ – 10 aspecte de care trebuie sa ţii cont la achiziționarea unui apartament

Cumpărarea unui apartament reprezintă o sarcină cu mult mai dificil de realizat decât pare la o primă vedere. Aceasta implică o mulțime de responsabilități, mai ales că în calcul intră o investiție uriasă. Cei mai mulți fac împrumuturi pentru a putea avea spațiul propriu, pe care apoi le înapoiază în decursul unei vieți.
Pentru a nu comite nici un fel de eroare, o listă cu aspecte de bifat e de preferat a fi realizată. Alegerea unui apartament potrivit poate fi o provocare destul de mare, de aceea experții KLANAR IMOBILIARE, cea mai puternica agentie imobiliară din Argeş, îi întâmpină pe cei aflați în impas sau in cautarea unui apartament de cumparat cu un scurt ghid util. De asemenea, pe site-urile detinute de Klanar Imobiliare, www.arges-imobiliare.ro si www.maxioferte.ro sunt disponibile cele mai accesibile oferte de apartamente de vânzare în Curtea de Arges, Pitesti si Campulung pentru cei care doresc să se stabilească în aceste orașe.

Aspectele de bifat în alegerea apartamentului potrivit

Procesul de cumpărare nu trebuie nicicum grăbit sau realizat pe fugă. Pentru ca viitoarea locuință să fie ceea ce își dorește fiecare, selectarea celor mai potrivite anunțuri, după nevoie și preferințe este un pas de realizat. Pasul cel mai sigur este colaborarea cu o agentie imobiliara profesionista, cu experienta si vechime pe piata de profil. O idee de a găsi mai ușor soluția este notarea, in lista oferita de agentie, a fiecărui imobil cu calificative, după ce sunt vizitate. De asemenea, o gândire în perspectivă este de folos în aceste situații. Poate că situația prezentă nu necesită decât un spațiu restrâns de locuit. Trebuie avute în vedere însă și planurile de viitor, când nevoile ar putea fi altele.

  1. Identificarea tipului de apartament potrivit este un pas bun de început. Planul unora ar putea viza o garsonieră, al altora un apartament cu 2 sau 3 camere. Nevoile de viitor, mai ales în cazul celor căsătoriți trebuie să fie puse în față. Spațiile imobiliare mai noi sunt de preferat, pentru că vin cu mai multe avantaje decât alternativele.
  2. Structura blocului, a ansamblului rezidențial trebuie să se prezinte într-o stare excelentă pentru ca investiția să merite. Când apartamentul este nou sau an de constructie mai recente, șansele să existe datori sau alte nereguli sunt scăzute, dar totuși trebuie verificat și acest aspect.
  3. Prezența unor fisuri în structură ar trebui să ridice semne de întrebare. De asemenea, tipul de materiale folosite în construcție, îndeosebi atunci când alegerea vizează un apartament mai nou, ar trebui să conteze.
  4. Prezintă acestea caracteristici termice și fonice corespunzătoare sau lasă de dorit? În timp, aceste aspecte se reflectă în consistența cheltuielilor de întreținere. Mai sunt și alte aspecte de urmărit când vine vorba de achiziționarea de apartamente de vanzare in Arges, precum curățenia din bloc, mirosul specific – dacă există, starea geamurilor, aspectul general al cartierului și apartamentului.
  5. Un astfel de pas trebuie să aibă în vedere și posibilitatea de a vinde mai târziu, de a închiria. Așadar, este de preferat o proprietate care să permită acest lucru cu ușurință. Un factor foarte important în acest sens este zona în care este amplasat apartamentul. Cei cu familii trebuie să aibă în vedere și proximitatea grădiniței, respectiv a școlii.
  6. De asemenea, contează accesibilitatea pe care zona o oferă la mijloacele de transport, la magazine, farmacii, bănci etc. Pe lângă toate acestea, contează și atmosfera din regiune. Astfel, cei aflați în căutarea de apartamente de vânzare în Curtea de Arges, Pitesti si Campulung trebuie să ia în vizor nivelul de siguranță, traficul, zgomotul, salubritate, poluare etc.
  7. Contează de asemenea, etajul la care este situat imobilul. Spre exemplu, parterul și ultimul etaj sunt în general evitate, pentru că ar putea prezenta nevoia unei hidroizolaţii și termoizolații aparte, dar și pentru că apa și agentul termic ar putea avea o presiune mai scăzută.
  8. O atenție sporită trebuie acordată și posibilelor diferențe dintre metri pătrați construiți și cei utili. Spre exemplu, în cazul imobilelor vechi nu este măsurată suprafața construită, dat fiind că statul se ocupa cu pierderile din spațiile comune în perioada comunistă. În mod clar, o suprafață mai mare va spori gradul de confort, dar în același timp ar putea implica și cheltuieli mai mari de întreținere.
  9. Starea în care se prezintă apartamentul este poate dintre cele mai importante aspecte de bifat în alegerea apartamentului. Așadar, o atenție sporită trebuie acordată condiției instalațiilor, electrice și sanitare, dar și a pereților și pardoselii. Poate exista riscul de a apărea igrasii, crăpături și e de preferat să se evite astfel de situații.
  10. Luminozitatea apartamentului ar putea fi definitorie pentru unii, la fel și priveliștea pe care o oferă acesta. Sunt calități care pot să îmbunătățească enorm confortul locuinței.

 

Iată care sunt factorii de avut în vedere recomandați de către experții KLANAR IMOBILIARE, cea mai puternica agentie imobiliară din Argeş. Cei care sunt interesați de vizionarea unor apartamente de vânzare în Curtea de Arges si Pitesti sunt așteptați pentru sfaturi, consiliere, oferte și prețuri potrivite la sediile agentiei sau pe site-urile detinute de Klanar Imobiliare, www.arges-imobiliare.ro si www.maxioferte.ro unde sunt disponibile cele mai accesibile oferte de apartamente de vânzare în Curtea de Arges, Pitesti si Campulung. Tot KLANAR IMOBILIARE are echipa necesara pentru proiectare si arhitectura, cadastru, certificate energetice, evaluari imobiliare si solutii de finantare. De asemenea, pot apela zilnic si la telefoanele agentiei: 0743 237 183, 0348 569 111, 0348 569 121

Facebook Twitter Google+

Facebook Comments

Mai poti citi si....