spalatorie haine Bucuresti | realizare site web

Jean de la Craiova își dorește o aventură cu Angela Similea și Corina Chiriac

Facebook Twitter Google+Jean de la Craiova a făcut o mărturisire bombă, la emisiunea Totul e permis de la Antena 1. Manelistul își dorește o aventură cu Angela Similea și Corina Chiriac.

jean de la craiova - totul e permisMărturisirea a fost făcută, sub presiunea unei… bombe ce stătea să explodeze, la “Totul e permis”, duminică, 5 ianuarie, de la ora 20.30, la Antena 1.

Concurenții Daniela Crudu, Ozana Barabancea, Pepe, Andreea Bălan, Alina Pușcaș și Jean de la Craiova au avut de trecut împreună proba intitulată Panică. Aceasta presupune ca fiecare dintre ei să continue o frază, dând mai departe colegului de alături un  balon în interiorul căruia se afla o mică… bombă. Cine avea ghinionul să-i explodeze balonul în brațe avea să fie eliminat.

Așa se face că, sub presiunea timpului și a… bombei, Jean de la Craiova a răspuns că și-ar dori o aventură cu Angela Similea și Corina Chiriac.

Ce a răspuns Pepe la întrebarea “cu cine ți-ai dori o aventură”, de l-a ofticat pe Cosmin Seleși, prezentatorul show-ului, vedeți duminică, 5 ianuarie, de la ora 20.30, la “Totul e permis”.


Bio Cosmetics.ro

0 comentarii   | 32 vizualizariFacebook Twitter Google+

Facebook Comments