Conecteaza-te cu noi

NATIONAL

Jandarmeria Română, SANCȚIONATĂ pe Facebook după intervenția la protestul de vineri: Ce recenzii au lăsat internauții

Publicat

in

Internauții au sancționat, pe Facebook, reacția jandarmilor la protestul de vineri, ratingul paginii de socializare ajungând de la 2,1 la 1,8 stele. Oamenii au lăsat mesaje prin care îi critică pe angajații instituției.

„Nu recomand. Oameni de joasă speță. TU, Jandarmule, ai intors o Romanie impotriva ta. Ai facut de ras haina pe care o porti!”, „sclavi ai sistemului psd-ist”,”Văzând înregistrările de la mitingul de ieri…sunteți penibili…probabil va apărați salariile voastre care sunt exagerat de mari pentru niște huligani care nu ii merita”, „Aţi dovedit iar că sunteţi un pachet de carne fără creieri. Aţi dovedit iar că sunteţi garda de corp a penalilor. Aţi arătat cât de puternici sunteţi atacând oameni nevinovaţi în timp ce golanii din galerii îşi făceau de cap. V-aţi sacrificat colegii doar ca să daţi subiecte de discuţie unor jurnalişti de doi bani. Aţi fost abjecţi”, sunt câteva dintre mesajele lăsate de internauți.

Comenteaza cu profilul de FB

NATIONAL

Ludovic Orban, despre reactoarele 3 și 4 de la Cernavodă: Mie îmi este clar că nu o să meargă cu chinezii/ Vom vedea cu ce partener

Publicat

in

De

​Statul român va renunța la parteneriatul cu o firmă chineză, vechi de aproape cinci ani, pentru construirea reactoarelor 3 și 4 de la Cernavodă. „Mie îmi este clar că nu o să meargă cu chinezii (…) Vom vedea cu ce partener (vor fi făcute reactoarele). Este vorba de partener și finanțare”, a spus premierul Ludovic Orban într-un interviu acordat HotNews.ro. Ludovic Orban a precizat că toate investițiile în domeniul energetic din România vor depinde de acum înainte de green deal, acordul verde european.
China General Nuclear Power Corporation, compania chineză implicată în proiect, a fost acuzată în 2016, de Guvernul SUA, de spionaj nuclear. De altfel, un comunicat al Departamentului de Justiție din 14 aprilie 2016 arată că încă de pe atunci existau suspiciuni în acest sens. Vezi aici comunicatul Departamentului de Justiție.

Cu toate acestea, discuțiile cu chinezii au continuat.

Comenteaza cu profilul de FB
Citeste mai mult

NATIONAL

Kelemen Hunor are REVENDICĂRI FERME după anticipate: Parlamentul să nu mai fie un loc pentru discuții sterile

Publicat

in

De

Președintele UDMR, Kelemen Hunor, speră ca după alegeri Parlamentul să fie mai mult decât a fost în ultimii ani, „un simplu loc al discuțiilor sterile”. Dacă obținem o guvernare stabilă, se pot face reforme, dacă nu, vom fi perdanții acestui proces, e de părere Kelemen, conform Mediafax.

Kelemen Hunor a declarat, sâmbătă, la Cluj-Napoca, la ședința CRU a UDMR, că România nu își poate permite să pună între ghilimele Parlamentul nici pe termen scurt nici pe termen lung.

Citește și: MUTAREA care ZGUDUIE scena politică: George Maior, în pole position pentru a fi premier interimar

„Greul de acum vine, pentru că în acest an vor fi alegeri locale, apoi alegeri parlamentare. Va trebui să reiterăm rezultatul din 2016, trebuie să asigurăm reprezentare proporțională și sper că puterea Parlamentului va crește și Parlamentul, în perioada care urmează, va însemna mult mai mult decât a fost în ultimii 3-4 ani, un simplu loc al discuților sterile. Această țară nu își poate permite să pună între ghilimele Parlamentul nici pe termen scurt, nici pe termen lung. Este o mare provocare pentru noi în 2020 dacă un partid va avea o majoritate stabilă și o guvernare stabilă, atunci va însemna că în următorii 4 ani se vor putea face reforme, dacă nu, vom fi perdanții acestui proces. Dacă avem un cuvânt de spus în luarea deciziilor, atunci comunitatea maghiară nu va avea decât de câștigat”, a spus Kelemen.

Acesta consideră că ar fi bineveniți 4 ani în care se va putea planifica și construi după o perioadă de 7-8 ani în care, în România, s-a înregistrat o criză guvernamentală după alta.

„România a avut 9 guverne, în asemenea condiții, cu o asemenea viteză de schimbări ale Guvernului, nu se poate planifica, nu se pot implementa planuri pe termen lung. Avem nevoie de o perioadă care va urma după alegerile din acest an în care vor fi ani liniștiți, ca să putem planifica și construi”, a explicat liderul UDMR.

Comenteaza cu profilul de FB
Citeste mai mult
Publicitate
Publicitate

PITEȘTI

Câmpulung

Mioveni

În Trend