Conecteaza-te cu noi

ACTUAL

Jandarm beat = Accident !

Publicat

in

Un tânăr în vârstă de 27 de ani, din Curtea de Argeş, subofiţer la Inspectoratul de Jandarmi Argeş, a provocat ieri dimineaţă un accident rutier în comuna Corbeni. Totul s-a petrecut în jurul orei 03, iar militarul a dat dovadă de o inconştienţă ieşită din comun şi nu a ţinut cont că îşi pune viaţa în pericol atât lui, cât şi celorlalţi . Ionuţ Toader s-a urcat la volanul autoturismului său, deşi a băut înainte până nu a mai ştiut de el. Tânărul se îndrepta dinspre Curtea de Argeş spre comuna Arefu şi, la un moment dat, din cauza stării în care era, nu a mai putut controla maşina. A ieşit de pe şosea şi s-a răsturnat în şanţul din partea dreaptă a drumului. Câţiva localnici treziţi din somn de zgomotul puternic au sunat la 112 şi în scurt timp două ambulanţe au ajuns la faţa locului. Şoferul şi un tânăr în vârstă de 17 ani, pasager pe locul din dreapta faţă al autoturismului, au fost transportaţi de urgenţă la spital. Primul a scăpat cu răni uşoare, însă amicul său nu a avut acelaşi noroc. Eduard Stanciu s-a ales cu câteva fracturi, iar medicii au decis să rămână internat. Jandarmul a fost testat cu etilotestul, iar aparatul a arătat o alcoolemie de 1,09 mg/l alcool pur în aerul expirat. Un rezultat destul de mare, având în vedere că, în general, valoarea din sânge este aproape dublă. Militarul s-a ales cu dosar penal.

Comenteaza cu profilul de FB
Citeste mai mult
Publicitate
3 Comentarii

3 Comments

 1. lidia

  5 septembrie 2011 la 21:18

  va credeam oameni seriosi…de unde ati scos toate prostiile din articol…nu e nimic adevarat

 2. lidia

  5 septembrie 2011 la 21:23

  toader a scapat cu rani usoare…ati stat voi c el la spital sa vedeti ce rani usoare are. trebuie sa-l opereze sa-i bage o tija l mana si voua vi se pare rana usoara, si nu mai zic de rana din spate unde l-au macelarit doctorii din arges i sa infectat si arata groaznic, dar ce sa spuneti si voi a scapat cu rani usoare

 3. mihai

  7 septembrie 2011 la 20:43

  Si eu am auzit ca Lidia

You must be logged in to post a comment Login

Lasa un comentariu

ACTUAL

Ouăle genereaza PROTESTE în fața magazinelor PROFI

Publicat

in

De

Asociația F.R.E.E (Freedom and Respect for Every Earthling) va organiza în acest weekend o serie de proteste care vor viza supermarketul Profi, singurul care nu a publicat încă un angajament privitor la oprirea aprovizionării cu ouă marcate cu cifra 3, care provin de la găini chinuite în cuști. Această serie de proteste vine în continuarea campaniei Ouă otrăvite.
Ouăle cu cifra 3 provin din ferme care țin găinile captive în spații mici, de o dimensiune echivalentă cu a unei foi A4. Acest sistem de exploatare prezintă numeroase riscuri și probleme de sănătate a găinilor, care se reflectă, desigur, asupra calității ouălor pe care oamenii le consumă.

În România, majoritatea supermarketurilor au publicat un angajament conform căruia, până în anul 2025 sau mai devreme, vor opri aprovizionarea cu ouă marcate cu cifra 3, care provin de la găini chinuite în cuști.

Dar Profi, spre deosebire de competitorii săi, nu își asumă un angajament cage-free, pentru bunăstarea animalelor.

Tu poți ajuta găinile din fermele românești semnând petiția adresată companiei PROFI, pe ➡ http://chng.it/fYKgqKzh

Mai multe despre cruzimea de pe rafturile Profi, aici ➡ https://ouaotravite.ro/profi/

MAI JOS CALENDAR PROTESTE

Comenteaza cu profilul de FB
Citeste mai mult

ACTUAL

Peste 1000 de porci, sacrificați la DanBred în două zile

Publicat

in

Pe 19 februarie, a fost confirmat virusul pestei porcine africane la porcii domestici din o altă exploatație comercială DanBred. Este vorba despre o fermă de reproducție-creștere, cu un efectiv de 42.090 de capete, din localitatea Slobozia. Toți porcii urmează să fie sacrificați și îngropați.

Conform reprezentanţilor DSVSA Argeş, la societatea afectată s-a declanşat deja procedura de sacrificare a animalelor.

„Am ucis toate animalele din hala care a fost infectată. Este vorba despre 1003 capete. Acum, am stopat un pic treaba asta pentru că  dacă am făcut groapa la o distanță mai mare de 2 km și a plouat. pământul este ud și se  împotmolesc camioanele. Deocamdată nu sunt semne de boală în celelalte hale și ne permite timpul să amânăm un pic aplicarea planului de măsuri mai departe”, ne-a precizat Sorin Sorescu, directorul DSVSA Argeș.

Comenteaza cu profilul de FB
Citeste mai mult
Publicitate
Publicitate

PITEȘTI

Câmpulung

Mioveni

În Trend