spalatorie haine Bucuresti | realizare site web

ISU Arges cauta voluntari – Vezi cum poti ajunge sa lucrezi alaturi de paramedici si pompieri

Facebook Twitter Google+
ISU Arges cauta voluntari – Vezi cum poti ajunge sa lucrezi alaturi de paramedici si pompieri

Inspectoratul pentru Situații de Urgență „Cpt. Puică Nicolae” al judeţului Argeş se raliază proiectului Inspectoratului General pentru Situații de Urgență, intitulat „Salvator din pasiune”.
Începând de ieri, 10.05.2016, Inspectoratele pentru Situaţii de Urgenţă din toată au început campania de înscriere şi recrutare a voluntarilor specializaţi în acordarea primului ajutor, descarcerare şi misiuni de stingere a incendiilor, fiind disponibile câte 40 de locuri de voluntari instruiţi pentru fiecare inspectorat local.
Perioada de recrutare şi înscriere pentru voluntarii ISU se încheie vineri, pe 17 iunie. Cei care vor să devină voluntari vor parcurge un ciclu de pregătire în urma căruia vor putea participa la activităţile Inspectoratelor pentru Situaţii de Urgenţă.
Condiţiile pe care trebuie să le îndeplinească cei care doresc să se alăture pompierilor salvatori sunt următoarele:
– vârsta cuprinsă între 16 şi 65 de ani;
– apt din punct de vedere medical;
– să nu fi fost condamnat pentru săvârşirea infracţiuni lor cu intenţie;
– să nu fi pierdut anterior calitatea de voluntar în cadrul inspectoratelor pentru situaţii de urgenţă.
Dosarul candidatului trebuie să conţină: cererea de înscriere, certificatul de cazier judiciar (pentru persoanele care au vârsta de peste 18 ani), copie după actul de identitate, avizul psihologic, actul doveditor al ultimelor studii absolvite sau în curs de desfăşurare, adeverinţa medicală şi acordul părinţilor/tutorelui legal, pentru persoanele care au vârsta sub 18 ani.
Pe lângă certificatele de competenţă, activitatea de voluntariat ar putea fi luată în calcul de angajatori.
Demersul instituţiei noastre are la bază beneficiile activităţilor de voluntariat, ca expresie a implicării, solidarităţii şi responsabilităţii civice şi valorii profesionale a acestora, materializată în sprijinul acordat comunităților pe timpul situațiilor de urgență, dar și pentru prevenirea lor.
Detalii suplimentare legate de activitatea de voluntariat pot fi obţinute accesând site-ul inspectoratului – www.isuarges.ro.

Facebook Twitter Google+

Redactor sef editie print, redactor coordonator editie online. Jurnalist cu peste 10 ani experienta in presa scrisa, autor a nenumarate reportaje si anchete jurnalistice. Colaborari cu publicatii nationale si agentii de presa. Contact e-mail: malina.petrescu@ziarulprofit.ro

Facebook Comments

Mai poti citi si....