Conecteaza-te cu noi

Campulung

ÎPS Calinic i-a luat funcţia protopopului Jenică Matei

Publicat

in

Prjenica mateieugeniu matei pictura in bis valea popiiotopopul de Muscel Eugeniu (Jenică) Matei a fost suspendat din funcţie de Arhiepiscop al Argeşului şi Muscelului, ÎPS Calinic.
În data de 22 ianuarie 2015 Arhiepiscopia a transmis către Protoieria Câmpulung Muscel o decizie de suspendare a protopopului Matei pentru o perioadă de o lună de zile, mai exact până în data de 22 februarie. Motivele suspendării sunt momentan sub secret bisericesc, însă în cele 92 de parohii din subordinea Protoieriei muscelene este mare forfotă, fiind vehiculate o serie de nereguli în contabilitatea instituţiei.
Pe moment, funcţia de protopop a fost preluată de secretarul Protoieriei, părintele Gheorghe Vişoiu, numit interimar, pe o perioadă de 30 de zile, de către ÎPS Calinic.
Preotul Eugeniu Matei a ocupat funcţia bisericească vreme de 21 de ani, din anul 1994, şi mulţi îl vedeau încă cinci ani de aici înainte pe post de protopop, adică până la vârsta pensionării.
Potrivit statutului BOR noul protopop va fi numit de către ÎPS Calinic, cel mai probabil după data de 22 februarie.

Este de subliniat că pe unul din pereţii Bisericii din Parohia Valea Popii, din comuna Mihăeşti, este pictat chipul preotului profesor, Eugen Nicolae Matei, alături de Sfinţi.

Comenteaza cu profilul de FB
Citeste mai mult
Publicitate
1 Comentariu

1 Comentariu

 1. ION

  13 februarie 2015 la 21:08

  Sătenii din satul Valea Popii, comuna Mihaesti, sunt foarte suparati, ca protopopul Matei s- a pictat în biserica de la Valea Popii pe banii localnicilor
  Acest lucru nu i-a fost de ajuns, i-a pictat și pe copiii săi, Maria Robert și Casiana.
  Se spune ca lupul isi schimba parul dar naravul ba. Nu le-a fost de ajuns ca s-au zugravit in Biserica pe banii satenilor s-au confruntat si cu o sustragere la acel moment de vre-o 400 milioane lei.
  Nu degeaba s-a ajuns la acest moment la un furt de 5,2 miliarde lei

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

ACTUAL

Argeșean dispărut – Poliția îl caută și vă cere sprjinul

Publicat

in

De

Polițiștii din argeș caută un bărbat dispărut din Câmpulung din luna mai, a acestui an. Este vorba de Dan Sârbea, în vârstă de 61 de ani, care a fost văzut ultima dată, în luna octombrie. Sora lui a anunțat dispariția în luna noiembrie.

În cursul lunii mai , Sîrbea Dan, de 61 de ani, domiciliat în comuna Poienarii de Muscel, a dispărut de la Câmpulung, unde locuia fără forme legale. Bărbatul este cocoşat, trăieşte pe stradă și era poreclit Hopa Henț. Sora lui a sesizat Poliția după ce a constatat că fratele ei nu mai dă vreun semn de viață. Ea a spus că din luna mai nu mai ştie nimic de bărbat. Cercetările oamenilor legii au stabilit că acesta a fost văzut ultima dată pe stradă, la Câmpulung, în luna octombrie. 

Polițiștii fac un apel către cetățenii are l-au văzut să sune la 112. „Semnalmente: înălţime 1,65m, greutate 60 kg, constituție slabă, păr negru, ten măsliniu, ochii negri, poartă barbă și prezintă cifoză în partea dreaptă. Nu se cunoaște vestimentația acestuia, la momentul plecării. Acesta a fost văzut ultima dată pe raza municipiului Câmpulung, strada Mărășești.

Persoanele care pot da relaţii despre persoana în cauză sunt rugate să anunţe Serviciul Unic de Urgenţă 112 sau să ia legătura cu Poliția Muncipiului Câmpulung, la telefon 0248 512 100″, transmite IPJ Argeş. 

Comenteaza cu profilul de FB
Citeste mai mult

ACTUAL

Tânăr muscelean prins cu numere false la mașină – S-a ales cu dosar penal

Publicat

in

De

În ziua de 11 noiembrie a.c., polițiștii Biroului Rutier Câmpulung au depistat un tânăr de 21 de ani, din Bughea de Jos, care conducea un autoturism pe str. Poenaru Bordea din municipiul Câmpulung, fără a poseda permis de conducere. Totodată, din verificări s-a stabilit că numărul provizoriu montat pe autoturism nu era atribuit acestuia. În cauză a fost întocmit dosar penal conform art. 334 și 335 din Codul Penal.

Comenteaza cu profilul de FB
Citeste mai mult
Publicitate

Curtea de Argeș

PITEȘTI

Câmpulung

Mioveni

SUNTEM SI AICI

COMENTARII FACEBOOK

În Trend