Conecteaza-te cu noi

ACTUAL

IPS Calinic a premiat elevii calificați la faza națională a Olimpiadei de Religie 

Publicat

in

Arhiepiscopia Argeșului și Muscelului, prin Biroul de Cateheză și Activități cu Tineretul, a organizat o întâlnire cu elevii care s-au calificat la faza națională a olimpiadei de religie. Evenimentul a avut loc în sala arhiepiscopală Sf. Neagoe Vodă Basarab din incinta Centrului Eparhial în prezența Înaltpreasfințitului Părinte Arhiepiscop Calinic, a părintelui consilier Dan Obrocea, responsabil de Sectorul Învățământ al Eparhiei și a Inspectorului de Religie ,Giani Dincă , în calitate de reprezentant al ISJ Argeș. Cu această ocazie cei 12 olimpici care s-au calificat la faza națională a olimpiadei de religie au fost recompensați de Ierarhul Argeșean pentru rezultatele obținute la faza județeană. În perioada 1-5 mai, orașul Oradea va fi gazda olimpiadei naționale de religie-cultul ortodox, pentru clasele V-XII, ediția 2019. La acest eveniment sunt așteptați peste 600 de elevi și profesori însoțitori. Organizatorii au pregătit elevilor și cadrelor didactice un program diversificat, care cuprinde organizarea probei scrise, activități de socializare, vizite ale unor obiective religioase, culturale și istorice, participarea la programe religioase și culturale, întâlnirea cu personalități locale.

Comenteaza cu profilul de FB

ACTUAL

Iohannis face dezvăluiri cu privire la magistrații și jurnaliștii filați!

Publicat

in

De

Klaus Iohannis, președintele României, a făcut declarații cu privire la cazul magistraților și jurnaliștilor filați, dar și despre ”serviciul secret paralel camuflat într-o divizie de paparazzi.”

Președintele Klaus Iohannis a fost întrebat despre cazul jurnaliștilor și magistraților filați, înregistrați și intimidați de o televiziune de nișă, numită în presă ”serviciu secret paralel camuflat într-o divizie de paparazzi.” Unul dintre jurnaliștii vizați i-a cerut președintelui să se delimiteze de această situație ce pare a fi coordonată/acceptată de instituții ale statului.

Întrebat, în această situație, dacă mai e nevoie de presă liberă, președintele a răspuns:

”Una la mână: presă liberă, DA! Și ca să nu mergem mai departe decât întâlnirile noastre, știți foarte bine că și în întâlnirile transmise public, cât și în cele informale vă încurajez întotdeauna să vă exprimați liber. Unii chiar o faceți. În acest sens, aștept ca presa să devină mai independentă, mai liberă și să trateze mai deschis toate subiectele, dar ceea ce ați menționat, faptul că cineva reclamă că a fost filat, au încercat unii să intimideze persoane din Justiție, așa ceva nu pot să accept. Iar dacă astfel de situații au existat, eu solicit celor vizați să sesizeze urgent organele abilitate, pentru a se verifica și a se lua măsuri ferme. Independența Justiției este nenegociabilă și libertatea persoanei, de asemenea. Astfel de situații, dacă ar fi și dacă s-ar confirma, sunt intolerabile, pur și simplu”.

Vezi și:

Nebunie în MAI! Marcel Vela amputează drepturile polițiștilor? ‘Conduce la conflicte ireconciliabile’

Vești bune pentru români! Din februarie, apare o nouă pensie

EXCLUSIV Susținere totală pentru un cunoscut șef de la ANPC: Gabriela Firea, Victor Ponta și Călin Popescu Tăriceanu își dau mâna

Comenteaza cu profilul de FB
Citeste mai mult

ACTUAL

Numire de ultim moment făcută în Guvernul Orban

Publicat

in

De

Sebastian Bodu a fost numit în funcţia de consilier de stat în cadrul Cancelariei prim-ministrului, printr-o decizie a premierului interimar Ludovic Orban publicată, luni, în Monitorul Oficial.

În textul deciziei se precizează că Bodu va avea atribuţii în domeniul financiar-fiscal.

Printr-o altă decizie, şi Mădălina Carmen Hristu a fost numită consilier de stat în cadrul Cancelariei prim-ministrului, informează Agerpres.ro

Vezi și:

Nebunie în MAI! Marcel Vela amputează drepturile polițiștilor? ‘Conduce la conflicte ireconciliabile’

Vești bune pentru români! Din februarie, apare o nouă pensie

EXCLUSIV Susținere totală pentru un cunoscut șef de la ANPC: Gabriela Firea, Victor Ponta și Călin Popescu Tăriceanu își dau mâna

Comenteaza cu profilul de FB
Citeste mai mult
Publicitate
Publicitate

PITEȘTI

Câmpulung

Mioveni

În Trend