spalatorie haine Bucuresti | realizare site web

IPOTEZA ŞOC ! Lacul Vidraru preluat de la stat pe model Belina ???

Facebook Twitter Google+
IPOTEZA ŞOC ! Lacul Vidraru preluat de la stat pe model Belina ???

– După modelul Belina, PSD  preia de la ABAAV Arges lacul Grădinari şi il trece în administrarea CJ Giurgiu. Urmeaza si lacul Vidraru ?

Fostul secretar al Consiliului Judeţean (CJ) Giurgiu,  Florian Dinu, a facut dezvaluiri incendiare la Realitatea TV despre modul in care apropiatii senatorului PSD Niculae Bădălău, după modelul Belina, se pregatesc sa  scoată din proprietatea statului  cateva lacuri de importanta majora. Vorbind de ultima manevra de acest gen, politicianul a spus in direct , la emisiunea lui Rares Bogdan, ca ” Daca azi se ia Lacul Gradinaru, maine se va lua Vidraru ?”

Previziunile politicianului care trage acest semnal de alarma la o ora de maxima audienta, are la baza o decizie luata , luni, de senatorii PSD si PNL prin care lacul de acumulare Grădinari trece din administrarea Apelor Române în administrarea CJ Giurgiu, potrivit unui proiect de lege adopta în Senat. Demn de remarcat ca acest proiect a trecut lejer  cu 78 de voturi “pentru”, 18 “împotrivă” şi o abţinere. Scandalos este faptul ca toti senatorii PNL au votat PENTRU in interesul celor de la PSD. Proiectul de lege prin care lacul de acumulare Grădinari trece din administrarea Apelor Române în administrarea CJ Giurgiu a fost iniţiat de senatorul PSD Tit-Liviu Brăiloiu. “În scopul stimulării economice a activităţilor din judeţul Giurgiu, prin atragerea de investiţii cu capital străin şi autohton, prin sporirea posibilităţilor de folosire a resurselor locale şi naţionale din zona judeţului Giurgiu, proiectul de lege propune transmiterea Lacului de acumulare Grădinari, inclusiv digurile de contur Zorile şi Podişoru, pârâu Valea Ilfovăţ şi a barajului Grădinari, din domeniul public al statului şi din administrarea “Administraţiei Naţionale “Apele Române” – Direcţia Apelor Argeş – Vedea – judeţul Giurgiu în domeniul public al judeţului Giurgiu şi în administrarea Consiliului Judeţean Giurgiu, în vederea realizării unui proiect ‘Spaţiu pentru pescuit sportiv şi agrement’”, potrivit expunerii de motive.

Facebook Twitter Google+

Facebook Comments

Mai poti citi si....