spalatorie haine Bucuresti | realizare site web

Ionuţ Moşteanu, deputatul USR de Argeş, se zbate pentru Argeş: 5 amendamente la buget depuse pentru argeșeni

Facebook Twitter Google+
Ionuţ Moşteanu, deputatul USR de Argeş, se zbate pentru Argeş: 5 amendamente la buget depuse pentru argeșeni

La dezbaterea pe bugetul 2019, Ionuţ Moştesnu, deputatul USR de Argeş, a avut mai mult amendamente depuse pentru argeșeni, amendamente scrise atent, cu responsabilitate, plecând de la stadiul proiectelor. Amendamente pentru infrastructura rutieră și turistică, pentru că dezvoltarea infrastructurii e una din cheile dezvoltării economice.

Iată amendamentele depuse de deputatul USR de Argeş, aşa cum ne-au fost comunicate chiar de politicianul argeşean.

„1. Amendament pentru demararea refacerii drumului 67B Pitești – Moșoaia – Poiana Lacului – Vedea – Drăgășani – Scoarța. Au pus 4 mil lei – MAI NIMIC pentru 188km cât are tot tronsonul. Pentru al treilea an la rând am cerut 45 mil lei ca să înceapă o dată de undeva.
2. Amendament pentru modernizarea Transfăgărășanului. Anul trecut nu s-a prezentat nimeni la licitația pentru studiu de fezabilitate pentru că erau prea puțini bani. Am cerut suplimentarea cu 4 milioane de lei
3. Amendament pentru demararea refacerii DN 73C – Câmpulung Muscel – Curtea de Argeș. E o bătaie de joc ceea ce se întâmplă cu acest drum de ani de zile. Am cerut 5 milioane ca să se poată licita studiul
4. Amendament pentru studiul de fezabilitate pt Domeniul Schiabil Făgăraș. PSD-ul l-a prins în 2017 ca proiect prioritar de interes în național și acum nu mai face nici un pas.
5. Amendament pentru studiul de fezabilitate – Schi în România – Albeștii de Muscel” – proiect de interes local în master planul de turism. Pentru toate am indicat sursa de finanțare – diminuarea proporțională a finanțării partidelor politice. Era vorba de bani puțini care ar fi demarat proiecte importante pentru argeșeni”, spune Ionu’ Moşteanu, deputat USR de Argeş.

Din păcate toate au fost respinse de majoritatea parlamentară PSD – ALDE.

„Ei au nevoie de la argeșeni doar de voturi, nu și de creșterea economică și a nivelului de trai!  O să insist în fiecare an. Argeșul merită mai mult!”, a mai declarat deputatul USR de Argeş.

Facebook Twitter Google+

Facebook Comments

Mai poti citi si....