spalatorie haine Bucuresti | realizare site web

Ionut Mosteanu cauta raspunsuri in problema deseurilor de pe Platforma ARO

Facebook Twitter Google+
Ionut Mosteanu cauta raspunsuri in problema deseurilor de pe Platforma ARO

Ionut Mosteanu, deputat de Arges din partea USR pare a fi unul dintre putinii alesi ai judetului care inca se mai implica pentru rezolvarea unor probleme. Deputatul vrea sa afle de unde a plecat si cum se poate rezolva problema deseurilor de pe platforma ARO.

„În martie am depus o interpelare privind situația deșeurilor depozitate pe platforma Aro din Câmpulung Muscel. Colegul meu de la USR,Aurelian Banu, urmărește de mult timp această problemă și m-a ajutat să ințeleg detaliile ”afacerii”.

Din răspunsul trimis de Ministerul Mediului înțeleg că în urma interpelării mele ministrul a cerut o investigație a corpului său de control în urma căreia s-au constatat anumite abateri sau infracțiuni și s-au transmis către organele competente (nu e clar ce abateri sau infracțiuni).

Deasemenea, înțelegem că în 24 aprilie Garda de Mediu a făcut un control în locație însă nu avem concluziile.
Motiv pentru care voi reveni cu o nouă întrebare.
Locuitorii Câmpulungului trebuie să știe care e planul Ministerului și al autorităților locale cu acele deșeuri.”

Facebook Twitter Google+

Redactor sef editie print, redactor coordonator editie online. Jurnalist cu peste 10 ani experienta in presa scrisa, autor a nenumarate reportaje si anchete jurnalistice. Colaborari cu publicatii nationale si agentii de presa. Contact e-mail: [email protected]

Facebook Comments

Mai poti citi si....