spalatorie haine Bucuresti | realizare site web

Ion Țiriac impresionat de Simona Halep! ‘Cum ai putut să o bați atât de rău’

Facebook Twitter Google+
Ion Țiriac impresionat de Simona Halep! ‘Cum ai putut să o bați atât de rău’

Simona Halep a învins-o pe Serena Williams în finala turneului  de la Wimbledon. Aceasta a bătut-o cu un scor de cu 6-2, 6-2.

Ea l-a impresionat și pe Ion Țiriac, recunoscut pentru faptul că este un tip extrem de exigent. Omul de afaceri i-a transmis Simonei că nu o să mai vorbească despre tenis cu ea pentru că „a bătut-o rău” pe Serena Williams.

„Ion Țiriac tocmai dădea un interviu pentru presa americană, moment în care Simona a venit, s-a îmbrățișat cu familia, după care s-a dus direct la Ion Țiriac. Ion Țiriac a întrebat-o ‘ce vrei?’, Simona i-a zis ‘vreau să vă îmbrățișez’. ‘Păi de ce?’ ‘Pentru că meritați!’. Bineînțeles că Ion Țiriac a luat-o de mână, a îmbrățișat-o și, într-un stil propriu, așa cum îl știm, a întrebat-o: ‘Cum ai putut să o bați atât de rău? În viața mea nu mai vorbesc cu tine de tenis’.

Ion Țiriac a felicitat-o pe Simona Halep după victoria cu Serena Williams.

„Povestea are două săptămâni. Atunci când a început după Roland Garros, acolo unde nu a jucat cum şi-a dorit, nu ştia nimeni dacă trece un tur sau două aici. S-a antrenat foarte bine în turneu. Nu a jucat grozav, dar după primele 3-4 meciuri am văzut că joacă din ce în ce mai bine.

Foloseşte din ce în ce mai bine armele, este un talent ieşit din comun. Simona este o jucătoare foarte rapidă, dar nu se deplsează foarte bine. S-a mişcat mai încet spre minge. Nu mă aşteptam să joace atât de bine, dar a jucat exact ce trebuia să joace”, a spus Ion Țiriac, la Eurosport, la finalul meciului.

Citește și:

Vești mari pentru pensionarii cu venituri mici! De ce vor putea beneficia

Vești importante! Pensionarii încadrați în gradul I de invaliditate sunt vizați

EXCLUSIV Ludovic Orban desființează ideea ‘Rareș Bogdan-premier’: ‘Subsemnatul’

Facebook Twitter Google+

Facebook Comments