Conecteaza-te cu noi

ACTUAL

Ion Cristoiu aruncă mega-bomba! Ce funcție i se pregătește lui Liviu Pleșoianu

Publicat

in

Top 5 politicieni din această săptămână este condus de deputatul PSD, Liviu Pleșoianu, căruia, conform dezvăluirilor lui Ion Cristoiu, premierul Viorica Dăncilă îi pregătește o funcție mare în PSD, de nerefuzat, dar care ar putea fi și primejdioasă pentru parlamentarul social-democrat, scrie Mediafax.

Locul 5 – Rareș Bogdan, europarlamentar PNL

„Păi domnul Rareș Bogdan care fiind trimis la mânăstirea Bruxelles, în exil, printr-o lovitură cumplită dată de domnul Ludovic Orban (…) dacă în locul lui Rareș Bogdan punea un lider mare PNL, îi spunea nu domnul Rareș e… nu a pus-o pe una și mai novice. E o situație dramatică a domnului Rareș Bogdan, cu toată simpatia pe care o am față de omul politic, mai puțin față de jurnalist. Cred că a venit cu ambiție, nu se simte deloc bine la Bruxelles, pentru că nu mai are nicio putere, nu mai are emisiune la televiziune. Nu ai cum să te afirmi acolo, doar dacă ești președintele Uniunii și Junker. Nu, nu are cum și el se simte frustrat și atunci încearcă tot felul de… prin presa prietenească, amicală pe care o are, să tot dea, să rezulte că el acolo e mare, mai găsește ceva pe Facebook dar, nu mai e, gata. Dacă domnul Klaus Iohannis în perioada următoare nu-l ia de gât și nu apare la o manifestație sau ar putea să-l aducă la prezidențiale măcar ca șef de campanie. Nu știu, cel care conduce PNL-ul este Klaus Iohannis și nu Ludovic Orban”, a explicat Ion Cristoiu.

Locul 4 – Viorica Dăncilă, președintele PSD, prim-ministrul României

“Este Viorica Dăncilă care reușise să-i înmormânteze pe toți, v-am spus, v-am atras atenția, nu m-ați crezut. Ea cu stilul ei de Gheorghe Dej, Ghiță Dej, mică, mică, fără zbor, fără nimic, monotonă cum spunea cineva, ca un buletin meteo, reușește. Ați văzut că îi înmormântează pe toți? Face acum niște restructurări, îi pregătește și domnului Pleșoianu o funcție mare în PSD pe acolo, de nerefuzat. Cred că știți că uneori o funcție este compromițătoare, când ești adversar”, a dezvăluit Ion Cristoiu.

Locul 3- Dacian Cioloș, europarlamentar USR-PLUS

“Domnul Dacian Cioloș care este, foarte important, pentru că acum este clar că el reprezintă prin grupul pe care îl are Macron, partea franceză, în România. Marea întrebare este acum dacă la congres va fi el sau dacă va fi Dan Barna? Normal ar fi să fie el candidat, că se pare că are mai mult decât Dan Barna, dar…”, a spus Ion Cristoiu.

Locul 2- Klaus Iohannis, președintele României

„Este domnul Klaus Iohannis care acum tot încearcă să reînvie tema corupției, penalilor, nu reușește pentru că PSD-ul este tot mai pro-european, ați observat? Mai avem un pic și PSD-ul o să coboare în Piața Victoriei, sunteți de acord? Și să spună ”Să vină DNA să vă ia”, nu-i așa?”, a susținut Ion Cristoiu.

Locul 1 – Liviu Pleșoianu, deputat PSD

“Liviu Pleșoianu, care sigur a fost victorios la congres. Dacă el reușește să fie dat afară din PSD atunci o să fie candidat independent și va rupe masiv din votul PSD (…) i-am spus să fie atent că în general funcțiile ispititoare sunt foarte primejdioase, uneori”, a afirmat Ion Cristoiu.

Citește și:

Protest de amploare în Piața Victoriei, împotriva Guvernului! S-au anunțat români din întreaga țară

EXCLUSIV Carmen Dan închide ochii la canibalism și execuții! Jocuri de putere

Documentul a fost semnat! Noi informații despre averea fabuloasă a lui Ion Caramitru

Citeste mai mult
Publicitate

ACTUAL

Rareș Bogdan șterge pe jos cu Viorica Dăncilă:’Cred că nu mai are cu cine să se bată, dacă a ales un om din staff-ul de campanie’

Publicat

in

De

Europarlamentarul Rareș Bogdan a reacționat, la România TV, după declarațiile Vioricăi Dăncilă de joi seara, care a negat că ar fi probleme cu banii de la buget și care a spus că nu i se pare normal că Rareș Bogdan a amenințat-o cu plângeri penale.

„După ce ai găsit colegii, domnul Cîțu și domnul Vela, mi se pare că e prea puțin ce i-am transmis doamnei Dăncilă. Nu este deloc în regulă ce au făcut acești oameni.

Asta mă face să cred că nu mai are cu cine să se bată, dacă a ales un om din staff-ul de campanie.

Situația pe care noi am găsit-o este mult mai gravă decât ne-am imaginat, dar nicioadă PNL nu va tăia o pensie, un salariu. Noi nu am venit pentru a face viața românilor mai grea, a declarat Rareș Bogdan.

Vezi și:

EXCLUSIV Dovada care răstoarnă spusele ministrului Muncii, Violeta Alexandru

EXCLUSIV Revine Nicușor Dan la șefia USR? Dan Barna are zilele numărate

Vești importante- Ce se întâmplă cu vârsta de pensionare pentru aceste persoane

Citeste mai mult

ACTUAL

Vești uriașe din partea premierului- Ce vor primi acești angajați

Publicat

in

De

Premierul Ludovic Orban a declarat joi, că militarii români au cea mai mică diurnă dintre ţările care participă în teatrele de operaţii şi că aceasta va creşte.

„În ceea ce priveşte relaţia dintre Ministerul Apărării şi Ministerul Economiei am convenit să existe anual, prevăzută suma pe care Ministerul Apărării o va folosi în bugetul pe anul respectiv, pentru comenzi şi contracte cu companiile româneşti din industria de Apărare, sigur am avut discuţii şi se participarea României în programele de Cercetare Dezvoltare a Iniţiativei pentru Apărare de la nivel european. În privinţa diurnelor militarilor români aflaţi în teatrele de operaţii cu siguranţă ele vor creşte, urmează să stabilim cu Ministerul Finanţelor cuantumul acestor diurne, avem cele mai mici diurne dintre toate ţările praticipante la misiuni, ca să zic aşa, până şi Bulgaria are diurne mai mari decât noi , ceea ce este de neacceptat. Există un grup de lucru la nivelul Ministerului Apărării care încearcă să realizeze un Proiect de Lege care să repare nedreptăţile şi inechităţile care au apărut în calcului pensiilor de serviciu ale militarilor, în urma Ordonanţei 57”, a declarat premierul.

Ludovic Orban a adăugat că va respecta nivelul de 2% din PIB asumat pentru apărare, şi că va menţine angajamentul faţă de NATO şi pentru bugetul anului viitor.

„Vom atinge procentul de 2% din produsul intern brut, pentru anul acesta prin intermediul plăţilor de 2 miliarde (de euro n.r.) care practic sunt ca şi deblocate. Pentru bugetul pe anul viitor ne menţinem acelaşi angajament, în conformitate cu decizia consensuală care a fost luat că urmare a iniţiativei Preşedintelui pentru a ne respecta angajamentul în faţa partenerilor din NATO” a spus acesta.

Vezi și:

EXCLUSIV Dovada care răstoarnă spusele ministrului Muncii, Violeta Alexandru

EXCLUSIV Revine Nicușor Dan la șefia USR? Dan Barna are zilele numărate

Vești importante- Ce se întâmplă cu vârsta de pensionare pentru aceste persoane

Citeste mai mult
Publicitate

Curtea de Argeș

PITEȘTI

Câmpulung

Mioveni

SUNTEM SI AICI

În Trend