spalatorie haine Bucuresti | realizare site web

Iohannis nu a venit la Pitesti – Procesul s-a amanat

Facebook Twitter Google+
Iohannis nu a venit la Pitesti – Procesul s-a amanat

La termenul de astăzi au fost prezenți doi bătrâni care vor fi nevoiți să își părăsească locuințele dacă instanța va decide în favoarea familiei Iohannis. În vârstă de 84 , respectiv 85 de ani, cei doi au spus că nu au unde să se ducă și că avocații președintelui ar fi încercat să îi pună să semneze un contract de închiriere cu un mort.

Au venit la Pitesti pentru a-si sustine cauza insa instanta a decis sa amane procesul.

Instanța a dat un nou termen pentru că apărătorul celor care îl acuză pe președinte că ar fi luat casa ilegal a cerut să fie studiat un act din dosar pe care ar exista o semnătură falsă, respectiv contractul de reprezentare prin avocat a uneia dintre părți care este în America.  Bătrânii au fost nevoiți să se întoarcă la Sibiu și au spus în fața instanței că sunt dispuși să revină ori de câte ori va fi nevoie  doar ca să își facă dreptate.

Următorul termen în proces este pe 7 decembrie.

Facebook Twitter Google+

Redactor sef editie print, redactor coordonator editie online. Jurnalist cu peste 10 ani experienta in presa scrisa, autor a nenumarate reportaje si anchete jurnalistice. Colaborari cu publicatii nationale si agentii de presa. Contact e-mail: malina.petrescu@ziarulprofit.ro

Facebook Comments

Mai poti citi si....