spalatorie haine Bucuresti | realizare site web

Interviul săptămânii: Cristian Mitrofan

Facebook Twitter Google+
Interviul săptămânii: Cristian Mitrofan

Seria de interviuri săptămânale cu diferite personalități din Curtea de Argeș începe cu managerul Centrului de Cultură și Arte ,,George Topîrceanu’, domnul Cristian Mitrofan. Iată câteva date reprezentative din CV-ul domniei sale:

Absolvent al Universității Titu Maiorescu din Bucrești, Facultatea de Științe Economice. Este Licențiat în științe economice, U:P:G: Ploiești; a fondatGrupul vocal bărbătesc,, Rapsozii Argeșului”, a participat alături de academicianul Gheorghe Păun la fondarea revistei de cultură ,,Curtea de la Argeș” Vicepre;edinte PNL Argeș

Cristian Mitrofan: Bună ziua!

R: Sunteți cel mai longeviv director, după profesorul Mihai Tița. Aveți o mulțime de merite în îndelungata carieră a domniei voastre. Voi enumera doar câteva dintre ele:

-ați ,,resuscitat” principala instituție culturală din oraș prin multitudinea de activități culturale, numeroase spectacole de muzică pentru toate categoriile de iubitori de cultură, vernisaje, piese de teatru, filme

-ați ,,revitalizat” corala Orfeu

Exemplele de acest gen pot continua. Ați dat ,,alt chip”clădirii și nu doar în exterior, ci și în interior. Oamenii din oraș știu cum arăta sala mare -acolo unde se țin numeroase spectacole-și cum arată acum.

C.M.: Aveți dreptate, dar toate acestea nu le-am făcut singur, munca în echipă fiind esențială. Sunt managerul instituției din 1996 cu o întrerupere de patru ani, aceea în care am fost viceprimar al municipiului.

R: Sunteți prea modest ,iar modestia reprezintă apanajul oamenilor valoroși.

C:M.: A oamenilor normali, aș zice eu. Din păcate, modestia, bunul simț sunt asociate cu anormalitatea, astăzi prevalează mârlănia, golănia, tupeul…dar am încredere în generația tânără, în viitorul acestei țări.

R: Debordați de optimism!

C.M.: Dacă nu suntem optimiști, nu vom ajunge nicăieri. Eu sunt o persoană veselă, asta-i firea mea!

R: Poate și de aceea sunteți foarte iubit, hai să zicem popular! Ce planuri aveți pentru viitor?

C.M.: Voi încerca să mulțumesc toate categoriile de iubitori de cultură așa cum am făcut și până acum. Vom avea spectacole de muzică ușoară, populară, corală, piese de teatru, vernisaje, expoziții de sculptură; vor continua activitățile cercurilor de chitară și pian, vor avea loc lansări de carte, în general tot ce este legat de fenomenul cultural.

R: Nu mă voi referi în acest dialog la activitatea politică, poate într-un viitor apropiat. Vă mulțumesc pentru amabilitate!

C.M.: Și eu vă mulțumesc!

Facebook Twitter Google+

Facebook Comments

Mai poti citi si....