Conecteaza-te cu noi

ACTUAL

Interesant – Şcoala Siguranţei Tedi mobilizează polițiști și elevi

Publicat

in

Poliţia Română este partener în programul educaţional naţional Şcoala Siguranţei Tedi, program prin intermediul căruia elevii de clasa I îşi însuşesc informaţii utile pentru siguranţa personală.

Iniţiat şi organizat de Maspex România, în parteneriat cu Poliţia Română şi Ministerul Educaţiei Naţionale, programul se concentrează pe identificarea potenţialelor riscuri, prezentându-le elevilor şi părinţilor acestora pericolele care îi pot afecta pe cei mici, acasă, la şcoală sau în vacanţă, precum şi modalităţile de prevenire.

Programul este la a treia ediție, în judeţul Argeş fiind înscrise 23 de şcoli.

Cu sprijinul poliţiştilor argeşeni, copiii sunt implicaţi în activităţi informativ-educative coordonate de învăţători, iar Tedi asigură suportul didactic prin materiale educative complexe şi atractive pentru elevi.

De asemenea, copiilor le vor fi prezentate principalele reguli de comportament cu scopul prevenirii violenţei verbale, dar şi violenţei fizice, siguranţa în drum spre şcoală, siguranţa în şcoală, acasă şi în vacanţă fiind principalele obiective vizate de program.

La finalul programului, copiii vor fi capabili să identifice situaţiile de risc la care pot fi expuşi şi să adopte măsuri de prevenire adecvate.

Acţiunile vor continua până la sfârşitul anului şcolar 2017/2018, astfel încât cei mici să deprindă cele mai importante reguli pentru reducerea riscului de victimizare acasă, la şcoală şi în spaţiul public.

Comenteaza cu profilul de FB

ACTUAL

Florin Cîțu vine cu vești bune în ziua în care euro a ajuns la maximul istoric:Fiți fără grijă!Urmează lucruri fantastice

Publicat

in

De

”Rate mai mici pentru romani.

Dobanzile continua sa scada. Increderea investitorilor in guvernarea PNL CRESTE zilnic. Nu exista dubii aici.

Deprecierea usoara a leului astazi este CORELATA cu deprecierile din regiune. Zlotul, forintul se depreciaza pentru ca sunt cateva miscari de fluxuri internationale. Doar trompetele PSD-iste vad altceva.

Fiti fara grija. Dobanzile vor continua sa scada si increderea investitorilor va continua sa creasca in guvernarea PNL.

Cu cat avem anticipate mai repede cu atat mai repede vom putea reveni la SCADERI de preturi si dobanzi aproape de ZERO.

Urmeaza lucruri fantastice pentru romani. Dobanzi aproape de zero si scaderi de preturi.”, scrie Florin Cîțu.

Comenteaza cu profilul de FB
Citeste mai mult

ACTUAL

Lovitură de proporții dată de ASF!

Publicat

in

De

Consiliul Autorătății de Supraveghere Financiară a dat o lovitură de proporții. A hotărât să retragă autorizația de funcționare pentru o importantă companie de asigurări. 

ASF a anunțat joi că Societatea de Asigurare și Reasigurare S.A. își va pierde autorizația de funcționare întrucât nu și-a restabilit în termenul prevăzut de lege nivelul fondurilor proprii eligibile care acoperă cerinţa de capital minim.

Totodată, Consiliul ASF a confirmat starea de insolvență a societății Certasig, hotărând să facă toate demersurile necesare și legale în ceea ce privește cererea de deschidere a procedurii falimentului împotriva asigurătorului.â„Asigurătorul are obligaţia de a notifica asiguraţii atât cu privire la posibilitatea acestora de a denunţa contractele de asigurare încheiate cu Certasig – Societate de Asigurare şi Reasigurare S.A., cât şi cu privire la dreptul acestora de a recupera primele de asigurare, achitate în cadrul contractelor, proporţional cu perioada cuprinsă între momentul denunţării şi cel al expirării duratei de valabilitate a contractelor. Contractele care nu sunt denunţate rămân în vigoare până la data expirării”, se menționează în comunicatul Autorităţii.

Vezi și:

EXCLUSIV Se încinge cazanul cu smoală în MAI! ‘Băieții Veseli’ ai lui Vela ar pregăti execuția unui șef din Poliție

Cine taie și spânzură în justiție? Miza pentru noii procurori șefi

EXCLUSIV Structurile informative din subordinea lui Vela pregătesc noi execuții publice! Val de polițiști, audiați la DNA!

Comenteaza cu profilul de FB
Citeste mai mult
Publicitate
Publicitate

PITEȘTI

Câmpulung

Mioveni

În Trend