Conecteaza-te cu noi

NATIONAL

Interesant! Care ar fi motivul pentru care Simona Halep își riscă sănătatea

Publicat

in

Deși are probleme de sănătate, Simona Halep continuă să meargă la competițiile de tenis! Sportiva a reușit deja să strangă  o avere impresionantă din tenis şi contracte publicitare.

Deşi a acuzat dureri atunci când a abandonat în optimile turneului de la Wuhan, Simona Halep nu a luat o pauză şi a participat şi la turneul de la Beijing. Din păcate, a fost învinsă în turul al doilea de rusoaica Ekaterina Alexandrova, cu scorul de 2-6, 3-6. Adevăratul motiv pentru care Halep a participat la cele două turnee din China, chiar şi cu riscul de a-şi agrava starea de sănătate, au fost banii, scrie romaniatv.net.

WTA acordă un bonus important jucătoarelor care participă la toate turneele Premier Mandatory şi Premier 5 dintr-un sezon, în funcţie de poziţia pe care termină anul. Astfel, dacă îşi va păstra poziţia actuală, adică locul 5 mondial, Simona Halep va primi din partea WTA un cec de 450.000 de dolari. Dacă nu ar fi participat la unul dintre cele două turnee asiatice, românca nu ar mai fi primit bonusul în acest an.

WTA acordă jucătoarelor din Top 10 mondial care participă la toate turneele Premier Mandatory şi Premier 5 următoarele bonusuri: 1 milion de dolari pentru locul 1 WTA, 700.000 de dolari pentru locul 2, 650.000 de dolari pentru locul 3, 450.000 de dolari pentru locurile 4 şi 5, 350.000 de dolari pentru locul 6 şi 225.000 de dolari pentru locurile 7 până la 10, inclusiv.

Halep a participat şi anul trecut la turneele de la Wuhan și Beijing, deși avea probleme cu accidentările. Pentru că a încheiat anul pe locul 1 WTA, ea a primit bonusul de 1 milion de dolari.

EXCLUSIV Soția lui Florian Coldea, colegă cu asociatul de huzur al lui Dan Barna

Mega-tun dat de frații Dedeman! Au bătut palma

Vești importante pentru pensionari- Ministrul Muncii a făcut anunțul

Comenteaza cu profilul de FB
Citeste mai mult
Publicitate

ACTUAL

Panică în sistemul de apărare și ordine publică- ‘Vor avea pensii mai mici cu 30%’

Publicat

in

De

Jocul alba-neagra cu pensiile speciale, practicat de conducerea liberală a Guvernului, a reușit să creeze o adevărată panică în sistemul de apărare și ordine publică.

Șefii de sindicate au dat deja semnalul în teritoriu, sfătuindu-i pe polițiști să iasă la pensie cât de repede pot.

“Şi noi contribuim la bugetul asigurărilor de stat. Avem interdicţii şi incompatibilităţi. Avem 20.000 de oameni deficit în poliţie. Acest deficit este asigurat de ceilalţi poliţişti prin muncă suplimentară. Niciodată pontajele noastre nu au fost făcute corect. Ne duceţi în zona discriminării. Să respingeţi proiectele”, le-a transmis deputaților PNL Dumitru Coarnă, președintele Sindicatului Național al Polițiștilor și Personalului Contractual.

Până la urmă, după ore de dezbateri aprinse în Comisia pentru Muncă din Camera Deputaților, singurul lucru care s-a obținut a fost o amânare până în luna februarie 2020. Astfel, propunerea legislativă pentru abrogarea pensiilor speciale și proiectul de lege privind eliminarea pensiilor de serviciu pentru deputaţi şi senatori, judecători şi procurori, personalul auxiliar de specialitare al instanţelor judecătoreşti şi al parchetelor, poliţişti, funcţionari publici cu statul special, funcţionari publici parlamentari, membrilor corpului diplomatic şi consular al României, membrilor Curţii Constituţionale şi a personalului aeronautic civil navigant profesionist din aviaţia civilă din România vor fi rediscutate și votate peste două luni.

Președintele Sindicatului Național al Polițiștilor și Personalului Contractual, Dumitru Coarnă, ne spune că există două variante propuse pentru tăierea pensiilor speciale, una mai rea ca cealaltă, și că ambele proiecte sunt în dezbatere.

”Am avut o discuție luni cu cei de la PNL și de la USR, iar aceștia mi-au spus că o să ne scoată pe toți din lege și că vor avea pensii speciale doar militarii care au fost în teatrele de operațiuni. Erau foarte hotărâți pe povestea asta. Mulți dintre polițiști mă întrebau ce să facă și atunci le-am spus să se pensioneze, pentru că proiectul de lege era făcut pentru viitor, nu se aplica retroactiv, iar cei care apucau să iasă la pensie rămâneau cu drepturile în plată. Dacă va rămâne așa până la urmă, polițiștii vor avea pensii mai mici cu 30%, adică vor primi doar 2.500 de lei, în loc de 3.500 de lei. Am făcut presiuni și am reușit să obțin doar o amânare a deciziei până în februarie 2020. Acum fiecare polițist va face ceea ce crede de cuviință. Pentru că pericolul de a rămâne fără pensii speciale există încă. Mai mult de atât, în discuție este și o lege care ar anula și pensiile speciale ale polițiștilor aflate deja în plată, ceea ce va fi o grea lovitură. Problema este deschisă, pentru că nu are încă o soluție”, a declarat  pentru national Dumitru Coarnă, președintele Sindicatului Național al Polițiștilor și Personalului Contractual.

Vezi și:

EXCLUSIV Nedreptate comisă de Guvernul Orban?! Omul dat afară de premier scoate la suprafață informații în premieră: ‘Nu au fost întârzieri’

Mega-lovitură! Se dau amenzi uriașe pentru această faptă

Protejata lui Darius Vâlcov a dat lovitura- Funcția cheie pe care a pus mâna

Comenteaza cu profilul de FB
Citeste mai mult

NATIONAL

Trump o ironizează pe tânăra activistă Greta Thunberg și o trimite la cinema: Relaxează-te!

Publicat

in

De

Președintele american Donald Trump a ironizat-o joi pe tânăra militantă suedeză Greta Thunberg cu privire la ”furia” ei, sfătuind-o să se ”relaxeze” și să meargă la cinema, relatează AFP.

”Este ridicol”, a reacționat locatarul Casei Albe la un mesaj pe twitter care o felicită pe Greta pentru că a devenit ”personalitatea anului” revistei Time.

”Greta are nevoie să învețe cum să își gestioneze furia și să meargă să vadă un bun film vechi cu un/o prieten(ă)”, a scris el. ”Relaxează-te, Greta, relaxează-te”, a conchis miliardarul republican care a retras Statele Unite din acordul pentru climă de la Paris.

Activista Greta Thunberg, o adolescentă de 16 ani din Suedia, a devenit cea mai tânără ”personalitate a anului” pentru revista Time, datorită capacității sale de a mobiliza milioane de persoane din lume să lupte pentru mediu.

”De 16 luni de când (a început protestul său), ea s-a adresat șefilor de stat și ONU, s-a întâlnit cu Papa, s-a certat cu președintele Statelor Unite și a inspirat patru milioane de oameni să se alăture grevei pentru mediu”, a spus revista Time, care a adăugat că Margaret Atwood a comparat-o cu Joan of Arc, potrivit Reuters.

Comenteaza cu profilul de FB
Citeste mai mult
Publicitate

Curtea de Argeș

PITEȘTI

Câmpulung

Mioveni

În Trend