spalatorie haine Bucuresti | realizare site web

Interesant! Care ar fi motivul pentru care Simona Halep își riscă sănătatea

Facebook Twitter Google+
Interesant! Care ar fi motivul pentru care Simona Halep își riscă sănătatea

Deși are probleme de sănătate, Simona Halep continuă să meargă la competițiile de tenis! Sportiva a reușit deja să strangă  o avere impresionantă din tenis şi contracte publicitare.

Deşi a acuzat dureri atunci când a abandonat în optimile turneului de la Wuhan, Simona Halep nu a luat o pauză şi a participat şi la turneul de la Beijing. Din păcate, a fost învinsă în turul al doilea de rusoaica Ekaterina Alexandrova, cu scorul de 2-6, 3-6. Adevăratul motiv pentru care Halep a participat la cele două turnee din China, chiar şi cu riscul de a-şi agrava starea de sănătate, au fost banii, scrie romaniatv.net.

WTA acordă un bonus important jucătoarelor care participă la toate turneele Premier Mandatory şi Premier 5 dintr-un sezon, în funcţie de poziţia pe care termină anul. Astfel, dacă îşi va păstra poziţia actuală, adică locul 5 mondial, Simona Halep va primi din partea WTA un cec de 450.000 de dolari. Dacă nu ar fi participat la unul dintre cele două turnee asiatice, românca nu ar mai fi primit bonusul în acest an.

WTA acordă jucătoarelor din Top 10 mondial care participă la toate turneele Premier Mandatory şi Premier 5 următoarele bonusuri: 1 milion de dolari pentru locul 1 WTA, 700.000 de dolari pentru locul 2, 650.000 de dolari pentru locul 3, 450.000 de dolari pentru locurile 4 şi 5, 350.000 de dolari pentru locul 6 şi 225.000 de dolari pentru locurile 7 până la 10, inclusiv.

Halep a participat şi anul trecut la turneele de la Wuhan și Beijing, deși avea probleme cu accidentările. Pentru că a încheiat anul pe locul 1 WTA, ea a primit bonusul de 1 milion de dolari.

EXCLUSIV Soția lui Florian Coldea, colegă cu asociatul de huzur al lui Dan Barna

Mega-tun dat de frații Dedeman! Au bătut palma

Vești importante pentru pensionari- Ministrul Muncii a făcut anunțul

Facebook Twitter Google+

Facebook Comments