spalatorie haine Bucuresti | realizare site web

INFO ZIARUL PROFIT ! Stati linistiti, nu va bagam in seama nici anul asta dar… nu va ignoram !

Facebook Twitter Google+
INFO ZIARUL PROFIT ! Stati linistiti, nu va bagam in seama nici anul asta dar… nu va ignoram !

Avand in vedere slaba activitate a politicienilor argeseni – lideri de partid, parlamentari, primari, sefi de institutii publice – din ultima perioada, prestatie  care s-a rezumat in principal doar la transmiterea de comunicate de presa sau conferinte de presa gen „dictare” pentru jurnalistii prezenti, echipa ziarului nostru a decis sa nu ii bage in seama nici in acest an. Astfel, in prima sedinta de redactie a acestui an, colectivul ziarului PROFIT ( print si online) a decis ca, la fel ca in 2017, nici in acest an sa nu se acrediteze si sa nu participe la conferintele de presa ale principalelor partide politice si institutiilor publice conduse de politicieni ai diverselor partide. Consideram ca o informare cat mai corecta a argesenilor nu tine exclusiv de participarea la dictările politicienilor din conferintele de presa , ba, mai mult, ultimii ani acest tip de comunicare gen „vorbe goale, nu fapte concrete” a demonstrat ca poate fi o bariera in calea obiectivitatii unei publicatii.

Facem aceasta precizare deoarece, in ultimele saptamani, atat simpli cititori dar mai ales politicieni si alte institutii, au dorit sa stie motivele pentru care nu participam la conferintele de presa ale partidelor sau institutiilor publice subordonate politic. Cititorilor le spunem ca informarile primite sub forma stirilor prin intermediul ziarului nostru sunt mult mai corecte daca au la baza realizarile, faptele din teritoriu ale politicienilor si nu laudele de sine ale politicienilor din conferintele de presa. Ca exemplu: conferintele PSD sunt dedicate in special jurnalistilor platiti sa laude iar intrebarile pe diverse teme care ar trebui adresate de jurnalisti liderilor politici lipsesc cu desavarsire sau, atunci cand sunt adresate, iau forma ” Nu-i asa ca sunteti cel mai bun parlamentar, cel mai bun primar sau cel mai bun partid ?”. Conferintele PNL abunda de subiecte de interes national, fara legatura cu problemele din judet. La PMP, conferintele sunt dedicate, cu preponderenta,  jurnalistilor cu contract.

Politicienilor si sefilor de institutii publice le spunem ca jurnalistii de la PROFIT nu sunt scribii lor, ca nu sunt din categoria celor care le canta in struna inducand in eroare proprii cititori, ca nu isi incaseaza salariul functie de contractele cu partidele, politicienii locali sau sefii de institutii numiti politic. Jurnalistii de la PROFIT isi respecta mai mult cititorii si vor sa le ofere informatia curata, provenita din faptele, realizarile sau nerealizarle politicienilor si sefilor de institutii, din realitaţile judetului vizibile doar pe teren, nu din fadele lor conferinte de presa, veritabile suete la o ceasca de cafe(adeseori de proasta calitate), cativa covrigei si un contract pe cativa lei.

Asadar, domnilor politicieni si sefi numiti politici prin diverse institutii publice, stati linistiti ! Nu va bagam in seama nici anul asta dar… nici nu va ignoram !

 

 

Facebook Twitter Google+

Facebook Comments

Mai poti citi si....