spalatorie haine Bucuresti | realizare site web

Încurajată de ziariştii de casă aduşi la Strasbourg, eurodeputatul Gabriela Zoană ataca: Parlamentul European a mimat democrația

Facebook Twitter Google+
Încurajată de ziariştii de casă aduşi la Strasbourg, eurodeputatul Gabriela Zoană ataca: Parlamentul European a mimat democrația

Probabil încurajată de cei 10 ziarişti de casă din Arges aduşi la Strasbourg, în aceste zile, pe cheltuiala ei,  europarlamentarul PSD Gabriela Zoană a lansat, în urmă cu puţin timp, un atac dur la adresa Parlamentului European. „Modalitatea în care a fost condusă astăzi dezbaterea despre România în Parlamentul European ne demostrează că democrația poate fi mimată chiar și la cel mai înalt nivel”, afirmă aceasta într-un comunicat de presă.  Surprinzator, sau nu, exact in aceste zile cu miză pentru România în condițiile în care statul de drept, legile justiției, modificarea codurilor penale și violențele de la protestul din 10 august au fost dezbătute în plenul Parlamentului European, Gabriela Zoană şi-a adus ca sprijin, la Strasbourg, nu mai putin de 10 ziarişti de casa din Arges, pentru a caror deplasare a plătit o sumă serioasă. Care au fost primele stiri scrise de presa PSD plimbata de Gabriela Zoană ?  „La Strasbourg exact ca în România! Lene mare, frate!” sau „Gabriela Zoană spune că lipsa de patriotism se vede mai bine de la Bruxelles”, sunt doar cateva titluri elocvente din presa argeşeană a ultimelor zile.

 

Dar iată ce spune europarlamentarul PSD, încurajată de cei 10 ziarişti de casă din Arges aduşi la Strasbourg, după dezbaterile de astăzi din Parlamentul European : ”România este și va rămâne profund atașată valorilor europene. România este și va rămâne un stat de drept în care democrația funcționează, iar poporul român își face auzit glasul. România este o țară în care alternanța la putere se asigură exclusiv prin vot și în care agresiunea împotriva ordinii constituționale și a democrației este supusă rigorilor legii, ca în orice alt stat european.

Dezbaterea de astăzi a mimat democrația și așteptările noastre nu au fost altele decât purtarea unei discuții echilibrate, corecte și evitarea folosirii dublului limbaj și dublului sistem de valori pentru țările occidentale față de țările est-europene. Din păcate, modalitatea în care a fost organizată întreaga dezbatere, acordarea doar câtorva minute pentru speech-ul premierului României, neacordarea dreptului la cuvânt europarlamentarilor români, modul în care s-a continuat cu dezinformarea în legătură cu ceea ce se întâmplă în România, totul ne spune că în Uniunea Europeană continuă dublul limbaj, dublul standard și democrația încă este mimată chiar și la cel mai înalt nivel, adică în Parlamentul European”, a declarat europarlamentarul Gabriela Zoană.

”România este o țară estică, dar împărtășim aceleași valori occidentale precum toți eurodeputații aflați astăzi în sală și este normal să fim apreciați sau criticați luându-se în considerare același sistem de valori și aceleași unități de măsură. Românii au dorit să afle astăzi dacă Uniunea Europeană este alături de ei, așa cum și românii sunt atașați valorilor europene. Din păcate, au aflat!”, a precizat Gabriela Zoană.

Facebook Twitter Google+

Facebook Comments

Mai poti citi si....