spalatorie haine Bucuresti | realizare site web

Incredibil! Un martor sub protecția anonimatului face dezvăluiri șocante – În 2001, Dincă și clientul meu plecau cu fete minore

Facebook Twitter Google+
Incredibil! Un martor sub protecția anonimatului face dezvăluiri șocante – În 2001, Dincă și clientul meu plecau cu fete minore

Antena 3 a difuzat duminică seara un interviu cu un bărbat care spune că l-a cunoscut pe Gheorghe Dincă în anii ‘2000. Identitatea bărbatului a fost protejată, nu i s-au prezentat numele, funcția și vocea i-a fost modificată. Bărbatul spune că l-a cunoscut pe Dincă, în Caracal, prin intermediul unui partener de afaceri:

  • „Aproximativ de câteva ori pe săptămână apăreau în preajma lor fete, de cele mai multe ori minore, dar și femei care își vindeau serviciile sexuale. Îi vedeam adeseori (pe Dincă și pe clientul meu, apropiatul lui Gheorghe Dincă), cu diverse femei. Erau și alte persoane sau oameni de afaceri din diverse ranguri, polițiști, ce nu aveau acces atât de rapid să aibă legătură cu aceste fete tinere”
  • „Au existat cel puțin 20 de fete pe care le-am văzut. 90% dintre ele erau fete de liceu, minore. Cele mai multe din zonele limitrofe Caracalului. Multe dintre ele erau luate la ocazie. Erau minore, cele mai multe dintre ele arătau ca niște copile”

Citește și

EXCLUSIV 40 de martori degeaba! O rețea de proxeneți, lăsată liberă în Caracal! Cutremur în sistem

EXCLUSIV Șoc total: ‘Gheorghe Dincă figura în baza DIICOT ca unul dintre capii unei rețele de proxenetism’

Mega-lovitură! Se dau amenzi mai mari pentru această faptă

Facebook Twitter Google+

Facebook Comments