spalatorie haine Bucuresti | realizare site web

Incredibil ! O invǎţǎtoare din Piteşti refuzǎ sǎ primeascǎ un elev în clasǎ

Facebook Twitter Google+
Incredibil ! O invǎţǎtoare din Piteşti refuzǎ sǎ primeascǎ un elev în clasǎ

#Tudosoiu e ferm şi spune cǎ aşa ceva e inadmisibil

Problemele în învǎţǎmântul românesc şi implicit în al judeţului Argeş sunt nenumǎrate însǎ, un caz cu adevǎrat special a ieşit la ivealǎ la sfârşitul sǎptǎmânii trecute când o învǎţǎtoare a refuzat sǎ îşi mai primeascǎ un elev în clasǎ, ceea ce este inadmisibil, dupǎ cum spune chiar generalul ISJ Argeş, Dumitru Tudosoiu.

Problema a apǎrut la Dinu Lipatti, în Piteşti, unde o elevǎ care ar avea un comportament violent nu a mai fost primitǎ la şcoalǎ.

Avem un caz cu o elevã care are un comportament mai violent. A ajuns la Dinu Lipati un inspector pentru învãţãmântul primar care a discutat cu directorul şi cu psihologul. Ȋnvãţãtoarea nu mai vrea sã primeascã eleva la cursuri, nici mãcar cu însoţitor, fapt care este ilegal este de pǎrere Dumitru Tudosoiu. De asemenea acesta spune cǎ orice copil are dreptul la educaţie iar eleva despre care spune cǎ are probleme poate veni la şcoalǎ insoţitǎ de un adult. Dacã se va refuza integrarea copilului în programul de studiu, învãţãtoarea va intra în comisia de disciplinã a şcolii, mai spune generalul ISJ.

Facebook Twitter Google+

Redactor sef editie print, redactor coordonator editie online. Jurnalist cu peste 10 ani experienta in presa scrisa, autor a nenumarate reportaje si anchete jurnalistice. Colaborari cu publicatii nationale si agentii de presa. Contact e-mail: malina.petrescu@ziarulprofit.ro

Facebook Comments

Mai poti citi si....