spalatorie haine Bucuresti | realizare site web

INCREDIBIL ! La ISJ Arges nota 5 e MAI MARE ca nota 8 – UITE CUM SE OBTIN POSTURILE IN INVATAMANTUL ARGESEAN

Facebook Twitter Google+
INCREDIBIL ! La ISJ Arges nota 5 e MAI MARE ca nota 8 – UITE CUM SE OBTIN POSTURILE IN INVATAMANTUL ARGESEAN

– La Scoala din comuna Cetateni un cadru didactic de nota 5 a ocupat postul unui alt dascal care obtinuse nota 8 la titularizare

Situatie incredibila petrecuta astazi la ședința de repartizare a cadrelor didactice pe posturile obtinute conform listelor de titularizare afisate deja de Ministerul Educatiei. Practic, exact ca la piaţă, un cadru didactic care a obtinut un rusinos 5 la examenul de tiularizare, a negociat un post in vazul tutoror celor prezenti la sedinta. Culmea este ca l-a si obtinut cu ajutorul unui inspector din cadrul ISJ Arges si al directoarei de la Scoala din Comuna Cetateni.

Iata relatarea unui alt profesor care a ramas socat de ceea ce a vazut astazi ședința de repartizare a cadrelor didactice pe posturi:

„Țin să vă aduc la cunoștință o situație ieșită din comun la care am asistat cu stupoare astăzi la ședința de repartizare a cadrelor didactice pe posturi din. Mai exact, candidata Cotîrleț Alexandra Maria care a obținut nota 5 la examenul de titularizare – educatoare din luna Iulie, suplinitoare în anul școlar precedent 2016-2017 la Școala Gimnazială Cetățeni, județul Argeș, după ce a constatat în timpul ședinței că postul pe care fusese a fost luat de o candidată cu notă mai mare la ședința din 28.08.2017, a sunat fără nici o eschivare față de noi cei prezenți în sală, pe doamna director a Scolii Gimnaziale Cetăteni – Petre Veronica, cerându-i să-i scoată neapărat un post pentru că postul ei a fost luat. Bineînțeles că doamna director s-a conformat și, în decurs de o ora si jumatate, două,  a sosit hârtia care, ce credeți?! Arăta că la școala respectivă a mai răsărit un post, așa ca o ciupercă după ploaie, post cu dedicație pentru doamna Cotîrelț, si doamna a semnat pentru post și a ieșit sfidătoare din sala, iar noi am ramas ca proștii, fara sa ne vina să credem la ceea ce asistasem. In aceste condiții în care posturile sunt scoase și înființate doar pentru cine trebuie ma întreb candidaților ceilalți care având note mai mari ca doamna în cauză de ce nu li s-a oferit șansa de a ocupa acel post? Cum este posibil ca un copil care a învățat si are notă peste 8 sa nu aibă post, iar o piloasă cu nota 5, dar care arunca cu banii unde trebuie sa i se scoată postul la comandă? De ce în sistemul de învățământ se merge în continuare pe pile și măgării? RUȘINE PENTRU SITUAȚIE DE ASTĂZI DOMNULUI INSPECTOR DRAGOȘ VRÂNCEANU, CANDIDATEI COTÎRLET ALEXANDRA MARIA ȘI DOAMNEI DIRECTOR PETRE VERONICA pentru ca au pus la cale o asemenea mârșăvie lipsită de scrupule și bun simț! Rușine ISJ ARGES !”

Facebook Twitter Google+

Facebook Comments

Mai poti citi si....