Conecteaza-te cu noi

Pitesti

INCREDIBIL ! La ISJ Arges nota 5 e MAI MARE ca nota 8 – UITE CUM SE OBTIN POSTURILE IN INVATAMANTUL ARGESEAN

Publicat

in

– La Scoala din comuna Cetateni un cadru didactic de nota 5 a ocupat postul unui alt dascal care obtinuse nota 8 la titularizare

Situatie incredibila petrecuta astazi la ședința de repartizare a cadrelor didactice pe posturile obtinute conform listelor de titularizare afisate deja de Ministerul Educatiei. Practic, exact ca la piaţă, un cadru didactic care a obtinut un rusinos 5 la examenul de tiularizare, a negociat un post in vazul tutoror celor prezenti la sedinta. Culmea este ca l-a si obtinut cu ajutorul unui inspector din cadrul ISJ Arges si al directoarei de la Scoala din Comuna Cetateni.

Iata relatarea unui alt profesor care a ramas socat de ceea ce a vazut astazi ședința de repartizare a cadrelor didactice pe posturi:

„Țin să vă aduc la cunoștință o situație ieșită din comun la care am asistat cu stupoare astăzi la ședința de repartizare a cadrelor didactice pe posturi din. Mai exact, candidata Cotîrleț Alexandra Maria care a obținut nota 5 la examenul de titularizare – educatoare din luna Iulie, suplinitoare în anul școlar precedent 2016-2017 la Școala Gimnazială Cetățeni, județul Argeș, după ce a constatat în timpul ședinței că postul pe care fusese a fost luat de o candidată cu notă mai mare la ședința din 28.08.2017, a sunat fără nici o eschivare față de noi cei prezenți în sală, pe doamna director a Scolii Gimnaziale Cetăteni – Petre Veronica, cerându-i să-i scoată neapărat un post pentru că postul ei a fost luat. Bineînțeles că doamna director s-a conformat și, în decurs de o ora si jumatate, două,  a sosit hârtia care, ce credeți?! Arăta că la școala respectivă a mai răsărit un post, așa ca o ciupercă după ploaie, post cu dedicație pentru doamna Cotîrelț, si doamna a semnat pentru post și a ieșit sfidătoare din sala, iar noi am ramas ca proștii, fara sa ne vina să credem la ceea ce asistasem. In aceste condiții în care posturile sunt scoase și înființate doar pentru cine trebuie ma întreb candidaților ceilalți care având note mai mari ca doamna în cauză de ce nu li s-a oferit șansa de a ocupa acel post? Cum este posibil ca un copil care a învățat si are notă peste 8 sa nu aibă post, iar o piloasă cu nota 5, dar care arunca cu banii unde trebuie sa i se scoată postul la comandă? De ce în sistemul de învățământ se merge în continuare pe pile și măgării? RUȘINE PENTRU SITUAȚIE DE ASTĂZI DOMNULUI INSPECTOR DRAGOȘ VRÂNCEANU, CANDIDATEI COTÎRLET ALEXANDRA MARIA ȘI DOAMNEI DIRECTOR PETRE VERONICA pentru ca au pus la cale o asemenea mârșăvie lipsită de scrupule și bun simț! Rușine ISJ ARGES !”

Comenteaza cu profilul de FB
Citeste mai mult
Publicitate
Click si comenteaza

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

ACTUAL

Ca să vadă SUPER TV în HD, Dan Manu și-a luat televizor scump, la birou !

Publicat

in

-Președintele CJ Argeș mai dă și aproape 2000 euro ca să fie abonat la ziare

Probabil pentru că, in sfârșit, a aflat că Super TV este singura televiziune HD din Argeș, Dan Manu a decis să-și cumpere, pentru biroul său de mare șef al județului, un televizor de ultimă generație in valoare de 3500 lei. E o decizie bună, am putea spune, și asta pentru că, de-acum, Dan Manu va avea posibilitatea să vadă doar la Super TV realitatea din județ in format HD, detaliat și fără distorisunile sau puricii televiziunilor de casă.

Sincer, ăsta nu ar fi un motiv de mare supărare ca la cabinetul preşedintelui CJ Argeş se cheltuie banul public pentru vedea realitatea din județ. Nu ! Un motiv de supărare ar fi daca, de-acum, Dan Manu nu ar renunța la ochelarii de cal, nu de alta dar cu o televiziune HD si un televizor de ultima generație nu mai poti refuza perceperea realității în întreaga ei complexitate, asa cum se vede in HD…

Sa mai spunem ca pentru biroul lui Dan Manu se mai cumpara si un laptop de 6500 lei, o cafetieră, dar si mobilier de vreo 30.000 lei. Pai da, altfel vezi „Chestiuni Arzătoare” cu Iulian Uță sau „Verde-n Față” cu Grigore Cartianu, emisiunile fanion ale Super TV HD. Domnu` Manu, ati uitat sa luati alune !

Comenteaza cu profilul de FB
Citeste mai mult

ACTUAL

VIDEO ACUM ! Accident teribil în Argeș – 3 victime

Publicat

in

De

In urma cu puțin timp, un grav accident rutier a avut loc între un autoturism și un tir pe A1 la km 77-78, sens spre București. Potrivit primelor informatii sunt 3 victime. la fata locului s-au deplasat un echipaj cu o autospecială de intervenție, un echipaj cu o autospecială de descarcerare grea, un echipaj cu ambulanța SMURD de terapie intensivă mobilă și un echipaj SAJ. Din fericire nu sunt probleme deosebite, se confirmă cele 3 victime, nu sunt persoane încarcerate.
La prima vedere nu sunt leziuni grave, atac de panică și escoriații. De precizat ca un angajat ISU de la Detașamentul de Pompieri Mioveni, care se afla în trafic, in timpul liber, a acordat primul ajutor victimelor.

Comenteaza cu profilul de FB
Citeste mai mult
Publicitate

Curtea de Argeș

PITEȘTI

Câmpulung

Mioveni

SUNTEM SI AICI

COMENTARII FACEBOOK

În Trend