Conecteaza-te cu noi

Pitesti

INCREDIBIL ! La ISJ Arges nota 5 e MAI MARE ca nota 8 – UITE CUM SE OBTIN POSTURILE IN INVATAMANTUL ARGESEAN

Publicat

in

– La Scoala din comuna Cetateni un cadru didactic de nota 5 a ocupat postul unui alt dascal care obtinuse nota 8 la titularizare

Situatie incredibila petrecuta astazi la ședința de repartizare a cadrelor didactice pe posturile obtinute conform listelor de titularizare afisate deja de Ministerul Educatiei. Practic, exact ca la piaţă, un cadru didactic care a obtinut un rusinos 5 la examenul de tiularizare, a negociat un post in vazul tutoror celor prezenti la sedinta. Culmea este ca l-a si obtinut cu ajutorul unui inspector din cadrul ISJ Arges si al directoarei de la Scoala din Comuna Cetateni.

Iata relatarea unui alt profesor care a ramas socat de ceea ce a vazut astazi ședința de repartizare a cadrelor didactice pe posturi:

„Țin să vă aduc la cunoștință o situație ieșită din comun la care am asistat cu stupoare astăzi la ședința de repartizare a cadrelor didactice pe posturi din. Mai exact, candidata Cotîrleț Alexandra Maria care a obținut nota 5 la examenul de titularizare – educatoare din luna Iulie, suplinitoare în anul școlar precedent 2016-2017 la Școala Gimnazială Cetățeni, județul Argeș, după ce a constatat în timpul ședinței că postul pe care fusese a fost luat de o candidată cu notă mai mare la ședința din 28.08.2017, a sunat fără nici o eschivare față de noi cei prezenți în sală, pe doamna director a Scolii Gimnaziale Cetăteni – Petre Veronica, cerându-i să-i scoată neapărat un post pentru că postul ei a fost luat. Bineînțeles că doamna director s-a conformat și, în decurs de o ora si jumatate, două,  a sosit hârtia care, ce credeți?! Arăta că la școala respectivă a mai răsărit un post, așa ca o ciupercă după ploaie, post cu dedicație pentru doamna Cotîrelț, si doamna a semnat pentru post și a ieșit sfidătoare din sala, iar noi am ramas ca proștii, fara sa ne vina să credem la ceea ce asistasem. In aceste condiții în care posturile sunt scoase și înființate doar pentru cine trebuie ma întreb candidaților ceilalți care având note mai mari ca doamna în cauză de ce nu li s-a oferit șansa de a ocupa acel post? Cum este posibil ca un copil care a învățat si are notă peste 8 sa nu aibă post, iar o piloasă cu nota 5, dar care arunca cu banii unde trebuie sa i se scoată postul la comandă? De ce în sistemul de învățământ se merge în continuare pe pile și măgării? RUȘINE PENTRU SITUAȚIE DE ASTĂZI DOMNULUI INSPECTOR DRAGOȘ VRÂNCEANU, CANDIDATEI COTÎRLET ALEXANDRA MARIA ȘI DOAMNEI DIRECTOR PETRE VERONICA pentru ca au pus la cale o asemenea mârșăvie lipsită de scrupule și bun simț! Rușine ISJ ARGES !”

Comenteaza cu profilul de FB

ACTUAL

Autospecială pentru ISU Argeș de Ziua Protecției Civile

Publicat

in

De

Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă “Cpt. Puică Nicolae” al judeţului Argeş a sărbătorit astăzi “Ziua Protecţiei Civile din România” prin organizarea unor activităţi festive și educative. Astfel, cu această ocazie, a avut loc înaintarea în grad a unor  cadre militare, înainte de expirarea stagiului minim, și trecerea în rezervă a unor cadre ale Inspectoratului. În cadrul evenimentului, președintele Consiliului Județean Argeș, Dan Manu, a predat către Inspectoratul pentru Situații de Urgență Argeș autospeciala pentru misiuni pirotehnice achiziționată de CJ, la solicitarea I.S.U. Argeș. De asemenea, pentru buna colaborare dintre cele două instituții dar și în semn de apreciere pentru munca angajaților ISU Argeș, președintele Dan Manu a oferit inspectorului șef al ISU Argeș, locotenent colonel Bogdan Olar, “Trofeul Argeșului”. Autospeciala pirotehnică este destinată pentru intervenția operativă în vederea asanării teritoriului de muniție rămasă neexplodată în cadrul misiunilor specifice ISU Argeș. Asigură transportul echipamentelor și materialelor din dotare precum și a echipajului pirotehnic la locul intervenției. Valoarea mașinii este de 206.465 lei cu TVA.

Comenteaza cu profilul de FB
Citeste mai mult

ACTUAL

ULTIMA ORĂ ! Două NOI cazuri de coronavirus in România – pacienții sunt INTERNAȚI

Publicat

in

De

Două noi cazuri de infectare cu coronavirus au fost confirmate în România.

Nelu Tătar, secretar de stat în Ministerul Sănătății a informat că mai avem două confirmări coronavirus pozitiv – un bărbat de 45 de ani din Maramureș venit din Italia în afara zonelor din carantină. Era bolnav în Italia, a mers la medic, i s-a prescris tratament și a venit în România. I s-a făcut rău, a fost testat și internat la Cluj. Al doilea caz e o femeie de 38 de ani din Timișoara, care pe 17 februarie a fost la Bergamo. La 27 a fost la spital, nu a prezentat simptomatologie, a mers acasă în izolare. Femeia a fost internată la centru din Timișoara, adică la Spitalul Victor Babeș.

Comenteaza cu profilul de FB
Citeste mai mult
Publicitate
Publicitate

PITEȘTI

Câmpulung

Mioveni

În Trend