spalatorie haine Bucuresti | realizare site web

INCREDIBIL ! La Corbeni, lanţ de ilegalităţi cu ştiinţa primarului – Cunoscut Complex Turistic ridicat fără avize si autorizaţii! 

Facebook Twitter Google+
INCREDIBIL ! La Corbeni, lanţ de ilegalităţi cu ştiinţa primarului – Cunoscut Complex Turistic ridicat fără avize si autorizaţii! 

– „Casa Lăzăroiu” nu are autorizaţiile necesare, o spune chiar primarul din Corbeni şi o arată organele de control
– Primarul Remo Mateescu şi afaceristul Ştefan Lăzăroiu, spaima comunei, mai ales dupa chiolhanele de la ponton

E agitaţie mare in Corbeni, acolo unde, susţin mulţi cetăţeni, primarul Remo Mateescu şi afaceristul Ştefan Lăzăroiu, au ajuns un fel de spaima comunei. Spaima nu se referă in niciun caz la frica oamenilor de fizionomia celor doi, ci de ceea ce fac aceştia prin comună, mai exact acţiuni care sunt cel puţin la limita legii şi care ar putea duce la un nou episod în care un primar ar putea da cu subsemnatul. Oamenii nu au uitat ce s-a întâmplat cu fostul primar al Corbeniului şi sustin că aceeaşi soarta ar putea-o avea şi actualul edil. Despre ceea ce a făcut şi face primarul Remo Mateescu, inclusiv belele cu fonduri europene sau guvernamentale, vom vorbi detaliat in episodul următor, astazi vă prezentam ce a făcut şi face afacersitul Ştefan Lăzăroiu sub aripa protectoare a aceluiaşi primar. Curios este faptul ca unul din pârâcioşii lui Lăzăroiu este chiar edilul, acelaşi care permanent este ghiftuit de afacerist cu de toate pe pontonul de la Complexul Turistic cu mari probleme. Da, mari probleme şi pe care nici primarul şi nici afaceristul nu vor sa le rezolve, asta în ciuda controalelor instituţiilor de stat.

La Casa Lazăroiu, nunţi, petreceri si distracţie in construcţii ilegale !

Am putea spune ca afacerea Casa Lazaroiu este una reuşită şi char lăudabilă în materie de turism în Argeş. Asta lasând la o parte şi neajunsurile în materie de igienă des reclamate de clienţi. Dar, din păcate, nu putem spune asta fiindca, potrivit datelor obtinute de echipa ziarului nostru, mare parte din constructiile din complex sunt ilegale, adica nu au nici macar autorizatia de constructie, darămite celelalte compuse de restrictiile legislative. Astfel, printr-o adresa a MDRAP, via Inspectoratul de Stat in Constructii, suntem informaţi că mai multe constructii din complexul turistic au fost edificate ilegal, fara autorizaţie de construire. Vorbim, printre altele, de cortul de evenimente, două terase, patru foişoare, fundaţii beton. Da, ati citit bine, in timp ce alti simpli cetateni din Corbeni si ale localitati ale Argesului au mari probleme pentru ca au construit un banal gard de uluca fara autorizatie, omul primarului Mateescu a edificat bună parte din complex ilegal, punand in pericol sute, poate mii de turisti care ajung acolo. Constatam ca nuntile care au avut loc acolo au fost in fapt un real pericol participanti. Este si motivul pentru care ne intrebam si intrebam autoritatile competente, cum s-au obţinut celelalte autorizaţii, dacă s-au obţinut. Vorbim de autorizatiile de la ISU, de la DSP, de la Ministerul turismului, etc, autorizatii care se obţin numai pe baza unui dosar care este obligatoriu să conţină autorizaţia de construcţie. Oare acestea s-au dat pe ochi frumoşi graţie primarului Mateescu, cel mai fidel client la pastramele de berbecuţ oferite de Casa Lăzăroiu ? Sau pe ochii albaştri ai altor clienţi fideli ai lui Ştefan Lăzăroiu?

La pescuit în ape tulburi limpezite de amenzi !

Dar nu numai aici ar fi singurele probleme la Casa Lăzăroiu. Vorbeam mai sus de neajunsurile în materie de igienă des reclamate de clienţi, un exemplu ar fi un grup de turisti sud americani care au dat nas in nas cu mizeria din toaletele complexului si lipsa celor necesare din acestea. Să fie de la apa? Cei de la ABAAV informeaza ca, surpriza, lucrările specifice au fost realizate fără deţinerea avizului de gospodărire a apelor, Lăzăroiu fiind amendat de ABAAV cu 40.000 lei. De parca nu era de ajuns, se pare că Lazăroiu, cu acordul primarului Mateescu, a prezentat date mincinoase in demersul de a obtine o autorizatie, mai exact a prezentat un Studiu de Inundabilitate cu probabilitatea de … 1 % pe raul Argeş, asta in conditiile in care respectiva zonă este cunoscuta ca fiind una cu risc major de inundatii. Este un alt motiv pentru care intrebam si intrebam autoritatile competente, inclusiv pe primarul grandoman Remo Mateescu, cum s-au obţinut celelalte autorizaţii, dacă s-au obţinut: autorizatiile de la ISU, de la DSP, de la Ministerul turismului, etc, autorizatii care se obţin numai pe baza unui dosar care este obligatoriu să conţină autorizaţia de construcţie. Oare domul primar Mateescu realizeaza ca in cazul unei tragedii la o nunta in cortul fără autorizaţii lui Lazaroiu, de exemplu, el ar fi fost printre primii trasi la raspundere ? Dar despre problemele majore ale primarului din Corbeni, vom reveni detaliat in ediţia următoare a ziarului. Probleme care, dacă nu este în stare să şi le rezolve singur, poate i le vor rezolva organele abilitate ale statului pentru ca vorbim de banii comunei, de banii guvernului, de bani europeni.

Facebook Twitter Google+

Facebook Comments

Mai poti citi si....