spalatorie haine Bucuresti | realizare site web

INCREDIBIL! Festivalul Carpaţi, confiscat de gaşca PSD ! Au cheltuit 20 mii euro ca să se premieze între ei ! PAŞOL NA TURBINCA…. DAN MANU !

Facebook Twitter Google+
INCREDIBIL! Festivalul Carpaţi, confiscat de gaşca PSD ! Au cheltuit 20 mii euro ca să se premieze între ei ! PAŞOL NA TURBINCA…. DAN MANU !

– Nimeni nu a amintit de fondatorii festivalului, Mihai Tiţa şi Constantin Anduţă
– Bani cheltuiţi degeaba, promovare proasta: in 4 zile de festival doar cateva sute de spectatori

Pare incredibil tupeul găştii PSD care nu are limite şi loveşte până şi în cultura tradiţională şi intineaza imaginea unor oameni de cultură adevăraţi. Festivalul Carpati 2019, concluzie clară: RUSINE UNORA, MULTORA ! Au fost doua nume de referinţă deloc amintite si mai mult promovati poiticieni, primari sau Consiliu Judetean !

20.000 euro pentru concerte fără spectatori si premieri intre politicienii PSD

Conform cifrelor si realităţii de pe teren, Festivalul carpati, editia 2019, a consemnat un eşec răsunător pe banii noştri: circa 20.000 euro cheltuiţi, doar 6 ansambluri din straonătate prezente şi un haos total in organizare ce a facut ca doar cateva szre de argeseni sa participe in total, in cele 4 seri de festival, la spectacolele itinerante. Dar pentru ce atatia bani cheltuiti? Doar pentru a umple buzunarele unora si de a da prilejul liderilor PSD de a se premia intre ei. La Topoloveni si Campulung cateva zeci de spectatori si premii date de Manu primarilor PSD. La Pitesti sutuatue similara dar si chefuri sdin aceiasi bani la care au participat nu, nu argesenii, ci tot liderii politici. Cât despre Curtea de Argeş, locul de naştere al cunsocutului eveniment, acum 44 ani, s-a consfintit faptul ca Festivalul Carpati a fost dus in derizoriu si confiscat de trupa PSD.

PAŞOL NA TURBINCA…. DAN MANU ! În 4 zile nimeni nu a pomenit de fondatorii festivalului pe seama căruia îşi fac pesedistii damblalele si premierele intre ei

Desi unele televiyiuni pupincuriste din Arge; au primit bani pentru a transmite festivalul, acestea nu au filmat decat premierile intre pesedisti dar spectacolele nu. Sursele noastre spun ca Manu ar fi ordonat sa nu transmita spectacolelel pentru a nu se face de ras pentru ca sunt mai multi artisti decat spectatori. Super TV si PROFIT au tinut sa transmită spectacolul din Curtea de Arges tocmai in ideea de a evidentia faptul ca acest festival apartine Curtii de Arges dar si sperand ca măcar, pe scena, cineva va aminti acest lucru si va aminti de cei care au fondat aceasta manifestare, oamenii de cultura Mihai Tiţa si regretatul maestru coregraf Constatin Anduţă. Amintim ca, la Curtea de Arges, spectacolul fusese anuntat si promvat a se desfasura la stadionul Municipal. Acest lucru nu s-a respectat ca nici ora de incepere. In aceste conditii spectatorii minţiţi pe mii de euro au fost extrem de putini. Mai mult, cei doi prezentatori, roşcata şi paşolul, au inceput prin a prezenta meritele Consiliului Judetean si a unor politicieni fara a aminti absolut deloc, cum ar fi fost normal si de bun simt, măcar numele celor doi fondatori ai festivalului. Aşa că domnule Manu, în condiţiile in care profesorul Mihai Tiţa este bolnav, aflat la pat, iar maestrul Constantin Anduţă a plecat dintre noi, in loc să vă premiaţi primarii PSD mai bine aminteati de meritele celor doi oameni de cultura care au construi acest festival de pe urma caruia indivizi ca mata culeg roadele… politice. Deci… PAŞOL NA TURBINCA…. DAN MANU !

Sute de argeşei au dezaprobat confiscare festivalului de către gaşca PSD

Din mesajele voastre din timpul transmisiei live de la Curtea de Argeş, de vineri seara, a Festivalului Carpati am inteles ca… ati inteles ca Super TV si PROFIT nu sunt, precum majoritatea presei din Arges, marioneta cuiva. Ne bucuram ca ati aprobat ceea ce am spus la inceputul transmisiei dar, mai ales, va multumim pentru ca ati sesizat ca nu am filmat si laudat politicieni, sefi de institutii sau primari, ca nu v-am oferit imagini cu acestia la tribuna oficiala, ci am facut ceea ce ar fi trebuit sa faca organizatorii in fiecare seara de festival: macar sa aminteasca doua nume, parintii acestui festival valoros: Mihai Tita si regretatatul Constantin Anduta. Fara ei, cei care in 1975 au pus bazele acestui festival, Consiliul Judetean Arges nu ar fi tocat 20.000 euro in acest an doar pentru a promova politicieni sau pentru a da de pomana unot televiziuni pupincuriste al caror rol a fost doar de a filma cateva minute oficialitatile. RUSINE UNORA, MULTORA ! Am sperat vineri, imediat dupa transmisia in direct la TV, ca, macar sambata seara, la Pitesti, prezentatorii festivalului sa inceapa spectacolul amintind nu de PSD, nu de Dan Manu, primari PSD, coana Araxi Negosanu sau mai care stim noi sefi de institutii ci sa inceapa amintind clar numele parintilor acestui festival de pe urma caruia „culturnicii” amintiti mai sus castiga capital politic total nemeritat. Va reamintim domnule Manu, stimati pesedisti de Arges: la 20.000 euro cat ati tocat aiurea pentru acest festival de renume, merita amintite in fiecare seara de Festival aceste doua nume, parintii festivalului Carpati: prof. MIHAI TIȚA și maestrul coregraf CONSTANTIN ANDUȚĂ. Iar pentru ca nu ati făcut asta oribiti doar de inetersele voastre politice repetam: PAŞOL NA TURBINCA…. DAN MANU şi RUSINE UNORA, MULTORA !

Facebook Twitter Google+

Facebook Comments

Mai poti citi si....