Conecteaza-te cu noi

ACTUAL

INCREDIBIL! Festivalul Carpaţi, confiscat de gaşca PSD ! Au cheltuit 20 mii euro ca să se premieze între ei ! PAŞOL NA TURBINCA…. DAN MANU !

Publicat

in

– Nimeni nu a amintit de fondatorii festivalului, Mihai Tiţa şi Constantin Anduţă
– Bani cheltuiţi degeaba, promovare proasta: in 4 zile de festival doar cateva sute de spectatori

Pare incredibil tupeul găştii PSD care nu are limite şi loveşte până şi în cultura tradiţională şi intineaza imaginea unor oameni de cultură adevăraţi. Festivalul Carpati 2019, concluzie clară: RUSINE UNORA, MULTORA ! Au fost doua nume de referinţă deloc amintite si mai mult promovati poiticieni, primari sau Consiliu Judetean !

20.000 euro pentru concerte fără spectatori si premieri intre politicienii PSD

Conform cifrelor si realităţii de pe teren, Festivalul carpati, editia 2019, a consemnat un eşec răsunător pe banii noştri: circa 20.000 euro cheltuiţi, doar 6 ansambluri din straonătate prezente şi un haos total in organizare ce a facut ca doar cateva szre de argeseni sa participe in total, in cele 4 seri de festival, la spectacolele itinerante. Dar pentru ce atatia bani cheltuiti? Doar pentru a umple buzunarele unora si de a da prilejul liderilor PSD de a se premia intre ei. La Topoloveni si Campulung cateva zeci de spectatori si premii date de Manu primarilor PSD. La Pitesti sutuatue similara dar si chefuri sdin aceiasi bani la care au participat nu, nu argesenii, ci tot liderii politici. Cât despre Curtea de Argeş, locul de naştere al cunsocutului eveniment, acum 44 ani, s-a consfintit faptul ca Festivalul Carpati a fost dus in derizoriu si confiscat de trupa PSD.

PAŞOL NA TURBINCA…. DAN MANU ! În 4 zile nimeni nu a pomenit de fondatorii festivalului pe seama căruia îşi fac pesedistii damblalele si premierele intre ei

Desi unele televiyiuni pupincuriste din Arge; au primit bani pentru a transmite festivalul, acestea nu au filmat decat premierile intre pesedisti dar spectacolele nu. Sursele noastre spun ca Manu ar fi ordonat sa nu transmita spectacolelel pentru a nu se face de ras pentru ca sunt mai multi artisti decat spectatori. Super TV si PROFIT au tinut sa transmită spectacolul din Curtea de Arges tocmai in ideea de a evidentia faptul ca acest festival apartine Curtii de Arges dar si sperand ca măcar, pe scena, cineva va aminti acest lucru si va aminti de cei care au fondat aceasta manifestare, oamenii de cultura Mihai Tiţa si regretatul maestru coregraf Constatin Anduţă. Amintim ca, la Curtea de Arges, spectacolul fusese anuntat si promvat a se desfasura la stadionul Municipal. Acest lucru nu s-a respectat ca nici ora de incepere. In aceste conditii spectatorii minţiţi pe mii de euro au fost extrem de putini. Mai mult, cei doi prezentatori, roşcata şi paşolul, au inceput prin a prezenta meritele Consiliului Judetean si a unor politicieni fara a aminti absolut deloc, cum ar fi fost normal si de bun simt, măcar numele celor doi fondatori ai festivalului. Aşa că domnule Manu, în condiţiile in care profesorul Mihai Tiţa este bolnav, aflat la pat, iar maestrul Constantin Anduţă a plecat dintre noi, in loc să vă premiaţi primarii PSD mai bine aminteati de meritele celor doi oameni de cultura care au construi acest festival de pe urma caruia indivizi ca mata culeg roadele… politice. Deci… PAŞOL NA TURBINCA…. DAN MANU !

Sute de argeşei au dezaprobat confiscare festivalului de către gaşca PSD

Din mesajele voastre din timpul transmisiei live de la Curtea de Argeş, de vineri seara, a Festivalului Carpati am inteles ca… ati inteles ca Super TV si PROFIT nu sunt, precum majoritatea presei din Arges, marioneta cuiva. Ne bucuram ca ati aprobat ceea ce am spus la inceputul transmisiei dar, mai ales, va multumim pentru ca ati sesizat ca nu am filmat si laudat politicieni, sefi de institutii sau primari, ca nu v-am oferit imagini cu acestia la tribuna oficiala, ci am facut ceea ce ar fi trebuit sa faca organizatorii in fiecare seara de festival: macar sa aminteasca doua nume, parintii acestui festival valoros: Mihai Tita si regretatatul Constantin Anduta. Fara ei, cei care in 1975 au pus bazele acestui festival, Consiliul Judetean Arges nu ar fi tocat 20.000 euro in acest an doar pentru a promova politicieni sau pentru a da de pomana unot televiziuni pupincuriste al caror rol a fost doar de a filma cateva minute oficialitatile. RUSINE UNORA, MULTORA ! Am sperat vineri, imediat dupa transmisia in direct la TV, ca, macar sambata seara, la Pitesti, prezentatorii festivalului sa inceapa spectacolul amintind nu de PSD, nu de Dan Manu, primari PSD, coana Araxi Negosanu sau mai care stim noi sefi de institutii ci sa inceapa amintind clar numele parintilor acestui festival de pe urma caruia „culturnicii” amintiti mai sus castiga capital politic total nemeritat. Va reamintim domnule Manu, stimati pesedisti de Arges: la 20.000 euro cat ati tocat aiurea pentru acest festival de renume, merita amintite in fiecare seara de Festival aceste doua nume, parintii festivalului Carpati: prof. MIHAI TIȚA și maestrul coregraf CONSTANTIN ANDUȚĂ. Iar pentru ca nu ati făcut asta oribiti doar de inetersele voastre politice repetam: PAŞOL NA TURBINCA…. DAN MANU şi RUSINE UNORA, MULTORA !

Comenteaza cu profilul de FB

ACTUAL

VIDEO – Panică și fum la bordul unei aronave Ryanair plină de români, deasupra Bucureștiului

Publicat

in

Probleme la bordul unui avion Ryanair care a decolat de la Bucureşti şi ar fi trebuit să ajungă la Londra. Aeronava s-a umplut de fum chiar în momentul decolării, imediat ce s-a ridicat de la sol și a survolat o oră Bucureștiul, ca să-și consume din combustibil, înainte de a reveni la sol. 

la bordul aeronavei se aud oamenii vorbind speriați:

– Opresc din aer?
– Opreşte!
– Mamă, murim aici, băi!
– Du-te frate şi zi-i!
– Doamne, ce e?

În cele din urmă, aeronava s-a întors și pasagerii au fost debarcați în siguranță.

Potrivit Mediafax, aeronava a revenit pe aeroportul Otopeni în jurul orei 12:00 după ce a survolat o oră Bucureștiul.

Avionul își amânase deja decolarea cu trei ore. A decolat la 10:56 spre Londra, în condițiile în care plecarea era programată la 6:40.

După decolare, a anunțat că va reveni pe aeroport și a aterizat la 12:11 pe Otopeni, după ce survolat spațiul aerian din apropierea Bucureștiului pentru a consuma din combustibil.

În aeronavă se aflau 169 de pasageri, potrivit informațiilor Mediafax.

Un pasager a postat pe pagina sa de Facebook că în timpul survolării în avion au fost emanații de fum. Acesta a mai specificat că în cele trei ore de așteptare până la decolare nu a primit nicio sticlă de apă din partea personalului.

Panica in avionul Ryanair plin cu 169 romani care s-a umplut de fum. Avionul zbura din România spre Anglia. Aeronava a fost întoarsă din drum

Panica in avionul Ryanair plin cu 169 romani care s-a umplut de fum. Avionul zbura din România spre Anglia. Aeronava a fost întoarsă din drum

Publicată de Profit 24 TV pe Marţi, 21 ianuarie 2020

Comenteaza cu profilul de FB
Citeste mai mult

ACTUAL

Piața de media din România va ajunge la o valoare de 514 milioane de euro

Publicat

in

De

Piaţa de media din România va creşte, în acest an, cu 5,5% comparativ cu anul 2019, până la valoarea de 514 milioane de euro, reiese din datele Media Fact Book, raportul de analiză a pieţei româneşti de media şi publicitate.

Conform datelor, în 2019, piaţa de media din România s-a situat la valoarea de 487 milioane de euro, iar investiţiile în publicitatea TV au cunoscut o evoluţie pozitivă, ajungând la 5% comparativ cu 2018, până la 315 milioane de euro.

De asemenea, în cursul anului trecut, cea mai mare rată de creştere a înregistrat-o piaţa de digital, la la 99,1 milioane de euro (+17% faţă de 2018), în timp ce publicitatea outdoor (OOH) este estimată la 32,2 milioane de euro, cu 5% mai mult decât în 2018.

În acelaşi timp, piaţa de radio şi-a continuat trendul ascendent şi în anul trecut, cu o creştere estimată la 10%, atingând valoarea de 28,3 milioane de euro.

Pentru 2020, realizatorii raportului Media Fact Book, Agenţia Initiative, estimează noi creşteri pentru TV (+2,5%, până la 323 milioane de euro), online (+16%, până la 114,5 milioane de euro), radio (+8%, până la 30,6 milioane de euro) şi OOH (+5%, până la 33,8 milioane de euro).

La nivel global, potrivit estimărilor Magna, companie din grupul IPG MediaBrands din care face parte şi Initiative, se arată că investiţiile nete în publicitate au crescut, în 2019, cu 5,2% şi se vor majora cu 5,7%, în 2020, ajungând la 595 miliarde de dolari.

Totodată, piaţa globală de TV a fost într-o uşoară scădere (-4%) în 2019, înregistrând 173 miliarde de dolari, apropiindu-se de cel mai slab an ca performanţă (2009), cauzat de scăderea accelerată a rating-ului şi de lipsa evenimentelor mari generatoare de audienţă, se notează în raport.

Potrivit sursei citate, în 2019, online-ul a continuat să domine piaţa de media globală, atingând cote record din total piaţă, pană la 51,5% cu o valoare de 306 miliarde de dolari, iar social media înregistrează cea mai rapidă creştere din online (+25%), peste cifrele generate de video digital (23%) sau search (14%). De altfel, „search”-ul rămâne numărul 1 în digital, fiind formatul care înregistrează 144 miliarde de dolari şi 47% din bugetele totale din online.

Piaţa de OOH a înregistrat creşteri semnificative la nivel global (+6,1%), atingând cifre record (37 miliarde de dolari), datorate segmentului de OOH digital care a avut o creştere de 20%.

Media Fact Book este singurul raport de analiză a pieţei româneşti de media şi publicitate, ghid editat anual de agenţia Initiative, începând din anul 1997, conform Agerpres

Vezi și Ar fi mutarea anului 2020! Frații ‘Dedeman’ ar putea provoca un real cutremur

SURSE Începe marea curățenie, după ce apropiata lui Liviu Dragnea a pierdut șefia

Vești mari! Mai multe zile libere pentru anumiți români

Comenteaza cu profilul de FB
Citeste mai mult
Publicitate
Publicitate

PITEȘTI

Câmpulung

Mioveni

În Trend