spalatorie haine Bucuresti | realizare site web

INCREDIBIL ! Examenul AUTO, cea mai mare bǎtaie de joc – Prefectura dǎ vina pe elevii slabi

Facebook Twitter Google+
INCREDIBIL ! Examenul AUTO, cea mai mare bǎtaie de joc – Prefectura dǎ vina pe elevii slabi

– In ciuda sutelor de reclamaţii, angajaţii Prefecturii Argeş continuǎ sǎ rǎmânǎ indiferenţi
– Doar 3 examinatori la Curtea de Argeş în condiţiile în care programǎrile au ajuns la sfârşitul lunii iunie

Situaţia incredibilǎ în care s-a ajuns în judeţul Argeş pentru obţinerea permisului de conducere pare sǎ nu deranjeze pe nimeni din conducerea prefecturii, instituţi e care are în subordine Serviciul de Permise şi Inmatriculǎri.
Joi, mai mulţi instructori auto ne-au semnalat faptul cǎ doar trei examinatori au venit la Curtea de Argeş deşi sute de elevi sunt pe listele de examinare. Trei examinatori înseamnǎ maxim 45 de elevi, dintre aceştia o parte fiind pentru obţinerea unor categorii superioare.
« Nu e posibil aşa ceva. Doar trei examinatori iar programǎrile pentru oraş au ajuns pentru Curtea de Argeş la data de 28 iunie. Devine imosibilǎ obţinerea permisului într-un an de zile, atât cât este valabil dosarul de şcoalǎ de şoferi. De ce nu vin mai mulţi examinatori o datǎ, aşa cum spune acum ceva timp fostul prefect Cristian Soare. Mai mult decât atât, avem elevi cǎrora nu li s-a acceptat schimbarea datei pentru proba de oraş. Au fost programaţi in ziua în care au examenul de bacalaureat. Trebuie sǎ fie reprogramaţi… «  spun instructorii din Curtea de Argeş.

« Primarul ne-a promis cǎ schimbǎ mǎcar ziua »

O altǎ nemulţumire a instructorilor dar şi a elevilor este referitoare la ziua în care la Curtea de Argeş se ţine examenul auto. Joia este cea mai aglomeratǎ zi a sǎptǎmânii în zona pieţei, sau Fǎgǎraş. « Primarul ne-a promis cǎ va face demersuri pentru ca mǎcar sǎ fie schimbatǎ ziua, sǎ nu se mai dea joia examen. Atâta timp cât programǎrile au ajuns aşa târziu probabil cǎ nici în acest an nu se vor putea lua astfel de mǎsuri » mai spune un instructor.

Prefectura dǎ vina pe elevii slabi

In urmǎ cu ceva timp, prefectul Emilian Dragnea dar şi şeful de la permise, declarau cǎ de vinǎ pentru toatǎ aceastǎ aglomeraţie sunt elevii slab pregǎtiţi sau instructorii care nu îşi dau interesul sǎ înveţe. Mergând pe acest principiu se pare cǎ nu se cautǎ nici un fel de rezolvare în timp ce inclusiv o parte din poliţişti declarǎ cu nonşalanţǎ cǎ în Argeş permisul de conducere este un lux pe care nu şi-l poate permite oricine.

Facebook Twitter Google+

Facebook Comments

Mai poti citi si....