Conecteaza-te cu noi

ACTUAL

INCREDIBIL ! Colindul DATORNICILOR organizat de Panţurescu ! Axinte si Bosnea dati in judecata pentru diverse sume

Publicat

in

– Axinte are datorii la marile vedete, Bosnea cu gratarele dator la firme si chiar la Primaria Pitesti

E incredibil ce se intampla la Curtea de Arges in prag de 1 Decembrie, Ziua Nationala a Romaniei ! In loc sa urmeze exemplu altor primari de orase si chiar comune din judet care au organizat in numele primariilor respective, la vedere si fara tot felul de aranjamente, evenimente frumoase dedicate sarbatorilor de iarna, primarul copy-paste Panturescu a pus la cale un concert al datornicilor.

Pe langa faptul ca „marele spectacol” este sustinut de cativa artisti specializati in cantari pe la nunti si botezuri aflam ca, de fapt, primarul PIC accepta ca ziua de Sf Andrei si ziua Nationala a Romaniei sa fie folosita in scopuri pur comerciale care sa aduca bani la doi oameni cu mari probleme financiare.  Aflam asta chiar de pe pagina mexicanului  PIC ( ca doar se prezinta acolo municipal president  si nu primar) care a postat mandru, dand de inteles ca ar fi  burdusit de cultura si de spirit patriotic, un videoclip cu Axinte de la Vacanta Mare.  Comicul invita oamenii sa vina nu la un spectacol dedicat Romaniei sau marii sarbatori a Sfantului Andrei, ci  sa cheltuie banii la tarabele firmei Grill World Romania. Asa ca, de fapt, primarul copy-paste Panturescu pune la dispozitie platoul din fata Bisericii Domnesti ( stie cineva de contract sau licitatie) pentru activitati strict comerciale, mai exact pentru a ajuta doi datornici de pe alte meleaguri in cadrul unui veritabil Concert al Datornicilor.  Vorbim de Axinte, organizatorul de spectacole si de Liviu Bosnea, cel care vine cu gratarele, prieten bun cu Axinte. Astfel aflam ca numai in ultimul an Axinte nu mai ţine pasul cu scandalurile. Mai mulţi artişti l-au acuzat pe artist că a cam uitat

să-i mai plătească după ce au cântat pe la zile de oraşe şi alte cumetrii. Unii au început să-l ocolească, alţii l-au desfiinţat public, însă Rocsana Marcu de exemplu, care-şi creşte singură cei doi copii, a trecut la fapte si l-a dat in judecata. Şi Daniela Györfi (48 de ani) a ajuns la tribunal încă de acum trei ani, din cauza lui Axinte, Florin Petrescu, care amânase  să o plătească pentru două concerte. Potrivit CLICK, surorile Bambi, Raluca şi Denisa, au înregistrat cea mai mare pierdere, din colaborarea cu Axinte, suma ajungând la 20.000 de euro. Au tot încercat să-şi recupereze paguba, însă, sătule să mai tot insiste, au renunţat la drepturile lor, fiindu-le milă de organizatorul de spectacole la uşa căruia mai aşteaptau şi alţi artişti. Printre ei se afla şi Adreea Bălan (32 de ani), Anna Lesko (37 de ani), Matteo (29 de ani) şi Alex Velea (32 de ani). Ultimii care au anuntat ca il vor da in judecata pe , acum o luna, Axinte sunt băieţii de la Fly Project. Acestia  susţin că nu şi-au recuperat nici acum cei 11.000 de euro de la Florin Petrecu, alias Axinte. Actorul le-ar datora această sumă încă din 2008. Artiştii au discutat cu avocaţii şi vor să îl dea în judecată.

Acum, la Curtea de Arges, Axinte vine sa il ajute pe alt datornic. Este vorba de Liviu Bosnea, un pitestean proprietar de terase si gratare. Asa cum se vede si in clipul postat de Axinte prin intermediul primarului PIC, comicul insista ca oameni sa vina sa „pape” de la tarabele Grill World, firma lui Liviu Bosnea. Si acesta are probleme mari cu datoriile. De exemplu mai multe societati l-au dat in judecata pentru a recupera din bani si, ce sa vezi, ultima belea o are cu … Primaria Pitesti, si aceasta apeland la instante pentru a recupera din datoriile firmei lui Liviu Bosnea catre administratia din Pitesti.

Asadar, mergeti pe 30 noiembrie sa ajutati doi datornici sa isi plateasca restantele in loc sa cumparati de la comercianti si producatori locali, ca tot vrea Panturescu gratare cu scaricica si mici.  Speram insa, ca cei doi sa nu faca datorii si pe la Primaria Curtea de Arges.

 

 

ACTUAL

Percheziții în Argeș la bărbați bănuiți de criminalitate informatică

Publicat

in

De

Miercuri, 13 noiembrie, polițiștii Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate Pitești, cu sprijinul jandarmilor din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Județean Argeș, au efectuat 4 percheziții domiciliare în Pitești și Mărăcineni într-un dosar de fraudă informatică, fals în înscrisuri sub semnătură privată și fals informatic.

Potrivit cercetărilor, în cursul anuli 2017, trei bărbați, cu vârstele cuprinse între 28 și 34 de ani, ar fi obținut câștiguri ilicite, prin introducerea de date informatice, necorespunzătoare adevărului, pe site-urile unor instituții financiare nebancare. Prejudiciul se ridică la suma de aproximativ 35.000 de lei.

Oamenii legii au ridicat 6 sisteme de calcul, 13 unități de stocare de date, mai multe telefoane mobile, suma de 500 de euro și înscrisuri cu valoare probatorie.

Doi oameni au ajuns la audieri, la sediul B.C.C.O. Pitești. 

Acțiunea a beneficiat de sprijinul de specialitate al Direcției Operațiuni Speciale din cadrul Poliției Române.

Citeste mai mult

ACTUAL

E oficial! Se vor tăia alocațiile copiilor- De când se va întâmpla asta

Publicat

in

De

Alocațiie copiilor vor fi tăiate începând cu data de 1 ianuarie 2020, lucru prevăzut într-un proiect de lege prezentat recent.

Părinți aveți grijă de copii! Se pare că statul a decis micșorarea alocației pentru familiile ale căror copii intră în categoriile următoare.

Alocațiilor copiilor vor fi tăiate din ianuarie 2020. 

  • Elevii vor avea alocații tăiate, dacă nu respectă o regulă. Practic, de la data de 1 ianuarie 2020, alocațiile se taie dacă elevii au prea multe absențe nemotivate.
  • Alocațiile copiilor vor fi cu 20% mai mici sau chiar suspendate integral dacă elevul are prea multe absențe nemotivate.
  • Această modificare face parte dintr-un nou proiect de lege prin care se propun majorări anuale ale banilor destinați elevilor.

Alocațiile copiilor au fost deja tăiate în județul Vaslui, acolo unde regula a început să fie aplicată încă din luna august. Mai bine de 400 de familii au fost afectate.

Vezi și:Vești importante- Ce se întâmplă cu vârsta de pensionare pentru aceste persoane

Un fost colonel SRI anunță că s-a dat semnalul împotriva lui Dan Barna: ‘Te vor rezolva rapid. Îți iau ăștia partidul și capul’

EXCLUSIV Cine e omul din umbră al noului ministru de Interne, Marcel Vela

Citeste mai mult
Publicitate

Curtea de Argeș

PITEȘTI

Câmpulung

Mioveni

SUNTEM SI AICI

În Trend