spalatorie haine Bucuresti | realizare site web

INCREDIBIL ! Cauza incendiului de la Cetatea Poienari, URŞII SUNT DE VINĂ !?!

Facebook Twitter Google+
INCREDIBIL ! Cauza incendiului de la Cetatea Poienari, URŞII SUNT DE VINĂ !?!

Surse din cadrul ISU Arges au declarat pentru ziarul PROFIT ca desi, oficial, nu s-a stabilit cauza incendiului ce a cuprins de ieri după-amiază zona de langă Cetatea Poienari, exista indicii temeinice ca de vina ar fi fost cateva petarde. Mai exact, sustin sursele, un grup de copii care urcau spre Cetate, de teama ursilor, au aruncat cateva petarde in scopul de a speria animalele care ar fi putut fi in zona. Avand in vedere vegetatia uscata de la nivelul solului,  faptul ca tot mai multi turisti apeleaza la aceste trucuri, dar mai ales lipsa personalului de supraveghere din zona, focul s-a aprins si extins rapid. Reamintim ca, anul trecut, Cetatea a fost inchisa dupa ce ursii ieseau in calea turistilor fiind apoi redeschisa dar impanzita cu afise care atentionau prezenta animalelor.

” Noi vindem capse pentru pistoalele de jucarie si, de cand cu ursii, avem la vanzare si petarde din acelea mici pe care turistii le cupmara ca sa se protejeze de ursi”, ne-a spus una din vanzatoarele ambulante de la baza cetatii.

Sa fie ursii de vina pentru incendiul de proportii de la Cetatea Poienari ? Asteptam si confirmarea  oficiala a ISU dar, mai ales, asteptam ca CJ Arges sa angajeze doi, trei oameni care sa supravegheze permanent traseul de urcare spre cetate.

Facebook Twitter Google+

Facebook Comments

Mai poti citi si....