Conecteaza-te cu noi

ACTUAL

INCREDIBIL ! AQUATERM SA în blocaj ! Un cont bancar golit de bani, altul blocat de AVAS !

Publicat

in

– Salariații riscă să rămână fără salarii iar contractele în derulare sunt în aer !

Situație incredibilă la Aquaterm SA, furnizorul de apă potabilă la Curtea de Argeș și zonele limitrofe ! Săptamana trecută, conducerea societății a aflat cu stupoare că aproape 1,4 miliarde lei s-au evaporat din conturile societății deschis la Raifeissen Bank. Mai exact, banii au fost transferati in conturile AVAS urmare a procedurilor de executare silita a Aquaterm SA peentru datoriile istorice. Mai mult, si celalalt cont al Aqauterm SA deschis la BRD și unde se află o sumă importantă de bani a fost blocat. In aceste condiții, activitatea Aqauterm SA este in aer și, numai un noroc a facut ca oamenii sa isi poata lua salariul luna aceasta, fapt confirmat și de presedintele Consilului de Administatie, Ionuț Andrei.

Cine sunt vinovații ?

L-am contactat pe presedintele Consilului de Administatie, Ionuț Andrei pentru a obtine și o explicatioe a ccea ce s-a întămplat, ocazie cu care am aflat și cine se face vinovat de situație. ” Da, exista vinovați ! Situatia putea fi evitata dacă responsabilii compartimentelor financiar și juridic plătiți de societate își făceau treaba, la fel și fosta conducere. Aici sunt vinovații, pentru că nu au gestionat profesionist aceasta procedura de executare silita, nu au depus contestatiile la timp si respectand procedurile legale… Situatia este grava dar nu stiu daca putem spune ca Aquaterm este blocat complet. Noroc ca am apucat sa dam salariile pe data de 15 , in caz contrar nu puteam da salariile angajatilor. Banii de la Raifeissen s-au dus, puteam fi anunțași și noi de la banca de ceea ce va urma. Mai avem un cont la BRD, banca ce ne-a anunțat de situatie. Avem aici alti bani dar, momentan, nu putem folosi niciun leu. Doamna directoare Claudia Mihailescu face, in aceste zile, demersuri, inclusiv la Bucuresti, pentru a rezolva situatia și pentru a putea debloca banii. E complicat, va dati seama ca toate contractele noastre sunt blocate, inclusiv cel prin care dream sa achizitionam prin programul Rabla o masina. Efectiv nu mai putem faca nicio plata in cadrul contractelor pe care le avem. Și daca primim bani, iar e complicat”, ne-a declarat Ionuț Andrei. De precizat ca un alt mare noroc a fost acela ca primaria Curtea de Argeș nu apucase sa vireye banii primiși Aquaterm SA și ca, in acest moment, Aquaterm SA poate face plati catre diversi doar numerar in sume mici.

Comenteaza cu profilul de FB

ACTUAL

Ca-n fiecare an, Moş Nicolae vine… la Casa de Cultură Bascov cu surprize pentru toată lumea !

Publicat

in

De

Ca-n fiecare an, Moş Nicolae se oprește și la Bascov ! Vineri, 6 decembrie, începând cu ora 18.00, sala de spectacole a Casei de Cultură a comunei Bascov va găzdui spectacolul „Moş Nicolae la Bascov”, un spectacol dedicat tinerilor.  Invitatul special va fi Lino Golden, unul din cei mai iubiţi interpreţi care, în anul 2019, alături de Alex Velea, Mario Fresh şi Rashid, a înfiinţat trupa Golden Gang, cu care au lansat în acelaşi an şi primul album „10 din 10”’. În spectacol vor evolua şi tineri bascoveni: Anisia Stanca, Antonia Rizea, Alida Sandu, Maya Bastani. De asemenea, va avea loc o demonstratie de karate Ashihara, sub îndrumarea instructorului Florin Neacşu. Tinerii artişti vor primi cadouri din partea sponsorilor, Medical Tours Company şi Generali, iar Primăria Bascov va oferi pachete tuturor celor prezenţi în sala de spectacole.

Ca element de noutate, anul acesta, tinerii vor avea parte de o surpriză care îi aşteaptă în holul instituţiei: CĂSUŢA CU SURPRIZE, un colţ de poveste de unde toată lumea va pleca cu o amintire marca FOTO-MINUTO – Cabina foto.

Comenteaza cu profilul de FB
Citeste mai mult

ACTUAL

Meteorologii anunță: VINE O IARNĂ CUMPLITĂ! Cînd vin primele ninsori

Publicat

in

De

Iarna care bate la uşă se anunţă bogată în zăpadă şi nu sunt excluse episoadele de vreme severă, precum ger, viscol şi ninsori abundente, a declarat, vineri, Florinela Georgescu, director executiv al Administraţiei Naţionale de Meteorologie (ANM).

Lapoviţa şi uneori ninsoarea pot apărea la sfârşitul lunii noiembrie, inclusiv in Argeș, spun specialiştii în meteorologie care prognozează vreme extremă cu ger, viscol puternic şi căderi masive de zăpadă în România. „Serviciile meteorologice care furnizează estimări pe durată lungă arată posibilitatea ca pentru cele trei luni de iarnă – decembrie, ianuarie, februarie – regimul mediu al temperaturilor în zona noastră a Europei să fie mai ridicat decât media, iar regimul precipitaţiilor să fie apropiat de norme sau uşor deficitar. Altfel spus, să avem o vreme, în media a trei luni, mai caldă decât normal şi cu precipitaţii în limitele normale sau uşor deficitare”, a declarat Florinela Georgescu, director executiv al Administraţiei Naţionale de Meteorologie (ANM).

Nici în această iarnă, meteorologii nu exclud posibilitatea unor episoade de vreme severă, însă acestea nu pot fi prognozate decât cu şapte-zece zile înainte. 

 „Suntem atenţi la acest semnal, la această interpretare privind posibilele evoluţii ale vortexului polar în perioada următoare, pentru că, chiar dacă, repet, în medie, estimările arată că temperaturile pentru următoarele trei luni s-ar putea situa peste normalul climatologic, nu putem exclude episoadele mai scurte cu fenomene severe, adică ger, viscol, căderi masive de zăpadă. Iar prognozele privind astfel de fenomene nu pot fi realizate cu mai mult de o săptămână – zece zile în avans”, a adăugat Georgescu. 

Brumă şi îngheţ la sol Conform Administraţiei Naţionale de Meteorologie(ANM), deocamdată, ne bucurăm de vreme frumoasă, chiar dacă de la sfârşitul lunii pot apărea ninsorile. 

Luna noiembrie păstrează caracteristici ale sezonului de toamnă în prima sa decadă, dar treptat, spre sfârşitul lunii, vor apărea lapoviţa şi uneori ninsoarea, iar valorile termice vor marca o scădere considerabilă faţă de luna octombrie, în timp ce precipitaţiile vor fi în uşoară creştere, se arată în caracterizarea climatică a acestei luni, publicată de ANM. 

 „În nopţile senine, frigul este adesea pătrunzător, iar bruma şi îngheţul la sol sunt fenomene des întâlnite. Masele de aer umed şi cele reci continentale ce se deplasează dinspre Câmpia Rusă se întâlnesc adesea deasupra ţării noastre astfel că vremea se menţine închisă şi umedă zile de-a rândul. În aceste condiţii şi valorile termice marchează o scădere considerabilă faţă de luna octombrie”, precizează specialiştii ANM. 

În zonele joase din Dobrogea şi Banat, dar şi în lunca Dunării, mediile de temperatură se situează între 6 şi 8 grade Celsius. În zonele de câmpie şi de deal din Muntenia, Oltenia, Moldova, Banat, Crişana şi Maramureş sunt caracteristice valori medii între 4 şi 6 grade. 

Comenteaza cu profilul de FB
Citeste mai mult
Publicitate

Curtea de Argeș

PITEȘTI

Câmpulung

Mioveni

SUNTEM SI AICI

COMENTARII FACEBOOK

În Trend