spalatorie haine Bucuresti | realizare site web

Incepe asfaltarea masiva in Curtea de Arges – Plopisul si San Nicoara nu sunt pe lista de prioritati

Facebook Twitter Google+
Incepe asfaltarea masiva in Curtea de Arges – Plopisul si San Nicoara nu sunt pe lista de prioritati

asfaltDirectorul Serviciului Public de Gospodarie Comunala din Curtea de Arges, Ioan Ghita ne-a declarat ca in perioada urmatoare se vor asfalta o mare parte din strazile municipiului, pe  care s-au facut amenajari sau s-au schimbat conducte de apa si canalizare. „Acum ca statia de asfalt poate fi folosita, de fapt drumul catre ea este practicabil, imediat dupa ce vom termina de asfaltat curtea spitalului vom lucra in cartierul Ivancea, si pe strazile Ion Heliade Radulescu, Elena Cuza, Progresu si Industriilor”, a declarat Ioan Ghita.

Referitor la reparatiile de pe strazile Plopis si San Nicoara unde recent s-au schimbat vechile conducte de apa si canalizare iar carosabilul este aproape impracticabil, directorul SPGC spune ca deocamdata nu poate fi vorba de asfaltare. „Deocamdata acolo nu stiu daca s-au facut toate racordurile, daca este totul gata. Oricum trebuie sa mai treaca ceva timp pentru ca pamantul sa se taseze pentru ca daca asfaltam acum nu facem altceva decat sa ne batem joc”, a mai precizat acesta.

Asadar exista sanse ca anul aceasta cele doua strazi sa nu mai fie asfaltate spre disperarea argesenilor care locuiesc in zona dar si a turistilor care ajung la pensiunea de pe San Nicoara sau la celebrele ruine si care spun ca asemenea drumuri nu au mai vazut in nici un oras  turistic.

Facebook Twitter Google+

Redactor sef editie print, redactor coordonator editie online. Jurnalist cu peste 10 ani experienta in presa scrisa, autor a nenumarate reportaje si anchete jurnalistice. Colaborari cu publicatii nationale si agentii de presa. Contact e-mail: malina.petrescu@ziarulprofit.ro

Facebook Comments

Mai poti citi si....