Conecteaza-te cu noi

ACTUAL

Incep licitatiile pentru locurile in Piete – Vezi aici conditiile de participare

Publicat

in

piata Comerciantii din Curtea de Arges care vor sa inchirieze o masa in Piata Centrala trebuie sa stie ca pe data de 20 martie va avea loc o licitatie in acest sens, care se va desfasura pe platoul exterior al Pietei Centrale.

„Noutatea este ca in acest an licitatia se va desfasura la sediul S.P.P.T.O. la ora 10:00. Astfel, cei interesati pot depune cererile la biroul nostru pana miercuri, 19 martie, la ora 12:00. Durata inchirierii pentru mese este de sase luni de zile,  între 1.04.2014 si 30.09.2014. Pentru cele 10 locuri de vanzare perioada de inchiriere este de patru luni de zile astfel: 01.04.2014-30.04.2014; 01.07.2014-31.08.2014 si 01.10.2014-31.10.2014”, au declarat cei de la Serviciul Public Piete Targuri si Oboare.

Inchirierea unei mese in piata este de 240 lei lunar la care se adauga alti 240 lei care reprezinta garantia si care se vor recupera la finalul contractului.

Acte necesare

Participantii la licitatie trebuie sa depuna la sediul S.P.P.T.O. o cerere însoţita de urmatoarele documente.
– copie a Certificatului de inmatriculare al agentului economic sau copie a Certificatului de producator vizat la zi;
– dovada platii la zi a vechilor contracte cu piata; (cererea va fi vizată de aeful serviciului pentru conformitate)
– copie a chitantei de participare la licitatie in sumă de 30,00 lei si a chitantei de garantie în sumă de 240,00 lei, respectiv 300,00 lei.
– copie BI sau CI si numărul de telefon.

Comenteaza cu profilul de FB

ACTUAL

Marcel Vela a fost în inspecție! Unde s-a dus în control șeful Internelor, după conferința de prsă organizată azi

Publicat

in

De

După ce a făcut publică adoptarea Ordonanței Militare nr. 7, ministrul Afacerilor Interne, Marcel Vela, a mers în control.

Șeful de la Interne a efectuat, sâmbătă, un control de rutină în Punctul de Trecere a Frontierei Calafat, pentru verificarea, la fața locului, a modului în care sunt respectate noile măsuri dispuse prin Ordonanța Militară nr. 7.

Ministrul afacerilor interne, Ion Marcel Vela a efectuat, în această după-amiază, un control de rutină în Punctul de Trecere a Frontierei Calafat pentru verificarea, la fața locului, a modului în care sunt respectate noile măsuri dispuse prin Ordonanța Militară nr.7 din 4 aprilie a.c.

Cu această ocazie, ministrul a constatat că traficul se desfășoară în limite normale, neînregistrându-se timpi mari de așteptare la intrarea în țară pentru traficul de mărfuri dinspre Bulgaria.

Ministrul Marcel Vela, a mulțumit tuturor cadrelor din Ministerul Afacerilor Interne, Ministerul Apărării Naționale, Ministerul Sănătății și din Ministerul Finanțelor Publice, care īși fac datoria cu responsabilitate la frontiera de stat a României”, informează Grupul de Comunicare Strategică.

Vezi și

EXCLUSIV Sunt vizați toți românii care stau la bloc! Singura condiție cu care administratorul vă poate face public numele la avizier

Ne mai putem proteja cadrele medicale de noul coronavirus sau totul este pierdut?

Medicii români au interzis! Motivul pentru care nu se poate prescrie tratamentul pentru COVID-19

Comenteaza cu profilul de FB
Citeste mai mult

ACTUAL

Deces în lumea medicinei! Un doctor a pierdut lupta cu coronavirusul!

Publicat

in

De

Medicul Ludmila Caraion, din Republica Moldova, a pierdut lupta cu coronavirusul.

Ludmila Caraion a decedat viner, 3 aprilie 2020, conform unui anunț făcut de Centrul Național de Asistență Medicală Urgentă Prespitalicească.

În memoria regretatei noastre colege de la SAMU Soroca

Pe data de 03.04.2020 s-a stins din viață colega noastră Ludmila Caraion, anul nașterii 27.06.1954, care a activat la SAMU Soroca în calitate de medic de urgență.

Doamna Ludmila a murit răpusă de noul tip de coronavirus COVID-19. Centrul Național de Asistență Medicală Urgentă Prespitalicească a pierdut un bun specialist, un medic de categorie superioară, o persoană activă și plină de viață.

Ludmila Caraion a activat în cadrul Serviciului de Urgență din anul 1981. Regretata lasă în urma sa rude, prieteni și colegi îndurerați. Doamna Ludmila a fost un exemplu demn de urmat, mereu era dornică să ajute oamenii.

IMSP Centrul Național de Asistență Medicală Urgentă Prespitalicească aduce profunde condoleanțe familiei. Plecarea sa dintre noi lasă un gol, dar şi amintirea unui om despre care s-a vorbit şi se va vorbi numai de bine. Dumnezeu să o odihnească în pace!”, se arată pe pagina de Facebook a Centrului Național de Asistență Medicală Urgentă Prespitalicească.

Vezi și

EXCLUSIV Sunt vizați toți românii care stau la bloc! Singura condiție cu care administratorul vă poate face public numele la avizier

Ne mai putem proteja cadrele medicale de noul coronavirus sau totul este pierdut?

Medicii români au interzis! Motivul pentru care nu se poate prescrie tratamentul pentru COVID-19

Comenteaza cu profilul de FB
Citeste mai mult
Publicitate

PROFIT 24 TV LIVE

PITEȘTI

Câmpulung

Mioveni

SUSTINE INDEPENDENTA NOASTRĂ

Dacă esti multumit de activitatea noastra si crezi ca facem o presa libera, ne poti sprijini sa continumam in slujba ta, fara a fi nevoiti sa facem contracte cu statul

În Trend