spalatorie haine Bucuresti | realizare site web

Incendiu puternic la Pitesti – Ard mai multe bazine cu substante reziduale

Facebook Twitter Google+
Incendiu puternic la Pitesti – Ard mai multe bazine cu substante reziduale

Un incendiu a izbucnit, joi dimineaţa, la o groapă de colectare a deşeurilor aflată la intrarea în Piteşti, acolo unde a ars şi săptămâna trecută. Pompierii intervin cu şase autospeciale pentru stingerea flăcărilor.

Potrivit reprezentanţilor Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Argeş, joi dimineaţa au fost solicitaţi prin 112 să intervină pentru stingerea unui incendiu izbucnit la o groapă de deşeuri, de pe Drumul 23 din Argeş.

Patru echipaje cu apă şi spumă, un echipaj SMURD şi autospecială CBRN s-au deplasat la faţa locului pentru stingerea flăcărilor.

„Ard mai multe bazine din plastic în care sunt depozitate diverse substanţe. Colegii mei au localizat focul. Nu se ştie deocamdată de la ce a pornit incendiul”, a declarat purtătorul de cuvânt al ISU Argeş, Mădălina Epure

Facebook Twitter Google+

Redactor sef editie print, redactor coordonator editie online. Jurnalist cu peste 10 ani experienta in presa scrisa, autor a nenumarate reportaje si anchete jurnalistice. Colaborari cu publicatii nationale si agentii de presa. Contact e-mail: malina.petrescu@ziarulprofit.ro

Facebook Comments

Mai poti citi si....