spalatorie haine Bucuresti | realizare site web

INCENDIAR ! Sclavia din Argeș sub orînduirea PSD si a deputatului Mircea Draghici

Facebook Twitter Google+
INCENDIAR ! Sclavia din Argeș sub orînduirea PSD si a deputatului Mircea Draghici

Ancheta din dosarul sclavilor din Argeş a scos la iveală fapte cutremurătoare. Primarul şi poliţia din Berevoeşti ar fi profitat şi ei de sclavii ţiganilor. Oamenii erau exploataţi la vedere, fără nicio teamă, susţin unii localnici.  Oamenii spun că practicile stăpânilor de sclavi erau privite în comunitate ca fiind absolut normale. Ba mai mult, însuşi primarul a folosit sclavi la lucru.Deşi primarul Proca neagă acest lucru, el este contrazis însă chiar de unele dintre victimele eliberate. Acestea au mărturisit că au muncit ca robii la o păstrăvarie care-i aparţine edilului. MAi mult si tatal actualului primar, fostul primar al Berevoiestiului are in carca o gramada de acuze.

Zilele trecute o mica publicatie din Arges, timid, printr-o jonglerie de idei focusate intr-un  articol, incerca sa induca ideea ca senatorul PSD  Serban Valeca si implicit PSD Arges ar trebui sa aiba remuscari dupa episodul sclavilor din Arges care a oripilat o tara si chiar o Europa intreaga.

O ancheta jurnalistica efectuata de ziarul nostru in ultimele zile va dezvalui o  realitata crunta, aceea in care  sub obladuirea partidul care stapaneste de decenii acest judet, primari, politisti, oameni de afaceri si politicieni cu notorietate au recreat sclavagismul in forma pura in judetul Arges. Intamplator sau nu, numele primarului Proca este strans legat si de cel al deputatului Draghici.

Nu ratati, asadar, editia de luni a ziarului nostru in care va vom dezvalui legaturile periculoase intre parlamentari de Arges si stapanii de sclavi de la Berevoiesti.

PRIETENI BUNI, VIZITE DESE – PRIMARUL PROCA DIN BEREVOIESTI SI DEPUTATUL DRAGHICI (FOTO)

mircea draghici primar berevoiesti

 

 

Facebook Twitter Google+

Facebook Comments

Mai poti citi si....