spalatorie haine Bucuresti | realizare site web

Inca se lucreaza pentru conditii decente in Piata Posada

Facebook Twitter Google+
Inca se lucreaza pentru conditii decente in Piata Posada

Directorul Serviciului Public Pieţe Târguri şi Oboare din Curtea de Argeş informeazǎ cǎ, în mare parte, programul de lucrǎri din acest an a fost dus la bun sfârşit. Zilele acestea se mai lucreazǎ însǎ la piaţa cu cele mai mari probleme din municipiu şi anume Piaţa Posada. Aici numǎrul chiriaşilor este foarte mic şi face ca abia sǎ se acopere, din chirii, cheltuielile de întreţinere. „Trebuie sǎ creem condiţii pentru cǎ altfel pierdem şi cei doi-trei chiriaşi pe care îi avem. Lucrǎm acum la amenjarea unor ziduri care erau dǎrâmate, mai schimbǎm geamuri…” a declarat Marin Florea redactorilor PROFIT.

Pentru anul viitor planurile de investiţii fǎcute de cǎtre director se îndreaptǎ mai mult cǎtre Piaţa Centralǎ, pentru crearea de condiţii civilizate, atât pentru comercianţi cât şi pentru cumpǎrǎtori.

Facebook Twitter Google+

Redactor sef editie print, redactor coordonator editie online. Jurnalist cu peste 10 ani experienta in presa scrisa, autor a nenumarate reportaje si anchete jurnalistice. Colaborari cu publicatii nationale si agentii de presa. Contact e-mail: malina.petrescu@ziarulprofit.ro

Facebook Comments

Mai poti citi si....