spalatorie haine Bucuresti | realizare site web

Inca o data! I s-a pus gand rau lui Bolovan – S-au reluat discutiile cu RAJA Constanta

Facebook Twitter Google+
Inca o data! I s-a pus gand rau lui Bolovan – S-au reluat discutiile cu RAJA Constanta

In ultimele zile ale anului trecut, la primaria Curtea de Arges a ajuns din nou, o adresa din partea celor de la RAJA Constanta, operator regional pentru apa canal, societate care e dispusa sa reia negoiecrile pentru preluarea acestui gen de servicii si in Curtea de Arges.

Discutii cu cei de la RAJA au fost purtate si pe vremea cand orasul era condus de Nicolae Diaconu insa, la vremea respectiva, alesii locali „au omorat” discutiile.

Astazi, primarul Panturescu le-a explicat din nou consilierilor de ofertele pe care le pot face cei de la RAJA iar o buna parte dintre acestia au fost de-a dreptul interesati de colaborare, avand in vedere investitiile majore care trebuiesc facute cat mai urgent in sistemul de apa si canalizare al municipiului.

„La 66 de ani trebuie sa iesi la pensie. Trebuie sa facem ceva pentru ca avem nevoie de investitii, oamenii au nevoie de o apa de calitate mai buna. Am fost la vremea respectiva in vizita la RAJA, la Constanta si am vazut cat de dezvoltati sunt si ce pot asigura” a spus consilierul Ion Serban.

La randul sau, Madalin Marinescu, si-a exprimat punctul de vedere, spunand ca astfel de discutii ar trebui purtate cu toti operatorii regionali, nu numai cu cei de la RAJA, pentru ca, in final, sa se voteze cea mai buna si mai eficienta decizie.

Conform discutiilor purtatea de alesii locali, pana la sfarsitul lunii ianuarie ar trebui luata o decizie in acest sens, semn ca in zilele urmatoare se va tot discuta pe marginea acestui subiect. De asemenea, s-a specificat inca de astazi ca toate discutiile vor avea loc in prezenta tuturor alesilor locali si a presei, pentru a nu exista nici un fel de suspiciune referitoare la luarea unei decizii.

Facebook Twitter Google+

Redactor sef editie print, redactor coordonator editie online. Jurnalist cu peste 10 ani experienta in presa scrisa, autor a nenumarate reportaje si anchete jurnalistice. Colaborari cu publicatii nationale si agentii de presa. Contact e-mail: malina.petrescu@ziarulprofit.ro

Facebook Comments

Mai poti citi si....