Conecteaza-te cu noi

ACTUAL

ÎN TOTAL DISPREȚ FAȚĂ DE CETĂȚENI, PNL a decis: Cârciumarul Cristian MITROFAN VA CANDIDA IAR PENTRU PRIMĂRIE

Publicat

in

Fără a ține cont de doleanțele cetățenilor și nici măcar de cele ale multor membri de partid, PNL  l-a desemnat, pentru a treia oara, pe Cristian Mitrofan sa candideze din partea PNL pentru funcția de primar.  Liberali cu pretenții s-au arătat deranjați de faptul ca PNL a decis să piardă iar alegerile la Curtea de Argeș mizand pe un personaj extrem de controversat si vulnerabil, un politician care a dovedit in ultimii ani ca nu isi poate gospodari propriile afaceri axate pe baruri si localuri cu pacanele. De asemenea, liberalii s-au arătat surprinsi de faptul ca , spre deosebire de Campulung sau Pitesti, acolo unde au existat competitii interne intre mai multi liberali  pentru desemnarea celui mai bun candidat, la Curtea de Argeș Miutescu a ales de capul lui, fără a lua in calcul alti liberali care sunt mult mai bine vazuti de argeseni si care aveau sanse cu mult mai mari decat Mitrofan de a castiga primaria. Reamintim ca Mitrofan a mai fost in conducerea primariei –  ca viceprimar – si nu s-a făcut remarcat cu absolut nimic la capitolul buna administratie, in afara faptului ca și-a schimbat masinile, si-a pastrat si postul de director la Casa de Cultura sau a mai deschis un bar cu pacanele. Nici la capitolul cultura nu a aratat cat de bun manager si gospodar este: are deja 20 ani de cand ocupa functia iar Casa de Cultura se afla la coada clasamentului județean, fiind depășita clar  la performanțe si de case de cultura din comune, un exemplu concret fiind acela ca nici la aceasta ora institutia de cultura nu este semnalizata prin vreun panou sau ceva similar( desi banii au fost cheltuiti), zona de langa institutie arata dezastruos iar siteul institutiei nu mai este actualizat de 6 ani, fapt reclamat in repetate randuri de argeseni. Cum in ultimii ani, de bun gospodar ce este, afacerile cu păcănele ale  lui Mitrofan au cam eșuat – ( doua carciumi fiind inchise pe fondul datoriilor) iar restanțele, ratele și giranții îi dau mari batai de cap, e clar ca preluarea funcției de primar ar fi o izbavire pentru Mitrofan. Așa ca, argesenii care vor sa il ajute pe Mitrofan sa isi repună pe picioarele afacerile cu baruri cu pacanele si cluburi,  să mai scape omul de restante, datorii, giranți si alte belele generate de slabele calitati de manager si gospodar, pot face o faptă bună si sa il voteze.

Comenteaza cu profilul de FB

ACTUAL

Polițiștii aplică legea! Au fost amendate peste 10.000 de persoane

Publicat

in

De

Au fost amendate peste 10.000 de persoane. 

16.048.902 lei – atât valorează amenzile aplicate de polițiști, în doar 24 de ore, românilor care nu au respectat măsură privind restricționarea circulației.

Totodată, în același interval de timp, s-au aplicat sancțiuni și pentru nerespectarea măsurilor de izolare/carantină: peste 1.200. În plus, au fost deschise și 12 dosare penale, pentru zădărnicirea combaterii bolilor.

„(…) în ultimele 24 de ore, prin structurile abilitate ale M.A.I. au fost întocmite 12 de dosare penale, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de zădărnicirea combaterii bolilor, fapta prevăzută și pedepsită de art. 352 alin. 1 Cod Penal.

Totodată, Poliția și Jandarmeria au aplicat, în același interval de timp, 1.273 de sancțiuni contravenționale pentru nerespectarea măsurilor de izolare/carantină.

Polițiștii au depistat, în ultimele 24 de ore, 10.092 de persoane care nu au respectat măsură privind restricționarea circulației. Acestora le-au fost aplicate sancțiuni contravenționale, în valoare de 16.048.902 lei”, se arată în informarea GCS.

Totodată, Grupul a anunțat, luni, 192 de cazuri noi de infectare cu noul coronavirus. Astfel, bilanțul îmbolnăvirilor în țara noastră ajunge la 1952.

Pacienții nou confirmați au vârstă cuprinsă între 1 și 90 de ani.

„Dintre cele 1.952 de persoane confirmate pozitiv, 180 au fost declarate vindecate și externate (55 la Timișoara, 85 la București, 19 la Iași, 7 la Craiova, 11 la Constanța și 3 la Cluj)”, potrivit ziare.com.

Vezi și:Atenție, români! Câți bani veți primi, de fapt, din șomajul tehnic

Atenționare: Pandemia de coronavirus ne poate aduce într-o criză alimentară

Acuze dure lansate de un medic: Se fac angajări ‘pe pile’ folosindu-se starea de urgență

Comenteaza cu profilul de FB
Citeste mai mult

ACTUAL

Anunț de ultimă oră! Îngrijorător: Sute de cadre medicale, infectate cu coronavirus

Publicat

in

De

Vești îngrijorătoare de la Grupul de Comunicare Strategică! GCS anunță că aproximativ 300 de cadre medicale sunt infectate cu coronavirus.

Conform raportărilor către INSP din teritoriu, în prezent, în țara noastră au fost înregistrate un număr 285 cadre medicale infectate cu noul corinavirus, după cum urmează:

91 medici,
90 asistenți medicali, 26 infirmiere,
8 ingrijitoare,
70 Personal auxiliar

Distribuție pe județe

Arad – Total 16
(5 Medici, 3 Asistente, 8 Personal auxiliar)

București – Total 45
(14 Medici, 11 Asistente, 5 Infirmiere, 15 Personal auxiliar)

Botoșani –Total 1
(1 Medic)

Cluj –Total 2
(2 Personal auxiliar)

Constanța –Total 1
(1 Asistent)

Covasna –Total 6
(5 Medici, 1 Asistent)

Galați –Total 4
(3 Medici, 1 Personal auxiliar)

Hunedoara –Total 15
(13 Medici, 1 Îngrijitoare, 1 Personal Auxiliar)

Iași –Total 3
(2 Medici, 1 Asistent)

Neamț –Total 7
(2 Medici, 3 Asistenți, 1 Infirmiere, 1 Persoanl Auxiliar)

Suceava –Total 181
(43 Medici, 70 Asistente, 20 Infirmiere, 7 Îngrijitoare, 41 Personal auxiliar)

Timiș –Total 2
(1 Medic, 1 Personal auxiliar)

Vrancea –Total 2
(2 Medici)

Vezi și

EXCLUSIV În lupta cu coroanvirusul, Guvernul Orban 2 cumpără combinezoane de protecție de la un magazin on-line! Firma are doar 3 angajați. Contract de peste 3 milioane de lei

Atenție, români! Câți bani veți primi, de fapt, din șomajul tehnic

Atenționare: Pandemia de coronavirus ne poate aduce într-o criză alimentară

Comenteaza cu profilul de FB
Citeste mai mult
Publicitate

PROFIT 24 TV LIVE

PITEȘTI

Câmpulung

Mioveni

În Trend