spalatorie haine Bucuresti | realizare site web

In sfarsit! Se semneaza contractul pentru reabilitarea Pietei Trivale

Facebook Twitter Google+
In sfarsit! Se semneaza contractul pentru reabilitarea Pietei Trivale

Primarul Pitestiului, Cornel Ionica, a anuntat in urma cu scurt timp ca maine va semna, in sfarsit, contractul in urma caruia piata Trivale va fi reabilitata.

„Mă adresez din nou cetățenilor din cartierul Trivale pentru a-i anunța că am avut câștig de cauză cu privire la soluționarea contestației pentru reabilitarea pieței Trivale.
Astfel, informez pe toți cei interesați și nu numai, că astăzi am semnat contractul cu constructorul abilitat să execute lucrarea, iar mâine voi semna ordinul de începere a lucrărilor, care va avea ca termen de execuție 6 luni, iar valoarea lucrărilor este de 3.268.257,97 lei cu TVA.
Asigur pe toată lumea că va fi o investiție ultramodernă cu toate dotările necesare ce vor garanta desfășurarea activităților comerciale în cele mai bune condiții.” spune edilul pitestean.

Facebook Twitter Google+

Redactor sef editie print, redactor coordonator editie online. Jurnalist cu peste 10 ani experienta in presa scrisa, autor a nenumarate reportaje si anchete jurnalistice. Colaborari cu publicatii nationale si agentii de presa. Contact e-mail: malina.petrescu@ziarulprofit.ro

Facebook Comments

Mai poti citi si....